beatshooter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε αγορινα μου μπες στο σαιτ της ενωσης ποδοσφαιρικων σωματείων Αττικής(ειναι 3-4 αναλογα με την περιοχη πχ ανατολικη ατικη εχει ενωση ο πειραιας αλλη κτλ) κ δες τις ομάδες β κ γ κατηγοριας ανάλογα με το επιπεδο σ..επειτα δες ποια σε βολεύει εκει κοντα που μενεις κ παρτους τηλ μα δοκιμαστεις 1
The_Colonel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 με τον πανιωνιο και τον φωστηρα(καισαριανης) πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια(εχω και υψηλο κασε)? Μετά λες δεν μπορείς να βρεις δουλειά αφού βαριέσαι να κάνεις τα πάντα... ο black_rabBiT σου έδωσε link με τις ομάδες... δίπλα στο κάθε όνομα κάθε ομάδας έχει και link με την σελίδα τους! Μπαίνεις στην σελίδα τους και υπάρχει σε εμφανέστατο σημείο το κουμπάκι/λινκ contact/επικοινωνία εκεί έχει τηλέφωνο διευθυνση κτλ... Μήπως θες και να τους πάρουμε τηλέφωνο εκ μέρους σου να τους ρωτήσουμε αν ψάχνουν άτομα;;;... 2
SWtt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά λες δεν μπορείς να βρεις δουλειά αφού βαριέσαι να κάνεις τα πάντα... ο black_rabBiT σου έδωσε link με τις ομάδες... δίπλα στο κάθε όνομα κάθε ομάδας έχει και link με την σελίδα τους! Μπαίνεις στην σελίδα τους και υπάρχει σε εμφανέστατο σημείο το κουμπάκι/λινκ contact/επικοινωνία εκεί έχει τηλέφωνο διευθυνση κτλ... Μήπως θες και να τους πάρουμε τηλέφωνο εκ μέρους σου να τους ρωτήσουμε αν ψάχνουν άτομα;;;... εαν σ ειναι ευκολο.....1 χιλιαρικο την εβδομαδα απολαβες και ενα αυτοκινητακι για τις μετακινησεις!
SWtt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ρε τραμπαριφες και οι 2 διπλα στις ομαδες που σας ανεφερα δεν υπηρχε τροπος επικοινωνιας γι΄'αυτο ρωτησα.....
The_Colonel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά πάτησα στο google για λιστα με ερασιτεχνικές ομάδες βρήκα την ίδια με τον black_rabBiT μπήκα στην σελίδα του πανιωνίου και πάνω δεξιά πάτησα το "contact" βρήκα αυτό: Επικοινωνία Στοιχεία Επικοινωνίας ΠΑΕΙωάννου Χρυσοστόμου 1Νέα ΣμύρνηΤηλ: 210 9311 189 - 190Φαξ: 210 9332 036Email: [email protected] Στοιχεία Επικοινωνίας ΕρασιτέχνηΙωάννου Χρυσοστόμου 1Νέα ΣμύρνηΤηλ: 210 9343723Email: [email protected]Ενα το κρατούμενο...Στον φωστήρα καισαριανής δεν έχει link απο την λίστα του black_rabBiT οκ... αλλά μετά έκανα κάτι το ακατόρθωτο... αυτό δηλαδή:http://lmgtfy.com/?q=%CF%86%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82&l=1 και μου έβγαλε τηλέφωνο.... μόνο φωστήρας δεν χρειάζεται να είσαι για να τα καταφέρεις εκτός αν βαριέσαι να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και θέλεις τα πάντα μασημένα να έρθουν με κουταλάκι στο στόμα σου. Θα σε συμβούλευα να αφήσεις την ΑΣΟΕ και να κάνεις focus στην μπάλα αλλά κάτι μου λέει τελικά (απο την νοοτροπία σου και την συμπεριφορά σου..) ότι και εκεί τσαρβουλάς είσαι... θες και υψηλό κασέ...έτσι το παίρνουν το κασέ; ουτε κασέρι δεν παίρνεις έτσι...
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 'χεις βάλει με το παιδί ρε συ colonel!
The_Colonel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για το καλό του να ξυπνήσει πριν ναναι αργά.. δεν χρειαζόμαστε άλλον εναν που να κάθετε σε καφετέρια και να τα ξύνει ψάχνοντας εδώ και εκεί για κανένα επίδομα (και αυτό ρωτώντας άλλους όχι ψάχνοντας μόνος του) 1
SWtt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά πάτησα στο google για λιστα με ερασιτεχνικές ομάδες βρήκα την ίδια με τον black_rabBiT μπήκα στην σελίδα του πανιωνίου και πάνω δεξιά πάτησα το "contact" βρήκα αυτό: Επικοινωνία Στοιχεία Επικοινωνίας ΠΑΕ Ιωάννου Χρυσοστόμου 1 Νέα Σμύρνη Τηλ: 210 9311 189 - 190 Φαξ: 210 9332 036 Email: [email protected] Στοιχεία Επικοινωνίας Ερασιτέχνη Ιωάννου Χρυσοστόμου 1 Νέα Σμύρνη Τηλ: 210 9343723 Email: [email protected] Ενα το κρατούμενο... Στον φωστήρα καισαριανής δεν έχει link απο την λίστα του black_rabBiT οκ... αλλά μετά έκανα κάτι το ακατόρθωτο... αυτό δηλαδή:http://lmgtfy.com/?q=%CF%86%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82&l=1 και μου έβγαλε τηλέφωνο.... μόνο φωστήρας δεν χρειάζεται να είσαι για να τα καταφέρεις εκτός αν βαριέσαι να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και θέλεις τα πάντα μασημένα να έρθουν με κουταλάκι στο στόμα σου. Θα σε συμβούλευα να αφήσεις την ΑΣΟΕ και να κάνεις focus στην μπάλα αλλά κάτι μου λέει τελικά (απο την νοοτροπία σου και την συμπεριφορά σου..) ότι και εκεί τσαρβουλάς είσαι... θες και υψηλό κασέ...έτσι το παίρνουν το κασέ; ουτε κασέρι δεν παίρνεις έτσι... Συμβουλες αλλου....εδω δινεις μια γνωμη/βοηθεια τα υπολοιπα στο σπιτακι σου!
The_Colonel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Συμβουλες αλλου....εδω δινεις μια γνωμη/βοηθεια τα υπολοιπα στο σπιτακι σου! Και γιαυτό δεν θα πας ποτέ μπροστά κρίμα. Είμαι μεγαλύτερος σου και δεν μένω σε σπιτάκι αλλα σε σπίτι που το πληρώνω εγώ όχι ο μπαμπάς μου.. εσύ δεν μπορείς να βρείς ενα τηλέφωνο χωρίς να σε πάρουν απο το χεράκι και να στο δείξουν στα μούτρα σου μπροστά και δεν σηκώνεις και συμβουλές θέλεις ψηλό κασέ και είσαι ο γαμάω και εμείς οι τραμπαρίφες νταξ... για παρόμοιους λόγους δεν βρίσκεις και δουλειά. μέχρι να το βουλώσεις και να αρχίσεις να μιλάς λιγότερο και να ακούς περισσότερο προκοπή δεν πρόκειται να δεις αλλά με τέτοιον εγωισμό δεν βλέπω να συμβαίνει τώρα κοντά μακάρι όταν συμβεί να μην ειναι πολύ αργά.
SWtt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχχ πιστεψε με απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει το παραμικρο(ο μπαμπας λεει).Αν δε μπορεις να ανεχτεις το χιουμορ δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο!
wannaballhaha Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Στις 17/9/2014 στις 5:07 ΜΜ, SWtt είπε Καλησπερα,ο τιτλος φανταζομαι τα λεει ολα.....ξερετε καμια ομαδα ποδοσφοιρου που να εδρευει στο κεντρο της Αθηνας και να ζητει νεους για να καλυψει καμια θεση?Δεν βρισκουμε που δεν βρισκουμε δουλεια(οντας φοιτητης) ας μην καθομαι και ξυνομαι μεχρι να καταληξω τοφαλος(και ανεργος)... φιλε μπας και βρηκες καμια ομαδουλα και υπαρχει χορος και για αλλον 1 ? γιατι δεν βρισκω τιποτα και γω στην ιδεα θεση με σενα βρισκομαι χαχαχα 😛
green gordon Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 4,5 χρόνια μετά κρέμασε τα παπούτσια του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα