Andre85 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχάς,καλημέρα!!!!!!! Η υπόθεση έχει ως εξής:Η αδερφή μου θέλει να αγοράσει ένα tablet 8 ιντσών κυρίως για internet και να παίζει μια εφαρμογή για bridge (τράπουλα). Από μια έρευνα αγοράς που έκανε,είδε και της άρεσε το Download: Samsung Tab 3 8" Wi-fi (16gb). Η συγκεκριμένη εφαρμογή χρειάζεται flash player ή Adobe Air ( ;;; ) και άκουσα/διάβασα ότι δεν υποστηρίζεται flash player στα samsung tab. Είναι αλήθεια αυτό;Ναι ή όχι;; Αν ναι,ποιο tablet μπορεί να αγοράσει έως 150 ευρώ; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Federacion Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά θα παίξει μια χαρά αν κατεβάσει έναν άλλον browser εκτός απ τον μανίσιο. Στείλε το link της εφαρμογής να την δοκιμάσουμε. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Andre85 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 επειδή δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς η εφαρμογή είναι είτε αυτή: Download: Bridge Base online είτε αυτή: Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zingmagic.bridgevfree βέβαια,υπάρχει άλλη μία που είναι σε beta στάδιο αλλά δεν θυμάμαι link
Federacion Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις τις δοκίμασα και τις 2 στο κινητό της υπογραφής και δουλεύουν κανονικά. Βλέπω ότι το tablet που συζητάμε έχει html5 οπότε λογικά τις σηκώνει άνετα τις εφαρμογές. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Andre85 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη για την καθυστέρηση. Το αν παίζουν στο κινητό έχει σημασία;Μιας και μιλάμε για tablet. το γεγονός ότι έχει HTML5 σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένο flash player;;
ektor7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 1oν.Οταν ειναι η εφαρμογη στο store δε καθεστε να ασχοληστε με το flash.Δε χρειαζεται για να παιξει η εφαρμογη. 2.ον Αν μια εφαρμογη ειναι μονο για τηλεφωνα συνηθως το γραφει στην περιγραφη που εχει στο store.Oχι παντα ομως! 3ον.Οι εφαρμογες που αναφερετε ειναι συμβατες και στα tablet. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2014 από ektor7 1
Federacion Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό ακριβώς. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Andre85 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα,σύμφωνα με αυτά που μου λέτε να κινηθώ άφοβα στην αγορά του συγκεκριμένου tablet αφού δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα