idefixius Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασα σε 2 ακόμα οθόνες, οι οποίες κατά σύμπτωση ήταν και οι 2 καμένες και νόμιζα ήταν η κάρτα. Τελικά με μια 3η οθόνη δούλεψε κανονικά.
Fp84 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια , φίλος έχει πρόβλημα με την κάρτα , κάνει blue screen και του βγάζει μήνυμα bad pool caller Έχει αντιμετώπιση κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Specs Gigadyte aorus rx 580 4gb Gigadyte x370 gaming 5 Ryzen r7 1700
Sotiris S. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα σας Εχω το εξης συστημα Core 2 duo E8400 8gb ram Win 7 64bit Ενσωματωμενη καρτα γραφικων (Q45/43) Δεν επαιζε χαρτες σε 3D (google earth), αλλα τα βιντεο στο youtube τα ετρεχε ανετα σε 1080. Αποφασισα να το βαλω μια καρτα γραφικων για να τρεχει τα 3D google earth. Εβαλα μια GT430 1gb. Παιζει κανονικα λοιπον τους χαρτες σε 3D, αλλα στο youtube, τα βιντεο κολλανε (ειτε σε 360 ειτε σε 1080) μετα απο 1-1.5 λεπτο. Μολις κουνησω το ποντικι, συνεχιζουν να παιζουν ομαλα. Εβαλα και το τελευταιο driver απο nvidia expirience, αλλα το θεμα παραμενει. Δοκιμασα και με firefox/chrome χωρις αποτελεσμα. Καμια ιδεα?...
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Κλείσε από τον chrome το hardware acceleration και βλέπουμε. Αν δεν δουλέψει, θα βρούμε κάτι άλλο.
Sotiris S. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Κλείσε από τον chrome το hardware acceleration και βλέπουμε. Αν δεν δουλέψει, θα βρούμε κάτι άλλο. Ευχαριστω για την απαντηση. Το δοκιμασα, και δεν αλλαξε κατι. Το περιεργο ειναι οτι ξεκολλαει με το που κουνησω το ποντικι.
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 3Dmark06 τρέχει η κάρτα ή κρασάρει; Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, και εύκολη λύση να δούμε αν είναι hardware πρόβλημα. https://www.futuremark.com/benchmarks/legacy
Sotiris S. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 3Dmark06 τρέχει η κάρτα ή κρασάρει; Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, και εύκολη λύση να δούμε αν είναι hardware πρόβλημα. https://www.futuremark.com/benchmarks/legacy Λοιπον, το ετρεξα. Σε καποια φαση πηγαινε με 1-2 fps, γενικα πηγαινε γυρω στα 20fps. Εβγαλε 6439 score. https://www.3dmark.com/3dm06/18004988
Sheogorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Άρα δεν έχει πρόβλημα hardware. Σίγουρα το έχεις συνδέσει στην έξοδο της γραφικών και όχι της μητρικής, φανταζομαι. Δοκίμασε από drivers τους 355.98 και πες μας.
Sotiris S. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Άρα δεν έχει πρόβλημα hardware. Σίγουρα το έχεις συνδέσει στην έξοδο της γραφικών και όχι της μητρικής, φανταζομαι. Δοκίμασε από drivers τους 355.98 και πες μας. Εβαλα τους drivers που μου ειπες, με clean install, και για 5 λεπτα που προλαβα να το αφησω να παιζει στο youtube, δεν κολλησε καθολου. Θα ενημερωσω μολις επιστρεψω σπιτι. 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ωραίος! Είναι οι πιο stable drivers για fermi.
Sotiris S. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ωραίος! Είναι οι πιο stable drivers για fermi. Δυστυχως το προβλημα συνεχιζεται...Τα συμπτωματα ειναι ακριβως τα ιδια.
Sotiris S. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Για την ιστορια, το προβλημα λυθηκε με φορματ. 1
alkerath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλσησπερα παιδια, μια ερωτηση, μπορω να βαλω 4 οθονες πανω στην https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TG1-GAMING-4GD#sp στην σελιδα τους λεει οτι γινετε, και εχει 3 hdmi, 1 dvi + 1 display port.Για καποιο λογο το 3o hdmi δεν λειτουργει οταν μπαινουν τα 2 αλλα και απο το dvi ειναι κομπλε. Δεν εχω δοκιμασει ακομα το display port. απλα αναρωτιεμαι γιατι το 3ο hdmi δεν δινει εικονα....Ευχαριστω!
thoma nt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον εχω την gtx 760 την αγορασα μεταχειρισμενη και παιζω μονο lineage που το πσ μου το παιζει και χωρις καρτα γραφικων ... σημερα ανοιξα κανονικα το πσ και μολις πηγα να μπω στο ιντερνετ εσβησε η οθονη ενω λειτουργουσε το πσ , και επειδη δεν εχω κουμπι για επανεκκινηση το εκλεισα απο το κανονικο .. Μετα απο 1 λεπτο το ανοιγω και η καρτα γραφικων μου εκανα σαν ανεμηστηρας καφετερειας στο φουλ και παλι δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη, μηπως καηκε ?
Sheogorath Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πολύ πιθανόν. Δυστυχώς. Βγάλε την και ξανάβαλε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα