ntasis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ, επειδή θα πάω σε ένα ιεκ περί προγραμματισμού και δεν θέλω να κουβαλάω τον σταθερό.Θα ήθελα το λάπτοπ να είναι πλήρης,δηλαδή να έχει dvd reader,vga +++τα στάνταρ,γιατί δεν ξέρω τι θα προκύψει και τι θα χρειαστώ και επειδή στο skroutz που είδα μέχρι τα 270 ευρό,μερικά δεν τα έχουν όλα και θα ήθελα τα φώτα σας.....γιατί να χάσω 2gb ram+++τα παραπάνω που είπα για να πάρω ενα ακριβότερο????είδα ενα lenovo στα 249€ (http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/350461/15-6.html?price_min=200&price_max=270) έχει τα πάντα,αλλά με προβληματίζει ο επεξεργαστής του που είναι στα 1.35ghz amd ενώ σε ενα dell 2.16ghz Intel++++ το ότι έχει λειτουργικό free dos,δηλαδή αν του βάλω. Win 8.1 θα κολλάει? ή είναι για λόγους οικονομικούς?. Πείτε μου εσείς πιο θα πέρνα τε και γιατι? ...ευχαριστίες εκ των προτέρων
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει κατάλληλη ενότητα εδω ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις