function Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα Απλή ερώτηση...Για corsa c (2005) τι λάστιχα θα επιλέγατε...? Hankook ή Bridgestone? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Bridgestone φιλε, turanza ψαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη εγω επι 2 μηνες εψαχνα λαστιχα αν θες πες μου τι διαστασεις φορας να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο εγω κατεληξα στα goodyear efficient grip performance εχουν τρομερες κριτικες και απο περιοδικα και απο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
townleader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μακρια απο Hankook... ειχα για 20000χλμ Hankook σε διασταση 195/45/16 ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ζεσταθηκε αυτο το λαστιχο! Στο καινουριο μου αμαξι τα ειχα...μεγαλη ΜΟΥΦΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη εγω επι 2 μηνες εψαχνα λαστιχα αν θες πες μου τι διαστασεις φορας να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο εγω κατεληξα στα goodyear efficient grip performance εχουν τρομερες κριτικες και απο περιοδικα και απο site ενα λινκ αν θες ? γιατι ηθελα και γω να βαλω τετοια αλλα οπου ρωτησα μου ειπαν ΜΑΚΡΥΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Τα hankook ειναι τίμια λαστιχάκια αν τα βρεις φθηνά και αξίζει οικονομικά η διαφορά έναντι των bridgestone... Αλλιώς δαγκωτό τα δευτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ενα λινκ αν θες ? γιατι ηθελα και γω να βαλω τετοια αλλα οπου ρωτησα μου ειπαν ΜΑΚΡΥΑ http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/EfficientGrip-Performance.htm μηπως σου ειπα για τα efficoemt grip (σκετο)? γιατι αυτα δεν ηταν και ιδιαιτερα καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για ενα Ροβερ 25 195/55/15 τι να βαλω?οικονομικη τετραδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 δες αυτα που προτεινα παραπανω αλλιως κοιτα κι εδω http://lovetyres.com/search/tyres/195-55-15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα