Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε παιδιά με συγχωρείτε, αλλά τι το δύσκολο έχει το itunes. είχα ipod και τώρα έχω ipad. έχω περάσει και οργανώσει περίπου 20000 κομμάτια και κάνω συγχρονισμό στην συσκευή όσα και όποια θέλω. το χρησιμοποιούσα ακόμα και όταν δεν είχα apple συσκευή και είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για οργάνωση της μουσικής βιβλιοθήκης μου. για όποιον θέλει να τα έχει όλα χύμα, ok αλλά να μην λέμε και ότι νά 'ναι απλά για να πούμε κάτι εναντίον της.

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδιά με συγχωρείτε, αλλά τι το δύσκολο έχει το itunes. είχα ipod και τώρα έχω ipad. έχω περάσει και οργανώσει περίπου 20000 κομμάτια και κάνω συγχρονισμό στην συσκευή όσα και όποια θέλω. το χρησιμοποιούσα ακόμα και όταν δεν είχα apple συσκευή και είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για οργάνωση της μουσικής βιβλιοθήκης μου. για όποιον θέλει να τα έχει όλα χύμα, ok αλλά να μην λέμε και ότι νά 'ναι απλά για να πούμε κάτι εναντίον της.

ουτε εγω θεωρω το iTunes δυσκολο αλλα θεωρω ΑΘΛΙΟ το γεγονος πως για να γεμισω το 64αρι iPod Touch μου με μουσικη, θα πρεπει να εχω μονιμα 64gb mp3 στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου (σβηνεις 10gb απο τον υπολογιστη; αντιο και απο το iPod/iPhone).

γενικα το iTunes θα επρεπε να ειναι απλα ενα προγραμμα οργανωσης (που και παλι υπαρχουν αρκετα καλυτερα, ας δει οποιος θελει το Helium Music Manager) και ειναι και υπερβολικα βαρυ και καθολου αμεσο για απλη αναπαραγωγη μουσικης, και να μην ηταν υποχρεωτικο για να διαχειριζεσαι το περιεχομενο των apple συσκευων.

• Like 7
Δημοσ.
Ε καλά δεν έχεις τέτοιους γνωστούς στο περιβάλλον σου;

oχι, εχω γνωστους που πηγαν κατευθειαν στα android κινητα με μεγαλες οθονες.

Δημοσ.

ουτε εγω θεωρω το iTunes δυσκολο αλλα θεωρω ΑΘΛΙΟ το γεγονος πως για να γεμισω το 64αρι iPod Touch μου με μουσικη, θα πρεπει να εχω μονιμα 64gb mp3 στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου (σβηνεις 10gb απο τον υπολογιστη; αντιο και απο το iPod/iPhone).

γενικα το iTunes θα επρεπε να ειναι απλα ενα προγραμμα οργανωσης (που και παλι υπαρχουν αρκετα καλυτερα, ας δει οποιος θελει το Helium Music Manager) και ειναι και υπερβολικα βαρυ και καθολου αμεσο για απλη αναπαραγωγη μουσικης, και να μην ηταν υποχρεωτικο για να διαχειριζεσαι το περιεχομενο των apple συσκευων.

Μακράν το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει για το itunes!

ps Συμφωνώ απολύτως

• Like 1
Δημοσ.

Αν μεσ σε ολα αυτά περιλαμβάνεται το itunes να το βράσω να το κάνω σούπα όταν ανακαλύψει το drag/drop τουλάχιστον σε εικονες-βιντεο-μουδική τα ξαναλέμε.

Αγαπητέ φίλε...

Ενημερωτικά μόνο σου το λέω...

Επειδή δεν ξέρεις, το iTunes μετατρέπει όλα τα αρχεία μουσικής που εισαγεις σε αυτό, σε AAC. Αυτο το φορματ ήχου, εχει κορυφαία ποιότητα την οποία λατρεύουν όλοι οι χρήστες iPhone, iPad, iPod γενικότερα, iOS.

Αν είσαι fan της ποιητικής ¨ηχητικά¨ μουσικής, πιστεύω θα το εκτιμησεις...

Ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Μετά το iphone πήγα σε galaxy και περίμενα να περάσω τα πάντα με το χέρι, κατεβάζω το KIES για να βάλω τραγούδια (συνήθεια από το itunes) και μου πετάει : βρέθηκε backup άλλης συσκευής στον υπολογιστή θέλετε να συγχρονίσετε με το καινούργιο σας τηλέφωνο; πατάω ναι, και μου συγχρόνισε μέχρι και κάποιες εφαρμογές που είχα στο iphone.

p.s. 3 χρόνια ΠΡΙΝ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν καταργησει το iTunes ολο και τετοια υποσχωμενα αρθα θα παλευουν να ενθαρρυνουν αυτους που ψαχνουν αφορμες να μεταβουν στα android.

Αυτη η απλη συμβατοτητα διαφορετικων συσκευων android τα εφερε στην κορυφη, γιατι πολλες φορες το απλο και κατανοητο απο πολλους ειναι και το επιθυμητο αποτελεσμα!

Κριμα γιατι ειναι η μοναδικη εταιρεια που δινει (εδινε) σημασια για την αριστη ποιοτητα των συσκευων της.

Δημοσ.

Εγώ Πήγα σε Android πρόσφατα με S5 από win8.1. Σχεδίαζα να περιμένω για το 6 αλλά μιας και δεν εντυπωσιαστηκα έκανα την κίνηση και δεν με βλέπω να παίρνω το 6 :) . Το s5 είναι πολύ καλό κινητό δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρεις αν έχεις το s4, αλλά νομίζω ότι είναι τρελό vfm.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρεις, το iTunes μετατρέπει όλα τα αρχεία μουσικής που εισαγεις σε αυτό, σε AAC. Αυτο το φορματ ήχου, εχει κορυφαία ποιότητα την οποία λατρεύουν όλοι οι χρήστες iPhone, iPad, iPod γενικότερα, iOS.

δε νομιζω να υπαρχει φορματ που να "γεννα" νεες κυματομορφες στο ηδη υπαρχον ηχητικο σημα, μαλλον δεν στεκει επιστημονικα αυτο που λες

• Like 5
Δημοσ.

δε νομιζω να υπαρχει φορματ που να "γεννα" νεες κυματομορφες στο ηδη υπαρχον ηχητικο σημα, μαλλον δεν στεκει επιστημονικα αυτο που λες

Δεν καταλαβαίνεις εσύ πόσο "λατρεμένο" και "ποιοτικό" και "κορυφαίο" ήχο μπορεί να βγάλει η μετατροπή από mp3 σε aac στο μισό πόντο ηχιάκι του iphone , μάλλον δεν έχεις τα λεφτά να πάρεις γι αυτό το λες.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Μπορείς να έχεις την μουσική σου σε οποιονδήποτε σκληρό δίσκο θέλεις, εξωτερικό και μη.

Ψάξτε καλά τα λογισμικά σας πριν αρχίσετε τους αφορισμούς.

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε...

Ενημερωτικά μόνο σου το λέω...

Ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Ούτε αυτό ισχύει. Τα mp3 που κάνεις import παραμένουν mp3. Αν κάνεις rip ένα CD, μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να το rip-αρεις σε mp3 ή aac format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...