ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα Μιας φίλης της είχαν χαρίσει ένα φορητό turbo-x 11'' το οποίο φόραγε πάνω windows 8.1 Μαζί με την συσκευασία υπήρχε ένα restore dvd του πλαισίου το οποίο είχε πρόβλημα. Πήγα λοιπόν αρχές Αυγούστου σε κατάστημα και μου έδωσαν ένα δικό τους dvd το οποίο δεν το πρόσεξα εκείνη την στιγμή ότι ήταν χιλιογρατζουνισμένο με αποτέλεσμα ούτε αυτό να δουλέψει. Τελικά κατέβασα από το msdn μια έκδοση 8.1 enterprise 64bit για να μπορέσει να δουλέψει για 90 μέρες. Αυτές τις μέρες ψάχνω κάποια λύση μέσω του πλαισίου , δίνοντας τους το σειριακό του μηχανήματος .Μου είπαν την πρώτη φορά ότι δεν βρίσκουν το μηχάνημα στην βάση... Την δεύτερη φορά χωρίς να τους πω τι μηχάνημα είναι μου είπαν να στείλουν ένα dvd 8.1 64bit σε ένα κατάστημα με χρέωση 5 ευρώ για να το εγκαταστήσω. Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους ψάχνω από χτες να βρω την έκδοση που φοράει το μηχάνημα βάσει του product key. Μπήκα σε ένα site d-fault.nl που τσεκάρει τα σειριακά και σου βγάζει τις εκδόσεις και μου βγάζει ότι το κλειδί είναι οκ , legal συν τα παρακάτω Description : Win 8.1 RTM Core OEM:NONSLPEdition ID : X18-95469Key Type : OEM:NONSLPCrypto ID : 2589 Δεν μπορώ όμως να καταλάβω αν είναι 32bit , 64bit καθώς και ποια έκδοση των 8.1 είναι. Θέλω να κατεβάσω την αντίστοχη έκδοση για την ενεργοποιήσω με το νόμιμο product key
Gtr34 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Απο τον παρακατω συνδεσμο, θα κατεβασει την εκδοση που αντιστοιχει στο κλειδι. http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ.. Δεν θέλω να μάθω τι έκδοση φοράει τώρα γιατί ξέρω ότι έχω περάσει τα 64bit enterprise τα οποία κατέβασα από την Microsoft Θέλω να μαθω το product key των αυθεντικών windows σε ποια έκδοση αντιστοιχεί
Gtr34 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ.. Δεν θέλω να μάθω τι έκδοση φοράει τώρα γιατί ξέρω ότι έχω περάσει τα 64bit enterprise τα οποία κατέβασα από την Microsoft Θέλω να μαθω το product key των αυθεντικών windows σε ποια έκδοση αντιστοιχεί Εκανα edit στο μυνημα μου , καταλαβα τι ζητας .
Bilbo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι δεν δοκιμαζεις να φτιαξεις το δικο σου iso με το εργαλειο της microsoft? http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only εχει τον περιορισμο οτι παιρνει τη γλωσσα και την εκδοση (bit) απο το συστημα στο οποιο το τρεχεις απο οτι διαβαζω το iso της MS σε αφηνει να διαλεξεις αν θα κανεις install την core η την pro και τα bit λογικα δεν εχει σημασια ποσα ειναι, το ιδιο κλειδι κανει (για τα windows 7 100% σε 8 δεν εχω δοκιμασει αλλα θα μαντευα οτι ειναι το ιδιο) οποτε ολα αυτα με μια μικρη επιφυλαξη αλλα νομιζω δε χανεις κατι να το δοκιμασεις
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασα το link που μου δώσατε, βάζω τον κωδικό και βγάζει το εξης αυτός ο αριθμός κλειδί προϊόντος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγκατασταση μιας έκδοσης των windows 8.1 που διατίθεται στην λιανική
Gtr34 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ισως επειδη ειναι oem key να βγαζει αυτο το σφαλμα. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι τα retail windows 8, απο οσο ξερω το ιδιο κλειδι ισχυει και για 32 και για 64 αλλα για σιγουρια παρε ενα τηλεφωνο την ms να το ρωτησεις. Εψαξες στην συσκευασια του υπολογιστη η στην σελιδα του πλαισιου να δεις μηπως αναφερει ποια windows φοραει ;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Στο πλαίσιο δεν βρίσκανε τον σειριακό του μηχανήματος .Το κακό είναι ομως ότι θα πρέπει να πάω εκεί και να τους σκάσω και 5 ευρώ για να μου δώσουν dvd Μίλησα με την Microsoft τελικά. Τους έδωσα το κλειδί και μου είπαν ότι επειδή είναι OEM θα πρέπει να μιλήσω μόνο με το πλαίσιο για να μου παραδώσουν αυτοί κάποιο dvd για να εγκαταστήσω το λειτουργικό. Το ίδιο κλειδί κάνει και για 32 και για 64 οπότε μάλλον θα πρέπει να πάω από εκεί δυστυχώς η ευτυχώς.
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Description : Win 8.1 RTM Core OEM:NONSLP Τι άλλο θέλεις να σου πει; Η έκδοση Core είναι. Στο λινκ που σου έδωσαν παραπάνω δοκίμασε το εξής: 1) Πάτα στην εγκατάσταση των 8 πρώτα (όχι 8.1) και κατέβασε το setup 2) Ξεκίνα την εγκατάσταση και όταν ζητήσει κλειδί δώσε αυτό που έχεις. 4) Ακύρωσε την εγκατάσταση μόλις ξεκινήσει να κατεβάζει. 5) Πάτα τώρα για το 8.1 και κατέβασε το setup 6) Ξεκίνησε την εγκατάσταση και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου ζητήσει κλειδί. Προχώρα για εγκατάσταση αλλά επέλεξε Install from media και μετά κατάβασε σε iso. Ελπίζω να δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα