Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης ~50"

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. 

Τις επόμενες ημέρες θα προβώ στην αγορά μιας καινούργιας τηλεόρασης περίπου στις 50" (πρωτότυπο θέμα άνοιξα!).

Διάβασα πάρα πολλά θέματα και εδώ και σε άλλα φόρουμ.

Κατέληξα και εγώ στις κλασσικές επιλογές των περισσοτέρων.

1)Μαγαζί θέλω από Θεσσαλονίκη, ώστε αν υπάρχει κάποιο αρχικό πρόβλημα να μπορώ να βγάλω άκρη.

2)Δε με ενδιαφέρει το 3D.

3)Το smart κομμάτι απαραίτητο, αλλά το κύριο μέρος του θα αναλάβει το Chromecast που έχω.

4) Έχω αποκλείσει τις LG λόγω IPS. Βέβαια αν υπάρχει κάποιο value for money είμαι ανοιχτός.

5) Χρήση ταινίες 80% και ελάχιστα παιχνίδια (έχω ξεχασμένο ένα XBOX 360) και Digea.

Samsung 48H6400 

http://www.skroutz.gr/s/4639711/Samsung-UE48H6400.html

Δε βλέπω να υπάρχει άμεσα διαθέσιμη σε κάποιο μαγαζί της Θεσσαλονίκης (από τα μικρότερα πάντα). Επίσης δεν ξέρω τι ισχύει με την εγγύηση σε περιπτώσεις παραεισαγωγών.

Το eshop την έχει 770€ και άμεσα διαθέσιμη, αλλά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι την εγγύηση την παρέχουν οι ίδιοι και όχι η Samsung. 

Samsung 50H6400 

http://www.skroutz.gr/s/4639729/Samsung-UE50H6400.html

Στο site της Samsung δε τη βλέπω όμως. Επίσης υπάρχει άμεσα διαθέσιμη μόνο στο Plaisio.

Sony-KDL-50W805B

http://www.skroutz.gr/s/4452647/Sony-KDL-50W805B.html

Καλή επιλογή νομίζω, την είδα και από κοντά και μου άρεσε αρκετά η εικόνα της. Το θέμα είναι το τραγικό service της Sony από ότι διαβάζω και η καθυστέρηση στο μενού της, τουλάχιστον σε σχέση με τις Samsung. (+ ότι οι Samsung παίζουν όλα τα format)

Στο παιχνίδι βάζω και την 705 της Sony, καθώς δε με ενδιαφέρει το 3D.

Σαν design προτιμώ αυτές της Sony, αλλά με κρατούν τα αρνητικά που διαβάζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρώτησα σήμερα στη Samsung για την εγγύηση των προϊόντων του eshop και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά αν είναι ευρωπαϊκό προϊόν.

Άρα λες ότι αξίζουν τα 130€ παραπάνω για τις 2";

Ρώτησα σήμερα στη Samsung για την εγγύηση των προϊόντων του eshop και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά αν είναι ευρωπαϊκό προϊόν.

Άρα λες ότι αξίζουν τα 130€ παραπάνω για τις 2";

Εγω θα πηγαινα στην 55h6470 στα 945 ευρω.Ειναι οτι πιο vfm υπαρχει στις 55" και εχει κανονικα ελληνικη εγγυηση 2 χρονια.

http://www.skroutz.gr/s/4692274/Samsung-UE55H6470.html

50H6400, ακόμα και αν είναι άμεσα διαθέσιμη μόνο στο Πλαίσιο. 

συμφωνω...

(πριν 1 εβδομαδα πηρα την 48Η6400,δεν υπαρχουν λογια...)

Το θέμα είναι ότι έχω βάλει ταβάνι τα 900€.

Με τη λογική του βάζω ακόμη 50€, γιατί να μη δώσω και 1000€;

Η 55h6470 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει μεχρι τα 1300 ευρω.Μετα ανεβαινεις κατηγορια

Η 55h6470 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει μεχρι τα 1300 ευρω.Μετα ανεβαινεις κατηγορια

Θα το σκεφτώ και θα ενημερώσω!

Και πολύ μάλιστα.

Ναι, αλλά ξεφεύγουμε απίστευτα από το διαθέσιμο ποσό.

Off topic αλλά η 55f7000 που είναι στα 1.700 ευρώ τι έχει παραπάνω; Δεν ξέρω αλλά μου έχει "κάτσει" αυτή η TV.

Να σου πω τι έχει παραπάνω, έχει διπλάσια τιμή από μια λογική προσφορά της 6400/6500.

Η 55F7000 που λες είναι το περυσινό μοντέλο, το φετινό είναι η 55H7000.

Η σειρά 7000 έχει CMR 800, Micro Dimming Pro, ενσωματωμένο subwoofer, διαφορετικό design κλπ.

Δηλαδή λεπτομέρειες. Εάν έχεις απεριόριστο budget είναι εξαιρετική, αλλιώς πηγαίνεις στην 6400/6500.

Αν έχεις απεριόριστο  budget, πας στην 8000 ;)

Μέχρι πέρυσι είναι σίγουρο ότι ίσχυε αυτό που λες.

Για φέτος δεν συμφωνώ, αφού η σειρά 8000 έγινε curved. Η ιδέα της curved screen θεωρώ ότι είναι το χειρότερο καραγκιοζιλίκι του marketing. Εάν μιλάγαμε για έναν ή δύο πόντους ίσως και να συμφωνούσα με το concept, αλλά με την καμπυλότητα που έχει μια curved screen παραμορφώνονται τα πάντα στην εικόνα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...