Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ αν επιτρεπεται απο που εφτιαξες το συστημα σου;

Και τι λες για το συστημα που εφτιαξα στο msystems?

Δημοσ.

το συστημα το εχω 5 χρονια και ειχα παρει τα parts απο το eshop

εχω αγορασει διαφορα απο mysystems και δεν με ειχα κανενα προβλημα η συνθεση ειναι καλη που εβαλες σκληρο δεν εβαλες ομως εκτος αν εχεις

Δημοσ.

Προς το παρον μου φτανουν τα 120GB του SSD. Με το eshop εχεις ποτε προβλημα;

μερικες φορες αν δεν ειναι κατι αμεσα διαθεσιμο μπορει να τους παρει και καμια εβδομαδα

Δημοσ.

Περισσοτερο με ενδιαφερει το αν θα μου αλλαξουν κατι ελαττωματικο γρηγορα. Κατι για το οποιο δεν ακουγονται τα καλυτερα λογια για το eshop

Δημοσ.

Περισσοτερο με ενδιαφερει το αν θα μου αλλαξουν κατι ελαττωματικο γρηγορα. Κατι για το οποιο δεν ακουγονται τα καλυτερα λογια για το eshop

αμα το προιον ειναι DOA σου δινουν ιδιο η σου πιστωνουν το ποσο η στο επιστρεφουν 

Δημοσ.

αμα το προιον ειναι DOA σου δινουν ιδιο η σου πιστωνουν το ποσο η στο επιστρεφουν

και στο eshop αυτο γινεται θεωρητικα, αλλα στην πραξη σου βγαζουν την ψυχη απ οσο διαβασα. Στο msystems ελπιζω να μην ειναι ετσι (?)
Δημοσ.

Ας μου πουν και τα αλλα παιδια τι γνωμη εχουν γιατι εχω αλλαξει μνημη και SSD σε σχεση με αυτα που μου προτειναν απο το eshop. Εσυ τι πιστευεις;

Δημοσ.

Σιγουρα θα χρειαστω ψυκτρα; Στην περιγραφη του eshop για τον i5 αναφερεται οτι συμπεριλαμβανεται ψυκτρα...

Το καλύτερο είναι να πάρεις μια after market και για λόγους θερμοκρασιών και ησυχίας.Μην αφήσεις τον ssd μόνο του,θα φθαρεί αν αποθηκεύει,γράφει-σβήνει εκεί.

Από οθόνες δες τις τελευταίες Dell,Samsung που προτάθηκαν αν και στα λεφτά που ανέφερες έχει και άλλες.

Το msystems που ρωτάς είναι αξιόπιστο.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην φτιαχνω καινουριο thread με ακριβως το ιδιο budget μπορειτε να προτεινετε μια συνθεση για OC και μια χωρις OC? Γιατι εχω να ασχοληθω απο τοτε που εφτιαξα το δικο μου pc...(θελει ενας φιλος μου)

Επισης να πω οτι δεν χρειαζεται SSD.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να πάρεις μια after market και για λόγους θερμοκρασιών και ησυχίας.Μην αφήσεις τον ssd μόνο του,θα φθαρεί αν αποθηκεύει,γράφει-σβήνει εκεί.

Από οθόνες δες τις τελευταίες Dell,Samsung που προτάθηκαν αν και στα λεφτά που ανέφερες έχει και άλλες.

Το msystems που ρωτάς είναι αξιόπιστο.

Οταν λες αλλες; Σαν; Το msystems ειναι πιο αξιοπιστο απο το eshop σε θεμα αλλαγης ελαττωματικων προιοντων;
Δημοσ.

Αν το ψάξεις μέχρι τα 300 υπάρχουν και 16:10 ,και 144hz 24αρες οθόνες αν παίζεις competitive κλπ.Γενικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Το msystems εγώ το θεωρώ πιο αξιόπιστο γενικά.

Δημοσ.

Σκέφτεσαι να κάνεις γάμο με τα 1080p ? η να καταφέρεις κάποτε να πας στα 1440p με ότι αυτό συνεπάγεται ?

Σε αυτό το ερώτημα καλείσαι ν'απαντησεις και αυτό θα καθορίσει την σημερινή αγορά σου.

Ήδη έβγαλες τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή κλπ έβαλες το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη,για να δώσεις παραπάνω χρήματα σε κάτι που δεν θα δεις ποτέ παίζοντας.

..και για να διαπιστώσεις αυτό που σου λέω πρέπει να πας να δεις τις οθόνες από κοντά.και αν αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι 1920x οθόνη με 240 ευρώ και όχι με 160 και εγώ μαζί σου.

Καλή η βοήθεια στο forum αλλά έχει λανθάνουσες και η μεγαλύτερη είναι στις οθόνες,γιατί βασίζεται σε διαφορετικές υποκειμενικές ματιές και συνήθεια. κανείς δεν κάνει λάθος με ότι σου γράφει,το θέμα όμως είναι τι χρειάζεσαι εσύ,στην παρούσα φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...