Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην χαιρεστε πολλοι, εχουν τρελο SAR τετοιες συσκευες. Ψηνουν pop corn.

Αμα τα πας στην ομονοια ουτε οι πακιστανοι δεν το αγοραζουν!

για το sar δεν ισχυει.

επισης δεν αγοραζουμε κινητο για να το πουλησουμε στους πακιστανους, αλλα γιατι μας εξυπηρετουν οι λειτουργιες του και δε θελουμε να το πληρωσουμε χρυσο.

• Like 5
Δημοσ.

Που ανεβαίνει η τιμη στην ελλαδα ρε παιδια. Αφου απο κινα τα αγοράζουμε. Μη γραφουμε ότι να ναι.

• Like 1
Δημοσ.

γενικως στα φορουμ τα κινεζικα δειχνουν να εχουνε πολλα προβληματα και δεν ειναι στο επιπεδο που νομιζουμε.
το newman n2 πχ ειναι για κλαματα.......ολοκληρες παρτιδες βγαζουνε τα ιδια ακριβως προβληματα μετα απο λιγες μερες χρησης.Επισεις πλεον κυκλοφορουνε και μαιμουδες κινεζικων εταιριων(!!!!!),δηλαδη το παραπανω κινητο μπορει να το βρειτε και σε αντιγραφο τραγικης ποιοτητας........

• Like 1
Δημοσ.

.....

Επισεις πλεον κυκλοφορουνε και μαιμουδες κινεζικων εταιριων(!!!!!),δηλαδη το παραπανω κινητο μπορει να το βρειτε και σε αντιγραφο τραγικης ποιοτητας........

επισης μπορει να το δουμε Επωνυμο σε καποια εταιρεια ;) και να το κανουν ΘΕΟ τα ΜΜΕ ... 

Υ.Γ.  αν το παρει καποιος ας μας πει εντυπωσεις .... 

Υ.Γ. εγω προσεχω που βαζω τα δαχτυλα μου (και οχι μονο) οποτε περιττο το δαχτυλικο αποτυπωμα...!!!

• Like 1
Δημοσ.

από αυτές τις συσκευες παντως οι περισσότερες μονο όταν διαβαζεις τα χαρακτηριστικά φαίνονται καλές γιατί στην πραγματική τους λειτουργία έχουν αρκετά προβλήματα στο hardware τους και πολλές φορές στις rom που φοράνε

Δημοσ.

γενικως στα φορουμ τα κινεζικα δειχνουν να εχουνε πολλα προβληματα και δεν ειναι στο επιπεδο που νομιζουμε.

το newman n2 πχ ειναι για κλαματα.......ολοκληρες παρτιδες βγαζουνε τα ιδια ακριβως προβληματα μετα απο λιγες μερες χρησης.Επισεις πλεον κυκλοφορουνε και μαιμουδες κινεζικων εταιριων(!!!!!),δηλαδη το παραπανω κινητο μπορει να το βρειτε και σε αντιγραφο τραγικης ποιοτητας........

γι αυτο αγοραζουμε επωνυμα κινεζικα (zte lenovo xiaomi huawei thl) και μπαινουμε και στο myphone ή αλλα φορουμ για να δουμε ποια μοντελα ειναι ποιοτικα και θα αντεξουν σε βαθος χρονου

• Like 4
Δημοσ.

αμα καποιοι απο εδω μεσα ειχαν την στοιχειωδη επαφη με κινεζικα κινητα δε θα εγραφαν τα παραπανω "αρνητικα" comments περι sar και ποιοτητας.

Ευτυχως που δε τα συγκρινεται και με iphone.

Δημοσ.

γι αυτο αγοραζουμε επωνυμα κινεζικα (zte lenovo xiaomi huawei thl) και μπαινουμε και στο myphone ή αλλα φορουμ για να δουμε ποια μοντελα ειναι ποιοτικα και θα αντεξουν σε βαθος χρονου

μελος στο myphone απο το 2008.εκει διαβαζω τα περισσοτερα.ακομα και οι καλες μαρκες κινεζικες βγαζουνε θεματακια,και δεν τα λεω εγω εκ νου,αλλα στο myphone επι το πλειστον.........4πυρινο στο 1,3  με 1gb ραμ και με 10 εφαρμογες να σερνεται??????????

συγνωμη αλλα εχω το xperia arc s με cm10 ρομ,2 λογιασμικα πλοηγησης,8 παιχνιδια ακομα και το fifa 2012,summer athletics,πολλες εφαρμογες,και το δουλευω στο 1,2GHz δηλαδη λιγοτερο απο το εργοστασιακο 1,4 και δεν κολαει ποτε,με μολις 512 ραμ!!!!!!!!!!!!

μελος και στους xda με πολλα thanks απο μοντιφιες μου 3 στον αριθμο...

προσφατα πετυχα σε πολλες cm10 custom rom 720p video με 22 fps........

Δημοσ.

μελος στο myphone απο το 2008.εκει διαβαζω τα περισσοτερα.ακομα και οι καλες μαρκες κινεζικες βγαζουνε θεματακια,και δεν τα λεω εγω εκ νου,αλλα στο myphone επι το πλειστον.........4πυρινο στο 1,3  με 1gb ραμ και με 10 εφαρμογες να σερνεται??????????

συγνωμη αλλα εχω το xperia arc s με cm10 ρομ,2 λογιασμικα πλοηγησης,8 παιχνιδια ακομα και το fifa 2012,summer athletics,πολλες εφαρμογες,και το δουλευω στο 1,2GHz δηλαδη λιγοτερο απο το εργοστασιακο 1,4 και δεν κολαει ποτε,με μολις 512 ραμ!!!!!!!!!!!!

μελος και στους xda με πολλα thanks απο μοντιφιες μου 3 στον αριθμο...

προσφατα πετυχα σε πολλες cm10 custom rom 720p video με 22 fps........

εδω και 4 χρονια χρησιμοπιω dual sim android κινεζικα.

προφανως λοιπον διαβαζεις επιλεκτικα γιατι υπαρχουν σοβαρα κινεζικα κινητα που λειτουργουν out of the box και δεν κοστιζουν απαριατητα μια περιουσια. 

επισης πολλα επωνυμα ακριβα και φτηνα κατα καιρους εχουν αστοχιες που πεφτεις απ τα συννεφα, και η αποκορυφωση ειναι να μην το αναγνωριζει το σερβις και να πληρωνεις 50-100-150€ για επισκευη. Οσο δηαλδη θα παιρνες ενα κινεζακι.

Ειχα και επωνυμα κινητα, πληρωμενα ενα καρο λεφτα και το μετανιωσα.Προσωπικα δε δινω ποτε ξανα πανω απο 200€ για κινητο. 

Μου πιανεις μια παλια ναυαρχιδα που βγηκε καλη. Δες κατι sony επομενα απ το δικο σου τι γραφουν στο myphone. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...