Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μιτρηκη τις intel με επεξεργαστή intel PENTIUM 2.66gh kai με ram 1gb (4x256) οπου δουλευει single channel δε ξερω ισως επειδή ειναι απο 100-133mhz η μνημες.... τεσπα στις 10 φορες τις 4 φορες ανοίγει μια χαρα τις αλλες οχι... διοτι το overclocking του κειμενετε απο 133 μεχρι 165....δλδ απο 2.66 μεχρι 3.40.......τρώει κατι φλασιες και πηγαίνει 200 μεχρι 400.....τελειως ακυρο και ανεβάζει τρελες θερμοκρασιες διοτι για να λειτουργισει το πηγαινω στο 225x20..... στο overclocking tou bios.... στην οθονη οταν ανοίγει μου διχνει 150x20........ δε ξερω εχω βαρεθει να το κανω default να βγαζω μπαταρια......... γνωριζει κανεις το προβλημα?

Δημοσ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο οτι είναι pc 15ετίας. Προσπάθησε να βρεις καινούργια μητρική για s478. Θα σου έλεγα να κάνεις bios update αλλά λίγο χλωμό να βρεις δισκέτα 1,44".

Δημοσ.

συμφωνω με τον zx1234r.Η μητρικη τα εχει φτυσει μαλλον.Υπαρχει καποιος λογος που κρατιεται στην ζωη το μηχανημα ή καθαρα λογω χομπι?

Δημοσ.

Βρες μια μητρική έστω μεταχειρισμενη...

Βία 10-15 € θα δώσεις, μπορεί και λιγότερο αν ψαχτεις προς στουρναρη, αβυσηνιας κλπ...

Εφόσον σε εξυπηρετεί για τις ανάγκες σου το κρατάς. Είτε 1 είτε 5 είτε 15 χρόνια κατι που δουλεύει και μας εξυπηρετεί δεν υπάρχει λόγος να αλλάζει! :)

Ειδάλλως σκέψου και το ενδεχόμενο ανανέωσης...

Δημοσ.

παιδια δε με συμφέρει να φτιαξω τοσο πολυ παλιο pc me 478.... γτ αν πουμε οτι βρηκα μια τετοια μιτρηκη μετα πρεπει να βαλω και μια ram εγώ εχω 1gb (4x256) sta 100-133mhz θα πρέπει να βρω αλλη ram αλλη καρτα γραφικων μπλα μπλα.... δε συμφέρει!

Δημοσ.

Μπορείς να πας σε socket am1 που είναι πάρα πολύ οικονομικό, πολύ μικρότερης κατανάλωσης απο αυτό που έχεις τώρα και με επεξεργαστή που έχει καλά onboard γραφικά. Κρατάς το κουτί σου, το τροφοδοτικό σου ίσως και τον σκληρό σου αν είναι sata και όχι ide και αγοράζεις μόνο cpu, ram και motherboard.

http://www.e-shop.gr/amd-sempron-2650-145ghz-box-p-PER.559888

http://www.e-shop.gr/asrock-am1b-m-retail-p-PER.528704

http://www.e-shop.gr/kingston-kvr13n9s6-2-2gb-ddr3-pc3-10600-1333mhz-value-ram-p-PER.550798

Σύνολο 76€. Απο skroutz ίσως τα βρεις και φθηνότερα.

Πουλάς και επεξεργαστή και μνήμη στο ebay και βάζεις απο την τσέπη σου κανα 20άρι -30άρι.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τον ΖΧ1234, εφόσον και εσυ συμφωνείς οτι δε σε συμφέρει, μπορεις να δεις καποιο Low cost AMD σύστημα.

Η μονη αλλαγή που θα πρότεινα θα ήταν να πας κατευθείαν σε 4 gb ραμ με +10-15€, οι διαφορές θα ειναι τεράστιες!

αν βρεις ωστόσο καποια μεταχειρη μητρική ΔΕΝ χρειαζεται να αλλαξεις ουτε μνήμες ουτε τιποτα άλλο όπως πιστευεις!

Δημοσ.

Zx1234r εχω φτιάξει ενα θεμα στις αναβάθμισης εκει θα με βρεις αν θες ελα να προτινεις και να μ πεις και τη γνωμη σου σε οτι εχω διαλέξει.... Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...