Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις οθόνη σε 1 χρόνο η λογική λέει να πάρεις κάτι που αξίζει τώρα και αν είναι 1080p ας είναι ποιοτική και όχι μπακατέλα τουλάχιστον (αν και προτάθηκαν και 1200p και 1440p) και κάτι που να ταιριάζει όσο γίνεται με το σύστημα.Η οθόνη είναι από τις μεγαλύτερες επενδύσεις σε σύστημα.Όσο το ψάξεις αυτό θα δεις,οτι το ψάξιμο και τα χρήματα για την οθόνη αξίζουν και με το παραπάνω.Και από κοντά κοιτώντας να μη το διαπιστώσεις γιατί πρέπει να χεις σημεία αναφοράς και χρόνο,θα το διαπιστώσεις αργότερα.

• Like 2
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ λοιπον 1200p. Ισως κανω αναβιμιση σε 1440p σε 1.5-2 χρονια. Επειδη εχω σκοπο να αγορασω περισσοτερο απο το msystems τι λετε γι αυτη; http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

EDIT: μολις ειδα μερικες 1200p οθονες και δε μου αρεσαν... Μ αρεσει πολυ περισσοτερο το 16:9 απο το 16:10 ratio.

Επεξ/σία από TasosGoudas
Δημοσ.

Εγινε. Μπορεις να κοιταξεις την συνθεση μου απο το msystems? εχεις να αντιπροτινεις κατι; Αυριο (Τεταρτη) τα παραγγελνω.

Δημοσ.

Το παρηγγειλα και τους ζητησα να μου τον συναρμολογισουν οι ιδιοι. Δεν πιστευω να μου βαλουν τιποτα μεταχειρισμενα ετσι;

Δημοσ.

Φίλε μου αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος τον συναρμολογείς εσύ,με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος εσύ δηλαδή για δώσε ένα παράδειγμα..

Δημοσ.

Δεν ξερω δεν πιστευω να υπαρχει καποιος τροπος να το καταλαβω πιστευω. Τωρα εαν ο υπολογιστης δουλεψει μια χαρα χωρις να εμφανισει κανα προβλημα ή αν εμφανισει να μου αντικαταστησουν το εξαρτημα κανενα θεμα δεν εχω.

Να σου πω την αληθεια απ οτι εχω διαβασει το εμπιστεται πολυ αυτο το site ο κοσμος, δεν πιστευω να μου κανουν καμια στραβη.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν θα εμπιστευομουν να μου σταλθει ετοιμος υπολογιστης.Οσο δεν ειναι στα κουτια τους τα αντικειμενα πολλα μπορουν να γινουν κατα την μεταφορα

Δημοσ.

Εγω παλι δεν θα εμπιστευομουν να μου σταλθει ετοιμος υπολογιστης.Οσο δεν ειναι στα κουτια τους τα αντικειμενα πολλα μπορουν να γινουν κατα την μεταφορα

Ουτε εγω θα εμπιστευομουν site για τα οποια δεν ακουγονται και τα καλυτερα λογια, αλλα για το msystems μονο θετικα σχολια βλεπω. Στο κατω κατω αν εμφανιστει καποιο προβλημα θα ζητησω αντικατασταση...

Δημοσ.

Λοιπον σημερα παρελαβα το PC μου. Τον ανοιξα να δω μεσα τα εξαρτηματα. Ολα κομπλε εκτος απο το οτι ενω παρηγγειλα αυτες τις μνημες: http://www.msystems.gr/index.php?product=17699οι οποιες ειναι 2x4, πανω στη μητρικη υπαρχει μονο μια πλακετα! Μηπως καναν λαθος κατα τη συναρμολογηση και μου βαλαν μια μονη 8αρα αντι για 2 4αρες;

EDIT:

Μολις το διαπιστωσα μεσω των κωδικων των προιοντων... Αυριο θα τους παρω τηλεφωνο να μου τις αλλαξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...