othon.gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Για όποιον ψάχνει τις ρυθμίσεις του Nitro:
21century Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένω με αγωνία να τον δοκιμάσουμε...και να μην καταναλώνει μπαταρία...
amius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μα ήδη ο Maxthon στην κανονική του έκδοση είναι ο ταχύτερος, με μετρήσεις. Και με άψογη λειτουργία. Κάτι μετρήσεις στο διαδίκτυο, (http://internet-browser-review.toptenreviews.com/) που βγάζουν κάποιον περιηγητή πρώτον σε όλα άλλα δείχνουν... Σαν να υπάρχει μόνο αυτός... Αλλά δεν το βλέπω στην πράξη. Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι με το ζόρι;...
Captain Nemo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να την κάνεις την ταχύτητα χωρίς έλεγχο θα στουκάρεις σε κάνα τοίχο
topaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Waterfox. Δε βλέπω λόγο να τον αλλάξω. 1
makiskous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 χρησιμοποιω την παλιοτερη εκδοση σε λαπτοπ 7ετιας και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.. με addons, adblock και ολα τα σχετικα..τωρα οσον αφορα τη νεα εκδοση προφανως θυσιασανε λειτουργιες στο βωμο της ταχυτητας αποκρισης.. δεν τη θεωρω και πολυ εξυπνη κινηση..
AntiCambeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Waterfox. Δε βλέπω λόγο να τον αλλάξω. Η μονη διαφορα του Waterfox με τον Firefox ειναι οτι ο 1ος ειναι 64 bit?Η εχει και διαφορετικες ρυθμισεις κλπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα