rafail1994 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μου ήρθε σήμερα το πρωί το παρακάτω μήνυμα ... τι παίζει μήπως πρεπει να το δει καποιος αρμόδιος ; Anna Clemens είναι το username <<< Γεια σου αγαπητέ,Είμαι η Άννα από Gearbest.com. Είχα πρόσφατα την ευκαιρία να διαβάσετε τα θέματα σας, απολύτως εκτιμώ ότι. Μήπως σας ενδιαφέρει να κάνει μια κριτική του προϊόντος ή απόσπαση ένα νήμα για μας στο insomnia.gr φόρουμ; GearBest είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα ψώνια, το οποίο προσφέρει υψηλή ποιότητα πιο καυτά, πιο cool gadgets σε καταπληκτική εστίαση prices.We για όλα τα πράγματα τεχνολογίας.Θα πρέπει να είμαστε πολύ ευτυχείς να προσφέρουμε τα προϊόντα για να αναθεωρήσετε. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν σας ενδιαφέρει. Να μιλάμε μέσω skype; Αυτό είναι μου ID skype: gearbest.annaRegards,Άννα. >>>
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον πρόκειται για spammer αφου βλέπω οτι οντως ηταν μέλος στο insomnia και εχει γίνει ban
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον πρόκειται για spammer αφου βλέπω οτι οντως ηταν μέλος στο insomnia και εχει γίνει banned Ναι γιατί η Αννούλα έκανε το λάθος και το έστειλε και σε μένα... 2
rafail1994 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ρίξτε την και μια διαγραφή να ησυχάσουμε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ρίξτε την και μια διαγραφή να ησυχάσουμε Ε μα τι λεω τόση ώρα!
rafail1994 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ κατάλαβα ότι την έκανες μονο ban οκκκκ
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Συγγνώμη τι γράφει; Καταλαβαίνει κανένας ή μήπως εγώ ξέχασα τα ελληνικά μου; καλά από ξένο site κάνουν google translate και το πετάνε σε ελληνικά φόρουμς; Ηλίθιοι ειναι; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις