poihths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 τωρα οσον αφορα το skil και το maktec αν το maktec ειναι καλυτερο τοτε τα 4 ευρω διαφορα δεν με καινε και τοσο....ειναι καλυτερο σιγουρα....ο poihths ποιο πανω αν δεν κανω λαθος εχει πει οτι τα χει χρησιμοποιησει και τα 2....αρα φιλε poihths ειναι οντως καλυτερο το maktec αξιζει να παω σε αυτο δηλαδη αντι για το skil. ?? Η maktec είναι κάτω απο την ίδια "στέγη" με την ιαπωνική makita. & η skill και αυτή είναι αξιόλογη. ναι αξίζει.. κυρίως λόγο μαρκας και 'στιβαρότητας' - απάντησε ήδη ο coolerman υποψιν το maktek δεν είχε καρβουνακια (ανταλλακτικα) δεν ξέρω αν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξεις(δε νομιζω) απλα το σημειώνω
skfn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 το maktek ειναι πιο ´επαγγελματικό´ και πιο στιβαρη κατασκευη επισης εχει ταχυτητες το αλλο ειναι απλο χωρις ταχυτητες κ θυμιζει λιγο παραπανω σε πλαστικουρα και τα 2 ταχω δουλεψει τα πανε μια χαρα... απλα προτιμω ναχει ταχυτητες γιατι το απλο ριχνει με πολυ πιεση κ φοβαμαι μη πεταξει κανα πυκνωτη απ την πιεση αν ειναι να δωσεις 40€ παρε μακτεκ αν θες κατι πιο φθηνο δες στο σκρουτζ εχει κ με κατω απο 20€ https://www.skroutz.gr/c/1053/garden-machines.html?from=catspan&keyphrase=blower Το Skil ταχύτητες έχει και μάλιστα με πιο μεγάλο εύρος ρύθμισης (0-16000), περισσότερα Watt, πιο πολλά κυβικά αέρα ανά λεπτό, άρα πιο ισχυρό στα χαρτιά τουλάχιστον. Για καρβουνάκια δεν ξέρω αν έχει αλλά δεν ζήτησε ποτέ τίποτα , με 4-5 χρόνια ελαφριάς χρήσης. Ερασιτεχνική χρήση για φύσημα 5-6 κουτιά το χρόνο βέβαια. Ποιότητα κατασκευής δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω πιάσει το Mactek το μόνο που βλέπω είναι πιο ελαφρύ. Ηλεκτρική συσκευή φτηνή δεν θα σου πρότεινα , μη σκάσει στα χέρια σου.
johny135 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 εχω μπερδευτει τωρα, σε σχεση με το maktec και το skil.... ποιο αξιζει τελικα εστω και λιγο παραπανω?
skfn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 εχω μπερδευτει τωρα, σε σχεση με το maktec και το skil.... ποιο αξιζει τελικα εστω και λιγο παραπανω? Δεν αγοράζεις οικόπεδο. Από ότι φαίνεται και τα δυο είναι ποιοτικά. Δες τα από κοντά , πιάστα αποφάσισε, και πες μας τις εντυπώσεις σου!. Το ανέκδοτο με το γάιδαρο που του βάλανε ένα δεμάτι σανό αριστερά ,ένα δεξιά και αυτός δεν αποφάσιζε που να πάει πρώτα το ξέρεις? Έμεινε στη μέση και πέθανε από τη πείνα!
poihths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 και τα 2 Είναι πολυ καλα δεν θα χασεις οποιο κ να παρεις
johny135 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν αγοράζεις οικόπεδο. Από ότι φαίνεται και τα δυο είναι ποιοτικά. Δες τα από κοντά , πιάστα αποφάσισε, και πες μας τις εντυπώσεις σου!. Το ανέκδοτο με το γάιδαρο που του βάλανε ένα δεμάτι σανό αριστερά ,ένα δεξιά και αυτός δεν αποφάσιζε που να πάει πρώτα το ξέρεις? Έμεινε στη μέση και πέθανε από τη πείνα! ισχυει οτι το πολυ κοιταω...αλλα μιας και δε εχουν μεγαλη χρηματικη διαφορα και θα ηθελα το εστω και λιγο καλυτερο απο τα δυο αυτα....αλλα δυστυχως δεν εχω ιδεα που μπορω να τα δω απο κοντα....
johny135 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 πιστολακι δεν σας εκανε στο κρυο? απο οσο εχω διαβασει και γνωριζω το πιστολακι εχει στατικο ηλεκτρισμο.
poihths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ολα εχουν δεν θα το ακουμπισεις πανω.. θα φυσας από μακριά
skfn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ολα εχουν δεν θα το ακουμπισεις πανω.. θα φυσας από μακριά Από μακριά δεν έχουν τη δύναμη που χρειάζεται. Πρέπει πρώτα να περνάς τη σκόνη με ένα πινελάκι να ξεκολλήσει , και μετά το φύσημα. Θα κανεις δουλειά και ετσι πιστεύω, αλλά με λίγο κόπο παραπάνω.
Roger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κανεις δεν παρατηρησε μια σημαντικη λεπτομερεια,οπου εγω προσωπικα αν θα αγοραζα τωρα θα της εδινα μεγαλη σημασια. Το ενα ειναι φυσητηρας και απορροφητηρας και το αλλο μονο φυσητηρας,πραγμα που σημαινει οτι στο πρωτο βαζεις μια σακουλα και σου δινει και αλλες λειτουργιες. Δεν ξερω αν υποστηριζει και το δευτερο και δεν το γραφει.
skfn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κανεις δεν παρατηρησε μια σημαντικη λεπτομερεια,οπου εγω προσωπικα αν θα αγοραζα τωρα θα της εδινα μεγαλη σημασια. Το ενα ειναι φυσητηρας και απορροφητηρας και το αλλο μονο φυσητηρας,πραγμα που σημαινει οτι στο πρωτο βαζεις μια σακουλα και σου δινει και αλλες λειτουργιες. Δεν ξερω αν υποστηριζει και το δευτερο και δεν το γραφει. To skil εχει αλλά δεν το βρισκω πρακτικό. Παντα υπαρχει μια ηλεκτρικη σκουπα διαθεσιμη, για αυτή τη δουλεια, αλλα είναι πιο επικινδυνη γιατι το ρουφηγμα είναι αυτό που προκαλει περισσοτερο στατικό ηλεκτρισμο πουυ είναι κακο για το PC.
Roger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι οκ,δεν αντιλεγω. Δεν χρειαζεται να γινει η χρηση του σε pc,λιγο στον κηπο,λιγα χωματα,φυλλα,για τετοιες δουλειες ισως βοηθουσε.
johny135 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 λεω να παω στο skil γιατι πολυ το ψυρισα το θεμα....ενα σημαντικο ερωτημα ομως κυριως για οποιον το εχει....χρειαζεται καμια συντηρηση ? με καρβουνακια και τετοια ? ή τιποτα?
haris013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 λεω να παω στο skil γιατι πολυ το ψυρισα το θεμα.... ενα σημαντικο ερωτημα ομως κυριως για οποιον το εχει....χρειαζεται καμια συντηρηση ? με καρβουνακια και τετοια ? ή τιποτα? σίγουρα θέλει συντήρηση για την σωστή λειτουργία του, δεν διαφέρει ο τρόπος λειτουργίας του με τα υπόλοιπα blower. μηχανικά μέρη έχει καθώς και τριβές οπότε κάποια στιγμή και ανάλογα και την χρήση θα πρέπει να κάνεις ένα υποτυπώδεις σέρβις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα