Προς το περιεχόμενο

corsair Vengeance m65 vs Logitech g602 wireless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι μεταξυ των δυο αυτων ποντικιων κ δεν ξερω ποιο να διαλεξω.Κατα βαση παιζω fps στο pc μου,αλλα κ τα δυο απ οτι διαβαζω στα review ειναι πολυ καλα.Εχετε να προτεινεται καποιο απ τα δυο?

Δημοσ.

Ναι το ξερω κ το g502,τα σπαει..Το m65 σου φαινεται καπως μικρο?Γιατι βλεπω δεν εχει μεγαλο μεγεθος κ δεν ξερω αν ειναι ανετο.

Δημοσ.

Μια χαρά μέγεθος έχει.Απλά με βόλεψε το logitech και λόγο των παραπάνω κουμπιών και τις εντολές που μπορείς να δώσεις. Γενικά έχει πολύ ωραίο software με έτοιμα profiles για διάφορα games.

Δημοσ.

Εχει σημασια το grip σου. Εγω με το 502 δεν θα βολευομουνα ασχετα αν ειναι φοβερο ποντικι. Εχω το Μ95 ομως (που σχεδιαστικα ειναι ιδιο με το Μ65) και με βολευει τελεια στο χερι μου. 

Δημοσ.

Το grip μου ειναι με την παλαμη(palm).Οποτε βολευομαι πιστευω με οτι κ αν διαλεξω..Απ την αλλη βλεπω οτι εχετε κ k70 πληκτοτολογιο κ το ψαχνω κ εγω ρε παιδια τοσο καιρο.Ποια εκδοση εχετε?Βασικα το ψαχνω στην gunmetal gray με τα μπλε led κ δεν το βρισκω με τιποτα.Το μαυρο με τα κοκκινα led δεν το θελω καθολου.

Δημοσ.

Το grip μου ειναι με την παλαμη(palm).Οποτε βολευομαι πιστευω με οτι κ αν διαλεξω..Απ την αλλη βλεπω οτι εχετε κ k70 πληκτοτολογιο κ το ψαχνω κ εγω ρε παιδια τοσο καιρο.Ποια εκδοση εχετε?Βασικα το ψαχνω στην gunmetal gray με τα μπλε led κ δεν το βρισκω με τιποτα.Το μαυρο με τα κοκκινα led δεν το θελω καθολου.

Δεν το βρισκεις γιατι δεν βγαινει πλεον. Βγαινει μονο το μαυρο. Υπηρξε τρελο προβλημα με led που πεθαιναν στις ασημενιες εκδοσεις και ετσι η Corsair τα καταργησε και αντικατεστησε οσους ειχαν προβλημα με το μαυρο (μεταξυ αυτων και εγω). Μην το βλεπεις το μαυρο στις εικονες φιλε, απο κοντα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και με ανεση πολυ ποιο ωραιο απο το ασημενιο. Οι εικονες το αδικουν παρα πολυ και ειδικα το βραδυ που τα κοκκινα leds βοηθουν στο να βλεπεις καλυτερα. Τα μπλε φωτακια καπως πανιαζαν τα ματια γιατι κανανε και αντανακλαση στο πληκτρολογιο. Κατοχος του μαυρου με καφε διακοπτες εδω περα. 

Οσο για το ποντικι αφου εισαι palm τοτε βουρ στον πατσα για logitech. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με χαλαει καθολου το μαυρο στο κ70.Τα κοκκινα led με χαλανε,πιστευω θα ειναι κουραστικα..Ειναι εντονο το κοκκινο.Μαλλον θα παρω το k95 που εχει ασπρα led που ειναι κ τα καλυτερα.Βεβαια θα μου ειναι υπερβολικο σαν πληκτρολογιο το ξερω,αλλα οκ.Παντως θα προτιμουσα κ εγω τους καφε διακοπτες,οι κοκκινοι ειναι καπως ελαφροι,αλλα το Κ95 βγαινει μονο με κοκκινους απ οσο ξερω. Για το ποντικι που ειπες,διαβασα στα review οτι το μ65 ειναι καλυτερο για grip ενω το logitech g502 ειναι ποιο πολυ για claw.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...