DimitrakiDim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια... Εχω προβλημα! Καθε φορα που βαζω ενα φλασακι να περάσω καμια ταινία, παει μεχρι τη μεση και μετα κολλαει η οθονη. Νόμιζα οτι εφταιγε το φλασακι και πηγα και πηρα αλλο αλλα παλι τα ιδια.
Euclides Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αν η ταινία είναι πάνω από 2Gb και το φλασάκι σε FAT32, πολύ καλά κάνει και κολλάει. Για δοκίμασε να κάνεις την αντιγραφή αφού πρώτα φορμάρεις το φλασάκι σε NTFS.
DimitrakiDim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πως το κανω αυτό? Ομως και ενα αρχειο 650 mb να είναι και παλι freezarei
Euclides Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κατέβασε το HP USB Disk Storage Format Tool, και κάνε format στο USB φλασάκι με αυτό σε NTFS. Για να μην σου πάρει ώρα κάνε quick format. Προσοχή μην φορμάρεις κανέναν άλλο δίσκο. http://www.softpedia.com/progDownload/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool-Download-123786.html
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αν η ταινία είναι πάνω από 2Gb 4GB και το φλασάκι σε FAT32, πολύ καλά κάνει και κολλάει. Για δοκίμασε να κάνεις την αντιγραφή αφού πρώτα φορμάρεις το φλασάκι σε NTFS. αλλά και πάλι δεν θα freezαρε το σύστημα. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Κατέβασε το Hard disk sentinel να δούμε την κατάσταση του δίσκου.
DimitrakiDim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα το κατεβαζω για να δω.. επισης τωρα που εκανα αλλη μια απόπειρα και εβαλα το φλασακι μου εβγαλε ενα παραθυρο να κανω σαρωση στο φλασακι για επιδιορθωση προβληματων η συνεχιση χωρις σαρωση. Παταω να κανω σάρωση και φριζαρει παλι. Ελεος
DimitrakiDim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω δοκιμάσει... :/ Τα ίδια Στο hard disk sentinel τι να κοιτάξω?
DimitrakiDim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Νταξει, λυθηκε Το κανα διαμορφωση σε NTFS και δουλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα