Dreamstorm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν εδώ και περίπου 2 εβδομάδες είχα πρόβλημα με την σύνδεση μου (384/128) λόγω του φόρτου του δικτύου του οτέ.τα πράγματα έφτιαξαν επιτέλους και τώρα απολαμβάνω ειλικρινά το νετ....όμως έγινε ένα απίστευτο....με πήρε τηλέφωνο ένας ευγενέστατος κύριος,μου ζήτησε συγνώμη για την όλη κατάσταση και μου άφησε το τηλέφωνο του λέγοντας οτι όποιο πρόβλημα και αν έχω να τον παίρνω τηλέφωνο.φυσικά είχαν προηγηθεί πολλά τηλεφωνήματα στο τμήμα εξυπηρέτησης,στις βλάβες Ηρακλείου και άλλα διάφορα...ειλικρινά ο τύπος με σκλάβωσε!
predator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 eyge sto ote irakliou!kai egw pou piga kai ekana tin aitisi mou sta kentrika sta liontaria mou fanikan arista enimerwmenoi oi ypaliloi!!!eyge!
k87 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 I tha prosarmostoun i na to klisoun to magazi... mallon pros to proto odevoume siga siga tora me ton antagonismo sto proskinio.
sornok Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 pantos me tous penintarhdes ypallilous/texnikous (palias nootropias) pou exei o ote den nomizo oti mporei na paei mprosta...
BlizardBill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Εγω πηγα να φωναξω γιατι ο Οτε δεν ειχε βαλει την εκπτωση στο παγιο dsl, για τον 1 απο τους 3 μηνες που μου χρεωσαν στον λογαριασμο. (προσοχη, ειναι λαθος στην μηχανογραφιση και γινεται σε πολους...απο οτι μου ειπαν τελικα θα αφαιρεθει αργοτερα σε οσους δεν πληρωσουν) Δεν το καταλαβαν αμεσως, αλλα μολις το πηραν χαμπαρι μου ζητησαν συγνωμη!!!! Ακουσον-ακουσον, να ζηταει συγνωμη υπαλληλος του Οτε, για λογαριασμο του οργανισμου...
DimitrisKTM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Η εξαιρεση επιβεβαιωνει τον κανονα. Εμενα ο τιτλος του post μου προκαλει γέλωτα.
skevo_kos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Μεσα σε ολο το χαος του δημοσιου, και συγκεκριμενα οργανισμων οπως ο (π)ΟΤΕ, υπαρχουν σιγουρα και φωτεινες εξαιρεσεις. Ανθρωποι που ειναι επαγγελματιες, καταρτισμενοι, ψαγμενοι και γενικα...γατοι! Τους αξιζει ενα μπραβο.... Γνωμη μου ομως οτι ο (π)ΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΜΕΤΤΑΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ που επικεντρωνεται στο δικο του συμφερον και οχι στον τελικο αποδεκτη, δηλαδη τον καταναλωτη (ας οψεται το μονοπωλιο) Υπομονη....
sornok Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 tis foteines eksaireseis sto elliniko dimosio tis troei i marmagka pas gamo ta paidia kai ginesai $#%#$^#$ prepei na eisai poli dynatos xaraktiras gia na antekseis ekei mesa kai na kratiseis tis aksies sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.