qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά η αλλαγή να γίνεται στο 70-80% της μέγιστης ροπής Για όσους δεν έχουν ιδέα απο ροπή κτλ η πράσινη περιοχή στο στροφόμετρο είναι για αυτό τον λόγο Ποια πράσινη περιοχή στο στροφομετρο, τι λες; Αλλαγή κάνουμε λίγο πριν το κόφτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Πράσινη γραμμή έχω δει μόνο σε φορτηγά και κάτι diesel. Εγώ ξέρω ότι η κόκκινη γραμμή σε βοηθάει, αλλάζεις πριν ξεκινήσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια πράσινη περιοχή στο στροφομετρο, τι λες; Αλλαγή κάνουμε λίγο πριν το κόφτη Κάφτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλαγή κάνουμε λίγο πριν το κόφτη Που να τραβήξει η μπακατέλα σου με 2500 στροφές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πρεπει να μπεις στα κοκκινα για να αλλαξεις για οικονομια οχι για καποιο αλλο λογο...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για ποιo Astra μιλάμε? Site: Μάλλον γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 125nm στις 4κ στροφες οποτε οι αλλαγες πρεπει να γινονται περιπου στις 2,5-3,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια πράσινη περιοχή στο στροφομετρο, τι λες; Αλλαγή κάνουμε λίγο πριν το κόφτη μαλλον οδηγαει κτελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Στα F-16 είμαι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το ιδιο μοτερ gsxr-gsr , hornet-cbr συμπεριφερεται διαφορετικα και ανοιγει σε διαφορετικες στροφες επειδη ειναι διαφορετικα ρυθμισμενο,το ιδιο συμβαινει και το οποιοδηποτε αυτοκινητο καθως ολα τα αυτοκινητα εχουν διαφορετικο σημειο στο οποιο ανοιγουν.Μαλλον εσυ θα πρεπει να συνιθισεις διαφορετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα