BluEDr4g0n Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μου ζητήθηκε απο έναν γνωστό να του φτιάξω ένα site το οποίο θα το ενημερώνει ο ίδιος με νεα κτλ. Έχω ξαναφτιάξει site με wordpress και με html χωρίς κάποιο CMS και έχω και γνώσεις php και mySql απο το Τει. Πώς θα ήταν το καλύτερο πιστεύετε να το φτιάξω για να μπορεί εύκολα να το ενημερώνει κάποιος με τις βασικές γνώσεις στους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές? Άν φτιαξω user στο wordpress με ιδιότιτα editor ο πελατης θα μπορεί να διαχειριστεί μονο τις σελιδες? να προσθέτει και να αφερεί Νεα? Και κατι τελευταίο πόσο είναι μια λογική τιμή για κάτι σχετικά όχι και τόσο σύνθετο? Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2014 από BluEDr4g0n
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Με απόδειξη? Πες τιμή με και χωρίς. Εκεί κολλάς;
CyberCr33p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι γιατί με παραστατικό πρέπει να υπολογίσεις σχεδόν 50% παραπάνω για ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος.
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Και λέω ξεκάθαρα πες τιμή ΜΕ και ΧΩΡΙΣ απόδειξη.
XPHSTOS_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει standar τιμή... άλλο ένα απλό Blog άλλο ένα e-shop.Για να μην πω, άλλο το blog του "κυρ Θανάση και άλλο το blog του lifehacker..Άλλη τιμή αν θα το διαχειρίζεται ο πελάτης και σε ποιο βαθμό και άλλο να περνάς εσύ το περιεχόμενο.Tέλος και πιο βασικό... Πόσες εργατο-ώρες ξόδεψες... πόσο κοστολογείς τον εαυτό σου την ώρα?!Αν το έκανες γιατί ήταν φιλαράκι και ήθελες να μάθεις, μπορείς να το δώσεις 150 - 200€ και να είστε όλοι μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα