Odyss3us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ κάνεις λάθος, έχω tablet και ένα μικρό πληκτρολόγιο για tablets που συνδέεται στην USB και με κόστος που δεν ξεπερνάει τα 15€. τί ακριβως εξακολουθεις να μη καταλαβαινεις; επειδη καλυπτει εσενα η μια και μοναδικη usb θυρα δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους χρηστες, δλδ πως γραφεις οταν συνδεεις usb stick ή εναν εξωτερικο δισκο, μια φωτ μηχανη κλπ? κι αν εσυ δε το κανεις συχνα αναλογισου την ευλογη αναγκη που δημιουργειται σε καποιους ωστε η usb λυση να μην ειναι η καλυτερη χωρια που τα περισσοτερα usb πληκτρολογια ειναι τεραστια για 8-10ιντσα tablets
Oxygene Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 τί ακριβως εξακολουθεις να μη καταλαβαινεις; επειδη καλυπτει εσενα η μια και μοναδικη usb θυρα δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους χρηστες, δλδ πως γραφεις οταν συνδεεις usb stick ή εναν εξωτερικο δισκο, μια φωτ μηχανη κλπ? κι αν εσυ δε το κανεις συχνα αναλογισου την ευλογη αναγκη που δημιουργειται σε καποιους ωστε η usb λυση να μην ειναι η καλυτερη χωρια που τα περισσοτερα usb πληκτρολογια ειναι τεραστια για 8-10ιντσα tablets Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, αν θέλω να πληκτρολογήσω κώδικα, μυνήματα, έκθεση, ποιητικές συλλογές whatever ή να συνδέσω sticks και γενικά για να κάνω την οποιαδήποτε δουλειά "ανθρώπινα" θα χρησιμοποιήσω desktop, laptop ή ακόμα και netbook, για τις ανάγκες ενός tablet πιστεύω ένα πληκτρολόγιο σαν αυτό που ανέφερα υπεραρκεί. ΥΓ: Εννοείται ότι την άποψή μου εκφράζω, όπως κάνεις και 'σύ άλλωστε. Δεν επιβάλω τίποτα και σε κανέναν. 1
Odyss3us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, αν θέλω να πληκτρολογήσω κώδικα, μυνήματα, έκθεση, ποιητικές συλλογές whatever ή να συνδέσω sticks και γενικά για να κάνω την οποιαδήποτε δουλειά "ανθρώπινα" θα χρησιμοποιήσω desktop, laptop ή ακόμα και netbook, για τις ανάγκες ενός tablet πιστεύω ένα πληκτρολόγιο σαν αυτό που ανέφερα υπεραρκεί. ΥΓ: Εννοείται ότι την άποψή μου εκφράζω, όπως κάνεις και 'σύ άλλωστε. Δεν επιβάλω τίποτα και σε κανέναν. δεν ειναι θεμα αποψης αλλα επιλογης, και ειναι γεγονος οτι τα tablets ως πιο ευελικτα κερδιζουν ολoενα και περισσοτερο εδαφος -σε καθημερινες εργασιες- εναντι dekstop/laptops ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αξιοπιστα περιφερειακα για να τα υποστηριξουν
lefos76 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειναι θεμα αποψης αλλα επιλογης, και ειναι γεγονος οτι τα tablets ως πιο ευελικτα κερδιζουν ολoενα και περισσοτερο εδαφος -σε καθημερινες εργασιες- εναντι dekstop/laptops ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αξιοπιστα περιφερειακα για να τα υποστηριξουν Το ευελικτο του θεματος μου διαφευγει εντελως. Εξηγησε μου σε παρακαλω, πως μπορει να ειναι ευελικτο κατι που πρεπει να εξαρταται απο bluetooth πληκτρολογιο για να γραφεις σαν ανθρωπος, bluetooth για mouse γιατι το να δουλευεις office με το δακτυλο ειναι τουλαχιστον τραγικο και bluetooth σκληρο δισκο (κυριως για θεμα backup και για ογκο εργασιας) για να μπορεσεις να διαχειριζεσαι τις εργασιες αυτες. Α ξεχασα να πω και μια βαση για να στηριζεται η οθονη να μην τα εχεις ολα στα χερια σαν ζογκλερ. Α και την αναγκη ολα να ειναι φορτισμενα 100% για να μην σε κρεμασουν την ωρα της εργασιας. Οποτε βαλε και φορτιστες να υπαρχουν παραδιπλα. Φανταζομαι η μονη ευελιξια που μπορει να εννοεις ειναι οταν τα κλεισεις ολα αυτα τα περιφερειακα, και μεινει το tablet να κανει αυτο που μπορει να κανει, να μεταφερεται ευκολα παντου και να γινεται πληρη χρηση του δακτυλου οταν ειμαστε ξαπλα. Εκει ναι, δεν εχει αντιπαλο. Μην τρελαθουμε ρε παιδια, για ποια ευελιξια μιλαμε? Και επιλογη το να θελεις ολο αυτο το μαζοχιστικο setup εναντι ενος laptop που θα κανει τα παντα με αξιωσεις και ειναι φορητα μηχανηματα δουλειας, η ακομα καλυτερα ενος desktop που ειναι custom made πανω στις αναγκες σου? (Το θεμα επεξεργαστικης δυναμης το αφηνω απ' εξω, λογικα μιλας για απλες εργασιες και οχι επεξεργασια εικονας η ηχου, η να δουλευεις σε κανενα συμβολαιογραφειο που θελεις 19" οθονη στην χειροτερη των περιπτωσεων). Για τον απλο gadgetα που θελει να εχει ενα υπολογιστη αλλα θελει να το κανει με ημιμετρα ειναι καλο και υποφερτο. Σε καθε αλλη περιπτωση πρεπει καποιος να εχει προβλημα για να τα υπομενει ολα αυτα απο επιλογη. Και μιλας οτι κερδιζουν εδαφος πανω σε καθημερινες εργασιες πανω σε 8" η 10" οθονες? Κατσε να δεις τι υπηρχε σε αυτη την κατηγορια που δεν επιασε για χαρη της ευελιξιας (μοδας) των tablets.. α ναι, τα netbooks! Ακριβως αυτο προσπαθεις να υλοποιησεις με το tablet αν δεν το εχεις καταλαβει. 1
Gus Hayabusa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δε ξερω ρε παιδια, αλλα εγω εχω παρομοιο και μαλιστα σπαστο (διπλωνει στη μεση και γινεται περιπου οσο ενα 5ιντσο smartphone) και το δουλευω και με ios και με android και προηγουμενα versions και χωρις διακοπτες και τετοια. Το εχω απο την εποχη του galaxy s2 και δουλευει ακομα αψογα.
Odyss3us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 απλα πραγματακια οπως να ποσταρεις σε φορουμ να γραφεις μηνυματα, email, να κανεις rename διαχειριση αρχειων κλπ. δε μιλαμε για επαγγελματικη χρηση αν και μπορει εκ περιτροπης να γινει και αυτο- πχ. 2-4 βδομαδες διακοπων οταν το laptop σου ειναι αχρειαστο, αν εχεις 8αρι tablet δεν τη παλευεις με ενα ψευτικο keyboard υγ. τα περισσοτερα bluetooth keyboards απευθυνονται στη κατηγορια 8-10" που ετσι κι αλλιως δε προσφερονται για αμιγως επαγγελματικη χρηση... αυτο ομως δε σημαινει οτι ακυρωνεται η ευχρηστια ακομα κι αν αυτη απαιτειται περιστασιακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα