Προς το περιεχόμενο

Αγορα μεταχειρισμενων ζαντων

Chris92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, ψαχνω να αγορασω μεταχειρισμενες 15-16' ζαντες αλουμινιου για να αντικαταστησω τις σιδερενιες στο αμαξι,Ομως παρατηρω πολλες αυξομειωσεις στις τιμες,ακομα και για το ιδιο μοντελο ζαντων.Οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεχει καποιος κατα την αγορα μεταχειρισμενων ζαντων?Ειναι καποια κλασσικα πραγματα που μπορεις να δεις με οπτικο ελεγχο?Η οποσδηποτε χρειαζεται καποιο βουλκανιζατερ για να της ελενξει?Επισης πολλα διαβαζω για σπασμενες και 'ξανακολλημενες' ζαντες που στην πρωτη αθηναικη λακουβα σου μενουν στο χερι.Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις πριν την αγορα?

Λοιπες πληροφοριες

αμαξι: mercedes c180

μεγεθος: 205/65/r15   205/60/r16

εταιριας: μονο οι εργοστασιακες αλουμινενιες με τις οποιες εβγαινε το αμαξι 

τιμες που εχω βρει: απο 80 μεχρι 250

Αυτα,σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μένα πρέπει απαραίτητα να πας σε βουλκανιζατέρ για να τις βάλουν πάνω στη ζυγοστάθμιση και να δουν αν είναι στραβές. Και οπτικό έλεγχο φυσικά για να δεις αν έχουν χτυπήματα/γρατσουνιές.

Επίσης αν μια ζάντα χτυπηθεί τόσο άσχημα ώστε να σου μείνει στο χέρι, ελάχιστη διαφορά θα έχει αν έχει ή δεν έχει επισκευαστεί ξανά.

Πρέπει να τις δει οπωσδήποτε κάποιος που γνωρίζει,γιατί παίζει να είναι χιλιοεπισκευασμένες.

Αν και το προφίλ ελαστικού που λες είναι χοντρό οπότε μάλλον δε θα έχουν πρόβλημα με στραβώματα,αλλά τσέκαρε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Καλησπερα, ψαχνω να αγορασω μεταχειρισμενες 15-16' ζαντες αλουμινιου για να αντικαταστησω τις σιδερενιες στο αμαξι,Ομως παρατηρω πολλες αυξομειωσεις στις τιμες,ακομα και για το ιδιο μοντελο ζαντων.Οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεχει καποιος κατα την αγορα μεταχειρισμενων ζαντων?Ειναι καποια κλασσικα πραγματα που μπορεις να δεις με οπτικο ελεγχο?Η οποσδηποτε χρειαζεται καποιο βουλκανιζατερ για να της ελενξει?Επισης πολλα διαβαζω για σπασμενες και 'ξανακολλημενες' ζαντες που στην πρωτη αθηναικη λακουβα σου μενουν στο χερι.Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις πριν την αγορα?

Λοιπες πληροφοριες

αμαξι: mercedes c180

μεγεθος: 205/65/r15   205/60/r16

εταιριας: μονο οι εργοστασιακες αλουμινενιες με τις οποιες εβγαινε το αμαξι 

τιμες που εχω βρει: απο 80 μεχρι 250

Αυτα,σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας.

ποιο c180 ειναι το 204 ή το 203?

μην βαλεις 15αρες παντως οποιο και νανε.

απαντησε μου σε μοντελο και θα σου πω το ειχα ψαξει το θεμα πολυ.

ποιο c180 ειναι το 204 ή το 203?

μην βαλεις 15αρες παντως οποιο και νανε.

απαντησε μου σε μοντελο και θα σου πω το ειχα ψαξει το θεμα πολυ.

Μακαρι να ηταν το w204..
Εχω το w202 του 98. Τωρα φοραει τις κλασσικες 15αρες σιδερενιες, αλλα επειδη συντομα θα αλλαξω ελαστικα,σκεφτομουν να αλλαξω και ζαντες μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...