Chris92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα, ψαχνω να αγορασω μεταχειρισμενες 15-16' ζαντες αλουμινιου για να αντικαταστησω τις σιδερενιες στο αμαξι,Ομως παρατηρω πολλες αυξομειωσεις στις τιμες,ακομα και για το ιδιο μοντελο ζαντων.Οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεχει καποιος κατα την αγορα μεταχειρισμενων ζαντων?Ειναι καποια κλασσικα πραγματα που μπορεις να δεις με οπτικο ελεγχο?Η οποσδηποτε χρειαζεται καποιο βουλκανιζατερ για να της ελενξει?Επισης πολλα διαβαζω για σπασμενες και 'ξανακολλημενες' ζαντες που στην πρωτη αθηναικη λακουβα σου μενουν στο χερι.Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις πριν την αγορα? Λοιπες πληροφοριες αμαξι: mercedes c180 μεγεθος: 205/65/r15 205/60/r16 εταιριας: μονο οι εργοστασιακες αλουμινενιες με τις οποιες εβγαινε το αμαξι τιμες που εχω βρει: απο 80 μεχρι 250 Αυτα,σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα πρέπει απαραίτητα να πας σε βουλκανιζατέρ για να τις βάλουν πάνω στη ζυγοστάθμιση και να δουν αν είναι στραβές. Και οπτικό έλεγχο φυσικά για να δεις αν έχουν χτυπήματα/γρατσουνιές. Επίσης αν μια ζάντα χτυπηθεί τόσο άσχημα ώστε να σου μείνει στο χέρι, ελάχιστη διαφορά θα έχει αν έχει ή δεν έχει επισκευαστεί ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να τις δει οπωσδήποτε κάποιος που γνωρίζει,γιατί παίζει να είναι χιλιοεπισκευασμένες. Αν και το προφίλ ελαστικού που λες είναι χοντρό οπότε μάλλον δε θα έχουν πρόβλημα με στραβώματα,αλλά τσέκαρε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα, ψαχνω να αγορασω μεταχειρισμενες 15-16' ζαντες αλουμινιου για να αντικαταστησω τις σιδερενιες στο αμαξι,Ομως παρατηρω πολλες αυξομειωσεις στις τιμες,ακομα και για το ιδιο μοντελο ζαντων.Οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεχει καποιος κατα την αγορα μεταχειρισμενων ζαντων?Ειναι καποια κλασσικα πραγματα που μπορεις να δεις με οπτικο ελεγχο?Η οποσδηποτε χρειαζεται καποιο βουλκανιζατερ για να της ελενξει?Επισης πολλα διαβαζω για σπασμενες και 'ξανακολλημενες' ζαντες που στην πρωτη αθηναικη λακουβα σου μενουν στο χερι.Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις πριν την αγορα? Λοιπες πληροφοριες αμαξι: mercedes c180 μεγεθος: 205/65/r15 205/60/r16 εταιριας: μονο οι εργοστασιακες αλουμινενιες με τις οποιες εβγαινε το αμαξι τιμες που εχω βρει: απο 80 μεχρι 250 Αυτα,σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας. ποιο c180 ειναι το 204 ή το 203? μην βαλεις 15αρες παντως οποιο και νανε. απαντησε μου σε μοντελο και θα σου πω το ειχα ψαξει το θεμα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ποιο c180 ειναι το 204 ή το 203? μην βαλεις 15αρες παντως οποιο και νανε. απαντησε μου σε μοντελο και θα σου πω το ειχα ψαξει το θεμα πολυ. Μακαρι να ηταν το w204..Εχω το w202 του 98. Τωρα φοραει τις κλασσικες 15αρες σιδερενιες, αλλα επειδη συντομα θα αλλαξω ελαστικα,σκεφτομουν να αλλαξω και ζαντες μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα