Costakiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Επειδή είμαι σε αναζήτηση κινητού και λογικά θα το αγοράσω online από κάποιο e-shop, μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να βγάλω αυτή τη virtual prepaid?? Απ' ότι κατάλαβα είναι ασφαλής για online συναλλαγές, σωστά? Hi Afroditi29, την συγκεκριμένη κάρτα χρησιμοποιώ εγώ για online συναλλαγές καθώς θεωρώ πως είναι αρκετά ασφαλής και με έχει βολέψει έως τώρα. Πρώτα απόλα έχεις i-bank; Αν δεν έχεις θα χρειαστεί να ανοίξεις ένα λογαριασμό πρώτα. Αν έχεις μπορείς απλά να κάνεις αίτηση για virtual MasterCard μέσω του i-bank σου.
Isabelle2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Hi Afroditi29, την συγκεκριμένη κάρτα χρησιμοποιώ εγώ για online συναλλαγές καθώς θεωρώ πως είναι αρκετά ασφαλής και με έχει βολέψει έως τώρα. Πρώτα απόλα έχεις i-bank; Αν δεν έχεις θα χρειαστεί να ανοίξεις ένα λογαριασμό πρώτα. Αν έχεις μπορείς απλά να κάνεις αίτηση για virtual MasterCard μέσω του i-bank σου. Καλησπέρα, γνωρίζεις μήπως αν η Εθνική δίνει κάποια άλλη δυνατότητα κάρτας για online αγορές; και τι εννοείς Virtual ; δεν σου δίνουν δηλαδή κάρτα;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, γνωρίζεις μήπως αν η Εθνική δίνει κάποια άλλη δυνατότητα κάρτας για online αγορές; και τι εννοείς Virtual ; δεν σου δίνουν δηλαδή κάρτα; Οχι δεν δινουν καρτα, εξ αλλου οι αγορες απο το ιντερνετ δεν χρειάζονται καποια καρτα, μονο τους αριθμούς της καρτας χρειάζεσαι. https://www.nbg.gr/el/retail/cards/prepaid-cards/virtual-mastercard 1
Isabelle2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν δινουν καρτα, εξ αλλου οι αγορες απο το ιντερνετ δεν χρειάζονται καποια καρτα, μονο τους αριθμούς της καρτας χρειάζεσαι. https://www.nbg.gr/el/retail/cards/prepaid-cards/virtual-mastercard Ααα..ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση! Έχεις μήπως εσύ virtual mastercard ή τέτοιου τύπου κάρτα; Δηλαδή αντί για κάρτα έχεις απλά ένα αρχείο με στοιχεία ; Από ότι είδα χρησιμοποιείται για ιντερνετ και πληρωμές μέσω simple pay ε; Προφανώς δεν μπορώ να κάνω αγορές σε φυσικά καταστήματα.....
celarg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Σε φυσικά καταστήματα, όχι δεν μπορείς. Τη χρησιμοποιείς μόνο για online αγορές! Τώρα για το simple pay, ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και γι'αυτό, αλλά δεν είναι και απαραίτητη για πληρωμές simple pay. Πάντως αν θες περισσότερες διευκρινήσεις, μπορείς να πας σ' ένα i-bank store για να σε καταττοπίσουν!
Afroditi29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πρώτα απόλα έχεις i-bank; Αν δεν έχεις θα χρειαστεί να ανοίξεις ένα λογαριασμό πρώτα. Αν έχεις μπορείς απλά να κάνεις αίτηση για virtual MasterCard μέσω του i-bank σου. Ναι ναι έχω i-bank! Ααα τόσο εύκολα! Ok θα μπω να δω όρια και προμήθειες, αλλά καλή φάση μου φαίνεται. Πάντα είχα το φόβο μη μου κλέψουν το πορτοφόλι μου και χάσω καμιιά κάρτα, οπότε βολεύει η virtual κι αφού μπορώ να κάνω και αίτηση μέσω του i-bank θα γίνει και πιο γρήγορα η διαδικασία φαντάζομαι!
Costakiss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ε ναι αν έχεις και i-bank τότε η διαδικασία ειναι εύκολη και γρήγορη . Και εμένα η αίτηση της virtual δεν μ πήρε πάνω απο μερικά λεπτά.
Afroditi29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Την έβγαλα τελικά και τη χρησιμοποίησα κιόλας για να πληρώσω το κινητό μου! Δεν το περίμενα ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα με το i-bank!! Είχα μείνει στην εποχή που έπρεπε να πας στην τράπεζα, μετά να περιμένεις να σου στείλουν την κάρτα (ευτυχώς η virtual δεν έχει κάρτα! ) και μετά να περιμένεις και το pin να έρθει με το ταχυδρομείο.
Costakiss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Την έβγαλα τελικά και τη χρησιμοποίησα κιόλας για να πληρώσω το κινητό μου! Δεν το περίμενα ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα με το i-bank!! Είχα μείνει στην εποχή που έπρεπε να πας στην τράπεζα, μετά να περιμένεις να σου στείλουν την κάρτα (ευτυχώς η virtual δεν έχει κάρτα! ) και μετά να περιμένεις και το pin να έρθει με το ταχυδρομείο. χαχα Ξέχασε τες αυτές τις εποχές. Πλέον βγαίνουν όλα πιο γρήγορα! Εκτός και αν ανοίγεις νέο λογαριασμό βεβαια εκεί η διαδικασία ειναι λίγο πιο αργή αλλά με την virtual κάνεις αρκετά γρήγορα.
eddie1996 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 χαχα Ξέχασε τες αυτές τις εποχές. Πλέον βγαίνουν όλα πιο γρήγορα! Εκτός και αν ανοίγεις νέο λογαριασμό βεβαια εκεί η διαδικασία ειναι λίγο πιο αργή αλλά με την virtual κάνεις αρκετά γρήγορα. δεν είναι πιο αργή αλλά πιο γραφειοκρατική διαδικασία Δηλαδή θέλει ένα καρό δικαιολογητικά. 1
Afroditi29 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δεν είναι πιο αργή αλλά πιο γραφειοκρατική διαδικασία Δηλαδή θέλει ένα καρό δικαιολογητικά. Ναι σίγουρα είναι πιο γραφειοκρατική διαδικασία, αλλά πιστεύω ότι και να μπορούσα να κάνω λογαριασμό online, ίσως και να μην αισθανόμουν ασφαλής. Ενώ στην περίπτωση της virtual που συνδέεται σε λογαριασμό που έχεις ήδη ανοίξει, είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ναι σίγουρα είναι πιο γραφειοκρατική διαδικασία, αλλά πιστεύω ότι και να μπορούσα να κάνω λογαριασμό online, ίσως και να μην αισθανόμουν ασφαλής. Ενώ στην περίπτωση της virtual που συνδέεται σε λογαριασμό που έχεις ήδη ανοίξει, είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα! Η virtual δεν συνδέεται με κανενα λογαριασμό θελει καθε φορά φόρτιση η οποία εχει προμήθεια.
Afroditi29 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εννοούσα ότι επιλέγεις από το i-bank από ποιο λογαριασμό από τον οποίο θέλεις να την φορτίσεις, λάθος διατύπωση!
Isabelle2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ερώτηση....Ξέρετε αν μπορώ να συνδέσω την virtual με λογαριασμό paypal; Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να κάνω paypal αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το συνδέσω μονο με πιστωτική - χρεωστική ή αν μπορώ και την virtual.
eddie1996 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ερώτηση....Ξέρετε αν μπορώ να συνδέσω την virtual με λογαριασμό paypal; Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να κάνω paypal αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το συνδέσω μονο με πιστωτική - χρεωστική ή αν μπορώ και την virtual. Μπορείς με οποιαδήποτε αρκεί να είναι visa η master card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα