thelos257 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας εχω βαλει και αφερεσει αυτες τις δυο καρτες στον η/υ μου ο οποιος εχει: intel core 2 quad q8300 , 4gb ram , windows 7 ultimate x86. Το προβλημα ειναι πως οι καρτες αυτες εμφανιζουν στην οθονη των windows πορτοκαλια χρωματα δεν ειναι νορμαλ τα χρωματα διαμορφωνονται και δεν ξερω τι να κανω γι αυτο ; ειχε πανω την δευτερη καρτα οταν το αγορασα το 2009 η οποια μ εκανε το προβλημα αυτο τωρα τελευταια μετα την εβγαλα και εβαλα την πρωτη που ειχα στην αποθηκη μου λεω μπας και φτιαξει η κατασταση αλλα ματαια μου το ξανα εκανε δυστοιχως. η μητρικη πλακετα ειναι MS-7512. Η οθονη μου ειναι LG FLATRON W2042T-SF και το καλωδιο ειναι το μπλε που συνδεει τον υπολογιστην αυτον με την οθονη VGA δηλαδη. Το ασπρο το εχω πανω στον αλλο μ υπολογιστην. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος οτι η άλλη κάρτα που ειχες στην αποθήκη σου δεν εχει πρόβλημα ; Δοκίμασε επισης uninstall τους drivers καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους καινούργιους
thelos257 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος οτι η άλλη κάρτα που ειχες στην αποθήκη σου δεν εχει πρόβλημα ; Δοκίμασε επισης uninstall τους drivers καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους καινούργιους Ναι φιλε μ δεν εχει προβλημα αυτη η καρτα την ειχα και παλια στον υπολογιστην μου σε εναν intel pentium 4 θυμαμαι και δουλευε χωρις κανενα προβλημα ως το 2011 μετα τον εδωσα αυτο τον υπολογιστη και κρατησα την καρτα αυτην εχει 256MB χρωματα δεν ειναι 1GB ομως αλλα με ενδιαφερει να κανω την δουλεια μου αφου δεν ασχολουμε με παιχνιδια κλπ. Εβγαλα τα drivers και το προβλεμ παραμενει αρα ειναι προβλημα της οθονης μου και το κανει μονο με το καλωδιο VGA ;
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε τοτε και μια αλλη οθόνη να σιγουρευτείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα