Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού στο midrange κομμάτι τις αναβαθμίσεις των συσκευών, τις έχει αφήσει στους XDA..Πώς να πουλήσει;;

Μία φορά έκανα το λάθος και πήρα Sony..Ποτέ ξανά

Δημοσ.

Δεν είναι η πρώτη και φυσικά ούτε η τελευταία..

Η εσωστρέφεια επιταχύνει την παρακμή.. αν κωφευουμε καποτε θα κουφαθούμε.. και θ'απομονωθούμε..

Περιμένετε και άλλες εταιρίες μετά την nokia,sony κλπ..

Δημοσ.

Fixed.

Then ...

Sony 2012 -2013 - 2014 : 

Sony Arc, Sony Arc S, Sony T,  Sony Z , Sony Z1 ,Sony Z1 compact, Sony Z2 ,Sony Z2 compactSony Z3, Sony Z1 compact .

Apple 2012 - 2013 - 2014 : 

iPhone 5. iPhone 5s,iphone 5c. iPhone 6,iphone 6 plus

Δημοσ.

Δε βγήκε z2 compact

το z1 παντως ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχουν κυκλοφορησει.η samsung τι πουλαει δλδ ποιοτητα?ας γελασω...

Έχει κι αυτό τις ατέλειες του βέβαια, αλλά σε σχέση με το s4 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή και σίγουρα πολύ πιο όμορφο
Δημοσ.

Then ...

Sony 2012 -2013 - 2014 : 

Sony Arc, Sony Arc S, Sony T,  Sony Z , Sony Z1 ,Sony Z1 compact, Sony Z2 ,Sony Z2 compactSony Z3, Sony Z1 compact, XPERIA V, XPERIA L, XPERIA M, XPERIA SP...

Apple 2012 - 2013 - 2014 : 

iPhone 5. iPhone 5s,iphone 5c. iPhone 6,iphone 6 plus

Τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο. Εγώ πάντως με την αντιμετώπιση στο θέμα των updates που είχε το SP δεν ξαναπαίρνω Sony...

Δημοσ.

Προσωπικα, αν εβλεπα μια sony που δινει αναβαθμισεις, εχει 1-2 μοντελα για καθε κατηγορια (low, mid και high end) τον χρονο και αλλαζε λιγο τα πραγματα στο θεμα design (κυριως στις low end συσκευες γιατι προσωπικα το z2-3 μου αρεσει πολυ εξωτερικα) και UI,θα την προτιμουσα απο καθε αλλη εταιρια, αφου τοσα χρονια παιρνω sony κινητα (εκτως απο τωρα που πηγα σε nexus 5)

Δημοσ.

το z1 παντως ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχουν κυκλοφορησει.η samsung τι πουλαει δλδ ποιοτητα?ας γελασω...

Δηλαδή το Ζ2 τι είναι ? Το Ζ2 είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η sony έχοντας φοβερή κατασκευή και ως μια από τις καλύτερες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν 

Δημοσ.

το μοναδικό κινητό που έχω πάρη και έχω πετάξει τα λεφτά μού ήταν ένα sony s,μάπα το καρπούζι!!

και εγώ το είχα φίλε μου, ήταν καλό και μεγάλη υποστήριξη από developers (στο xda βρίσκεις ότι μπορείς να φανταστείς για το κινητό αυτό)

Δημοσ.

Τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο. Εγώ πάντως με την αντιμετώπιση στο θέμα των updates που είχε το SP δεν ξαναπαίρνω Sony...

ναι, στο θέμα των updates ούτε και εγώ ήμουν ευχαριστημένος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...