PSIHREMOS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΕΝΩ Η LG SMART TV ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 4-5 ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ". ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. υπαρχει περιπτωση να φταιει το τελευταιο update...? εχει αντιμετωπιση κανεισ αλλοσ προβλημα τισ τλεευταιες ημερεσ..? 1
vag kats Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι φταίει το τελευταίο update. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και 'γω.Αυτό που λες ισχύει..σειρές που έδειχνε κανονικά μετά τις δείχνει σουαχίλι.Έχω δοκιμάσει όλες τις δυνατές κωδικοποιήσεις αλλά τίποτα. Κάποια ιδέα?
vag kats Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 I have VERY good news. I managed to fix the issue with the help from LG Hellas! There is a very nicely hidden menu in WebOS which allows you to change the encoding of the subtitles. Steps:*1) Play your movie2) When you see weird characters appears with your subtitles hit Pause.3) In the Pause menu click on the little arrow on the right hand side.4) Click on the button that says 'Sub'5) Click on External6) There is the hidden menu!7) Select Code Page8) Here is the bug. Try Greek first. It didn't fully work for me. Some characters still appeared like chinese. The solution for now is to select Simplified Chinese. That did the trick for me all characters appeared fine after that.*LG told me that they are going to look into the issue because Greek should work. Hopefully that solves the issue!
kalel9 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και από μένα. Έχω την LG 42LB670v και γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο topic με παρεμφερή τηλεόραση. Το WebOS που τρέχει είναι το 04.32.20. Μετά από τις ρυθμίσεις που επισυνάφθηκαν από εσάς για χρήση του Notepad++ κατάφερα να κάνω την τηλεόραση να παίζει 4/5 υπότιτλους στα ελληνικά. Ωστόσο δεν υπάρχει στο δικό μου μενού πουθενά η δυνατότητα να αλλάξω τη γλώσσα της ταινίας όχι σε κορεάτικα ή απλοποιημένα κινέζικα αλλά ούτε στα αγγλικά. Έχετε κάποια ιδέα για αυτό? Δεν είναι τρομερή απώλεια στην κατανόηση της ταινίας αλλά είναι το γ...το! Σας ευχαριστώ.
komvion Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα , να κάνω μια ερώτηση κι εγώ σχετική με υπότιτλους σε lg τηλεόραση . Πώς γίνεται να βάλουμε στο φάκελο της ταινίας δύο διαφορετικά αρχεία υποτίτλων , ώστε να διαλέγουμε από τον player της lg ποιό θα δείχνει κατά την αναπαραγωγή . Η επιλογή υπάρχει , αφού στο menu sub υπάρχει το υπομενού "κομμάτι" στο οποίο διαλέγεις ποιον υπότιτλο θέλεις. Δεν έχω όμως καταφέρει να βλέπει περισσότερα από ένα αρχεία υποτίτλων . Ξέρει κάποιος πώς γίνεται αυτό ; Ευχαριστώ πολύ .
apostolispk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, αγορασα και γω αυτη την tv πριν 2 μερες και εχω μερικες ερωτησεις. Οταν την ανοιγω κατω δεξια ειναι πολυ φωτεινη και δεν μου φαινεται φυσιολογικο και σε σας ετσι ειναι?? Απο ταινιες-βιντεακι παιζει mkv? Εμενα οχι
wildlife Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει λυση να παιζουν ολες οι ταινιες 100%δοκιμασμενο οτι και να λενε ολοι σε ολα τα site ειναι ακυρο τουλαχιστον για lg δινω λοιπον τα φωτα μου....το ανακαλυψα μονος μου και θελω τα ευσημα παιρνεις ενα αρχειο με υποτιτλους srt στο notepad που παιζει κανονικα τις ταινιες το ανοιγεις επιλογη ολων διαγραφη κανεις copy paste το αρχειο που δεν επαιζε μεσα στον φακελο που εχεις διαγραψει και....βουαλα!!! παιζει κανονικα φυσικα μετα βαζεις ιδιο ονομα ταινιας και υποτιτλους χωρις με η χωρις srt δεν παιζει ρολο απλα ιδιο ονομα!!!ευχαριστω ευχαριστω!!!
Ntoubroutza Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει λυση να παιζουν ολες οι ταινιες 100%δοκιμασμενο οτι και να λενε ολοι σε ολα τα site ειναι ακυρο τουλαχιστον για lg δινω λοιπον τα φωτα μου....το ανακαλυψα μονος μου και θελω τα ευσημα παιρνεις ενα αρχειο με υποτιτλους srt στο notepad που παιζει κανονικα τις ταινιες το ανοιγεις επιλογη ολων διαγραφη κανεις copy paste το αρχειο που δεν επαιζε μεσα στον φακελο που εχεις διαγραψει και....βουαλα!!! παιζει κανονικα φυσικα μετα βαζεις ιδιο ονομα ταινιας και υποτιτλους χωρις με η χωρις srt δεν παιζει ρολο απλα ιδιο ονομα!!!ευχαριστω ευχαριστω!!! Υπάρχουν πολλές επιλογές και παίζουν κανονικά όλες οι ταινίες.Αν διαβάσει κάποιος το θέμα θα καταλάβει
POPPIE 1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ (LG 47LA660 ZA) ENΩ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ WIFI ΑΦΟΥ Η ΤΗΛ. ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ , ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ (ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ) ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. Κ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΡΧΑΡΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα