Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι για αγορα blower για καθαρισμο pc.
διαβασα οτι καλο και ποιοτικο ειναι αυτο  http://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-skil-8600aa-600watt-f0158600aa-p-TLS.090102

και δεν ειναι σαν τα κινζεικα τα φθινα....ισχυει? αξιζει τα λεφτα του? με λιγα λογια αξιζει γενικα το χει κανενας? ή καποιο αλλο? ευχαριστω!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν θες κατι καλο παρε αυτο http://www.e-shop.gr/fysitiras-maktec-530watt-mt401-p-TLS.080366

γενικως δε θα δεις διαφορες με αυτα που κανουν 17€ στο skroutz...απλα μερικα απ αυτα νομιζεις οτι θα σου σκασουν στα χερια

αυτο που ποσταρες με αυτο το skil που ποσταρα εγω, τι διαφορες εχουν ακριβως??

Δημοσ.

Έχω το skiil και είμαι οκ , για ερασιτεχνική χρήση.

Διαφορές βλέπω στα Watt  και στην εγγύηση.

Το MAKTEC δεν το έχω πιάσει.

Δημοσ.

αυτο που ποσταρες με αυτο το skil που ποσταρα εγω, τι διαφορες εχουν ακριβως??

το maktek ειναι πιο ´επαγγελματικό´ και πιο στιβαρη κατασκευη επισης εχει ταχυτητες

το αλλο ειναι απλο χωρις ταχυτητες κ θυμιζει λιγο παραπανω σε πλαστικουρα

και τα 2 ταχω δουλεψει τα πανε μια χαρα... απλα προτιμω ναχει ταχυτητες γιατι το απλο ριχνει με πολυ πιεση κ φοβαμαι μη πεταξει κανα πυκνωτη απ την πιεση

αν ειναι να δωσεις 40€ παρε μακτεκ αν θες κατι πιο φθηνο δες στο σκρουτζ εχει κ με κατω απο 20€

https://www.skroutz.gr/c/1053/garden-machines.html?from=catspan&keyphrase=blower

Δημοσ.

προσοχή στα PC, για πλάκα ξηλώνει τα πάντα.

είναι ιδιαίτερα ισχυρά και το skill και το maktec οπότε κρατήστε μια απόσταση ασφαλείας και μην "φυσάτε" από πολύ κοντά :) 

Δημοσ.

το maktek ειναι πιο ´επαγγελματικό´ και πιο στιβαρη κατασκευη επισης εχει ταχυτητες

το αλλο ειναι απλο χωρις ταχυτητες κ θυμιζει λιγο παραπανω σε πλαστικουρα

και τα 2 ταχω δουλεψει τα πανε μια χαρα... απλα προτιμω ναχει ταχυτητες γιατι το απλο ριχνει με πολυ πιεση κ φοβαμαι μη πεταξει κανα πυκνωτη απ την πιεση

αν ειναι να δωσεις 40€ παρε μακτεκ αν θες κατι πιο φθηνο δες στο σκρουτζ εχει κ με κατω απο 20€

https://www.skroutz.gr/c/1053/garden-machines.html?from=catspan&keyphrase=blower

αυτα με τα 20 ευρω που λες που ειδα στο σκρουτζ οπως ενα vertex που ειδα...δεν ειναι καλα? αξιζουν τα 20 ευρω διαφορα για να παω σε αυτα των 40 ?

Δημοσ.

οχι δεν αξίζουν... το μονο που αξίζει στο maktek για σενα είναι οι ταχυτητες.. γιατι ομολογουμένος το απλό εχει πολύ πιεση στον αερα..

αν με ρωτάς εγω θα πήγαινα στο απλο...

εγω πήρα το maktek γιατι μου χρειαζεται στη δουλειά μου.. για εναν απλό χρήστη αυτο που κανει 17€ ειναι υπεραρκετό

Αρα πάρε το φθηνο

Δημοσ.

οχι δεν αξίζουν... το μονο που αξίζει στο maktek για σενα είναι οι ταχυτητες.. γιατι ομολογουμένος το απλό εχει πολύ πιεση στον αερα..

αν με ρωτάς εγω θα πήγαινα στο απλο...

εγω πήρα το maktek γιατι μου χρειαζεται στη δουλειά μου.. για εναν απλό χρήστη αυτο που κανει 17€ ειναι υπεραρκετό

Αρα πάρε το φθηνο

το απλο ομως που εχει πολυ πιεση μηπως ειναι επικινδυνο για τα εξαρτηματα του pc που λεει πιο πανω και καποιος φιλος.?

Δημοσ.

αν θες να εισαι σίγουρος ότι δεν θαχεις πρόβλημα ΠΟΤΕ παρε το μακτεκ τοτε...

και με χαμηλή ταχυτητα μπορει να προκύψει πρόβλημα αν πχ δεν κρατας τα ανεμιστηρακια (να μην γυρνάνε) όταν τα φυσας...

διαλέγεις και παίρνεις

θεωρώ οτι η διαφορά των 20€ είναι μικρή αν φοβάσαι οτι θα προκύψει θέμα.. επιπλέον θα τοχεις για πολλά χρονια οπότε αξίζει να πάρεις κάτι καλό απ αυτήν την οπτική

Δημοσ.

αν θες να εισαι σίγουρος ότι δεν θαχεις πρόβλημα ΠΟΤΕ παρε το μακτεκ τοτε...

και με χαμηλή ταχυτητα μπορει να προκύψει πρόβλημα αν πχ δεν κρατας τα ανεμιστηρακια (να μην γυρνάνε) όταν τα φυσας...

διαλέγεις και παίρνεις

θεωρώ οτι η διαφορά των 20€ είναι μικρή αν φοβάσαι οτι θα προκύψει θέμα.. επιπλέον θα τοχεις για πολλά χρονια οπότε αξίζει να πάρεις κάτι καλό απ αυτήν την οπτική

αυτο με τα ανεμηστηρακια το ξερω και θα τα κραταω, πιο πολυ για μητρικη φοβαμαι απο την πιεση του blower....

αυτο που θελω ειναι να παρω ενα blower που οπως λες να το χω για χρονια να μην χρειαζεται συντηρηση με αλλαγη σε καρβουνακια και τετοια που διαβαζω σε κατι blower.....

Δημοσ.

Πάντως και το skil εχει ταχύτητες (5 ή 6 αν θυμάμαι καλα). Φαίνεται και στην φωτογραφία είναι στο πάνω μέρος της χειρολαβής

Δημοσ.

τωρα οσον αφορα το skil και το maktec αν το maktec ειναι καλυτερο τοτε τα 4 ευρω διαφορα δεν με καινε και τοσο....ειναι καλυτερο σιγουρα....ο poihths ποιο πανω αν δεν κανω λαθος εχει πει οτι τα χει χρησιμοποιησει και τα 2....αρα φιλε poihths ειναι οντως καλυτερο το maktec αξιζει να παω σε αυτο δηλαδη αντι για το skil. ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...