Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider:AOD και χαμηλές επιδόσεις

nazgul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι επιεικώς σέρνεται. Το framerate είναι απαράδεκτα χαμηλό και δεν μπορώ να το σηκώσω με τίποτα! Χαμήλωσα ανάλυση, απενεργοποίησα ή "ελάφρυνα" πολλές από τις λεπτομέρειες αλλά τζίφος. Ένα άλλο πρόβλημα είναι με τις φωνές των χαρακτήρων που ακούγονται με αυξημένο pitch (μεγαλύτερη ταχύτητα από την κανονική). Δεν ήξερα πως για να το παίξω έπρεπε να έχω Xeon και Geforce 6000. Δυστηχώς πούλησα και το PS2 που είχα. Εκεί έπαιζε μια χαρά χωρίς σπασίματα και κολλήματα.

Το σύστημα μου είναι ένας P4@2Ghz, ATI 9600, 512DDR@266, Μ-AUDIO Revolution soundcard. Σημειωτέον πως του πέρασα και το τελευταίο patch (v52) αλλά δεν παρατήρησα καμία απολύτως βελτίωση.

Any suggestions;

Δημοσ.

nazgul ego me athlon xp 2000+ radeon 8500 kai 512 ddr κοντεύω να το τερμάτίσω και όλα είναι πολύ καλά μόνο σε ορισμένα σημεία το fps πέφτει στα 18-19.

Το παίζω 1024χ768 και σχέδον όλα στο full (εκτος απο ΑΑ και αηδίες)

Αλλά πραγματικά δεν έχω δει παιχνίδι με τόσες πολλές επιλογές παραμετροποιήσης,όλα στο χέρι σου έιναι!! (ξέκινα απο τις σκίες καλύτερα κ πειραματίσου!)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κατέβασα την ανάλυση σε 800x600 με 16bit χρώμα και απενεργοποίησα όλα τα εφέ αλλά πάλι τίποτα(εκτός από το γεγονός πως το παιχνίδι δεν βλέπεται με αυτές τις ρυθμίσεις). Απενεργοποίησα και κάποια sevrvices όπως τον IIS και την MySQL αλλά πάλι τίποτα. Μάλλον το παιχνίδι θα είναι ασύμβατο με το σύστημα μου(κάτι το ενοχλεί τέλος πάντων).

Thanx φίλε για την απάντηση σου γιατί τώρα τουλάχιστον γνωρίζω πως δεν φταίει η "δύναμη του θηρίου" μου. Είχα αρχίσει να λιγουρεύομαι τον νέο Athlon64 με αυτά που έβλεπα :D .

Δημοσ.

Τελικά η πηγή του κακού είναι η κάρτα ήχου, η M-AUDIO Revolution. Μόλις την απενεργοποίησα το παιχνίδι έγινε playable. Ευτυχώς η mainboard μου έχει μια SoundBlaster 128 και τουλάχιστον θα ακούω κάτι, αλλά είναι σπάσιμο να σκας 100Euro για μια κάρτα και να μη μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις :( . Ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα με κάποιο driver update ή patch.

Δημοσ.

Exoskeletor δεν υπαρχει λόγος να λες τον nazgul ασχετο...

Πάντως εγω με τον v52 βρίσκομαι συνεχώς στο desktop για τον ά η β λόγο. Ευτηχώς γίνεται downgrade, οπότε με v49 όλο καλα!

Δημοσ.

Τι εγινε ρε Exoskeletor σου θιξαμε την γκομενα; Αλλη φορα θα παιρνω την αδεια σου πριν postαρω οτιδηποτε, οχι τιποτε αλλο αλλα να μην φαινομαι και μαλακας με αυτα που γραφω. Παντως ο φανατισμος σου μου θυμιζει αυτα τα παιδακια που πανε καθε Κυριακη στα γηπεδα... Ασε βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου. Ο χρονος μου ειναι πολυτιμος.

Cheers

Δημοσ.

ok mhn asxolise.katse kane kana post giati den sou pezei kala to tetris...aporo pos kseris kai ti sistima exeis. gata eise. :D

(psile asta na pane re gmto.500 bugs exei to pexnidi.ase to ai..gia na ta diorthosoun ola ayta tha tous pari ena xrono. :) )

Δημοσ.

(psile asta na pane re gmto.500 bugs exei to pexnidi.ase to ai..gia na ta diorthosoun ola ayta tha tous pari ena xrono. :) )

Ακριβώς γιατί τόσο χρόνο είχανε υπολογίσει οι τύποι οτι θα χρειαστούνε, άλλος έκανε την ζημία... Νομίζω υπάρχει topic που αναφέρεται στο παρασκήνιο της κυκλοφορίας του Tomb raider.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...