trelo alani Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 εχω μια μιτρηκη τις intel με επεξεργαστή intel PENTIUM 2.66gh kai με ram 1gb (4x256) οπου δουλευει single channel δε ξερω ισως επειδή ειναι απο 100-133mhz η μνημες.... τεσπα στις 10 φορες τις 4 φορες ανοίγει μια χαρα τις αλλες οχι... διοτι το overclocking του κειμενετε απο 133 μεχρι 165....δλδ απο 2.66 μεχρι 3.40.......τρώει κατι φλασιες και πηγαίνει 200 μεχρι 400.....τελειως ακυρο και ανεβάζει τρελες θερμοκρασιες διοτι για να λειτουργισει το πηγαινω στο 225x20..... στο overclocking tou bios.... στην οθονη οταν ανοίγει μου διχνει 150x20........ δε ξερω εχω βαρεθει να το κανω default να βγαζω μπαταρια......... γνωριζει κανεις το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rod@X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλά από overclocking δεν ξέρω, αλλά μήπως να γίνεις πιο σαφής για να βρεις βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo alani Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ποσο πιο σαφείς να γινω αν δεν κατεχεις να βοηθήσεις αστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Τοσο δυνατο εργαλειο δεν χρειαζεται overclocking.Δεν υπαρχει εφαρμογη και παιχνιδι να το ζορισει τουλαχιστον για τα επομενα 50 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχας intel penitum τι 1 - 2 - 3 - 4 - D - G - M - Pro - 4F - Extreme Edition - Dual Core.Kαθως αναφερες οτι εκανες overclocking σημαινει οτι ο επεξεργαστης πεζει σε πιο υψηλα επιπεδα που σημαινει πιο πολυ ρευμα πιο πολυ παραγωγη ενεργειας = θερμοτητα αρα πιο δυσκολο για μια μαμισια ψυχτρα αν εχεις της μαμα να τον ψυξη σωστα.Αλλα για να εχεις socket 478 πιστευω εχεις pentium 4 που απο μονοι τους ειναι ζεστουλιδες Αυτο τι ειναι γκαζωνει ξαφνικα και λεει να κανει τον μαχητη των δρομων σε σημεια που δεν ρανταρ και τρεχει "τρώει κατι φλασιες και πηγαίνει 200 μεχρι 400" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo alani Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 pentium 4 einai το εργαλειο τις intel εταιρίας με intel επεξεργαστή σε single core.... και οταν ζεσταίνεται ανεβαζει θεροκρασιες μητρικης 74-77 και ο επεξεργαστης 35-38 *max 40....και μια φορα τον δουλεψα στα 140 mhz που οι μνημη ram του πανω απο 118 mhz δεν πηγαιει..... overclocking αναγκάζομαι να τον κανω οταν διαπιστώνω τιςς φλασιες του και αυτο καθως παει να ανοίξει κανει restart απο mono του και που μολις κανει τρωει overclocking το οποιο ειναι συνηθισμένο στα 225x8 στα bios μονο ετσι ανοίγεις και ψιλό σέρνεται στο youtube.... στην αρχικη οθονη γραφει 150x20 αλλα ειναι ψευτικοβστα bios αλλα λεει.... τεσπα οταν δεν ανοίγει καθολου το βαζω στα 260x60 και μολις παταω f10 αποθηκεύει σβήνει ξανα αρχίζει και κανει βιου βιου βιου με μαυρη οθονη μετα το κλινω βγαζω μπαταρια ξανα ανοιγω μπαινω καμια 10καρια φορες bios ολα κομπλε ουτε φλασιες τπτ και 125mhz οι ram απο 118 μου κανει εντυπωση και μετα οταν τον κλινω επειδη βαριέμαι... και που το ανοιγω την αλλη μερα τρωει φλασιες kai kanei restart ( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα