barrcode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια οποιος ξερει απο flashing κλπ μπορει να με βοηθησει? εκανα @#@#@ και εβαλα να φλασαρω μια ρομ MIUI στο κινητο η οποια δεν μπορει να εγκατασταθει και τωρα στην sd card δεν εχω αλλη ρομ.Πρεπει να φλασαρω με οντιν την στοκ ετσι δεν ειναι?Εχει κανεις κανενα λινκ για να την κατεβασω?Ειναι επειγον παιδια.ευχαριστω
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια οποιος ξερει απο flashing κλπ μπορει να με βοηθησει? εκανα @#@#@ και εβαλα να φλασαρω μια ρομ MIUI στο κινητο η οποια δεν μπορει να εγκατασταθει και τωρα στην sd card δεν εχω αλλη ρομ. Πρεπει να φλασαρω με οντιν την στοκ ετσι δεν ειναι? Εχει κανεις κανενα λινκ για να την κατεβασω? Ειναι επειγον παιδια.ευχαριστω Τι κινητο εχεις καταρχην
barrcode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 σου εστειλα pm. note 3 εχω.κατεβασα στοκ αλλα στο οντιμ μου λεει fail και εχω τρελαθει
barrcode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 μπαινει φιλε ναι.στο πισι εχω την ρομ που δουλευει αλλα δεν μπορω να την μεταφερω. επισης εχω και την στοκ η οποια κανει fail στο οντιν.
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι σου κανει fail?Κατεβασες απο sammobile τη σωστη? Κανει δε κανεις καλα.
barrcode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 εβαλα μοντελο και μου εβγαλε 3.κατεβασα μια βονταφον που ελεγε.σωστη πρεπει να ειναι.μπορω να μεταφερω καπως την ρομ στην sd card?μονο σε recovery και download μπαινω
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 εβαλα μοντελο και μου εβγαλε 3.κατεβασα μια βονταφον που ελεγε.σωστη πρεπει να ειναι.μπορω να μεταφερω καπως την ρομ στην sd card?μονο σε recovery και download μπαινω Θυμασαι τη modem ειχε το κινητο σου πιο πριν? Μη βαλεις οτι να ναι γιατι θα σου αλλαξει το imei. H καλυτερη λυση ειναι μεσο odin να κανεις τη δουλεια. Δε ξερω αν αναγνωρισει με εξωτερικη microsd τη ρομ σε κατασταση recovery.Δε το εχω κανει.
pillopoulos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το είχα πάθει κι εγώ. Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις όποια ρομ θέλεις, μετά να τη βάλεις σε ένα φλασάκι και έπειτα μέσω OTG[/link] να περάσεις όποια ρομ επιθυμείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα