Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεμονωμενα περιστατικα.Απλα στο e-shop υπαρχουν πολλοι πελατες αρα και τα μεμονωμενα θα ειναι περισσοτερα.

Παρε απο ωπου θες.Εγω προσωπικα παιρνω απο ωπου με βολευει και εχει καλη τιμη (ζω σε χωριο της "επαρχιας (κατα τους αθηναιους)".Οσο για τον τυπα ετυχε σε αυτο που γινεται στις καρτες γραφικων στο 90% των retail μαγαζιων.Η πιστωση στην καρτα γραφικων γινεται στην τελευταια διαθεσιμη τιμη.

Δημοσ.

Παιδια εψαξα λιγο και βρηκα αυτο το θεμα: http://www.insomnia.gr/topic/234170-e-shopgr-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%AC-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9/

Μηπως να αφησω το eshop και να παω σε κανενα Visionstudio?

Αν ψάξεις κι'αλλο θα βρεις πολλά ακόμα και δεν εννοώ παλιά.. Τώρα το που θα ψωνίσεις είναι καθαρά δική σου απόφαση.

Δημοσ.

Και αν τυχει να μαι και γω σε αυτα τα μεμονωμενα περιστατικα;

Εχετε ψωνισει ποτε σας απο το eshop? ειχατε κανα προβλημα;

Μουβιμεικερτζιαρ δλδ; Προβληματα σε hardware σαν αυτα που θελω να παραγγειλω; :ο

Δημοσ.

mobo,ram,cooler,cpu,psu,hdd και κατι razer kraken τα εχω παρει απο το e-shop.Κανενα προβλημα.

Σε ενα λαπτοπ που πηρε ενας φιλος μου και αυτο μια χαρα.

Πριν μια 5ετια ειχα παρει κατι μνημες ραμ οι οποιες ηταν χαλασμενες,μου τις αλλαξαν σε μια μερα,ηταν παλι χαλασμενες μου τις ξανααλλαξαν,παλι χαλασμενες και μου τις ξανααλλαξαν και ηταν παλι χαλασμενες.Μου ειπαν οτι ειναι ολη η παρτιδα χαλασμενη απο την εταιρια (κατι ocz ddr2 800mhz ηταν 2x2gb) τελικα μου εδωσαν πιστωτικο οριο + εκπτωση και πηρα το τροφοδοτικο που εχω απο 169,στα 112.Σε εναν φιλο μου με τα ιδια ακουστικα με μενα,του σχιστηκε το ear cushion και τον εξυπηρετησαν μεσω fb,απλα εβαλε μια εικονα και αυτοι του εστειλαν αλλα δωρεαν.

Γενικως εγω δεν ειχα προβλημα απο οποιο μαγαζι εχω αγορασει.Ολα ηταν εξυπηρετικα.Και γενικως κραταω και μια πισινη σε μερικες "καταγγελιες" που γινονται ανα καιρους,κυριως επειδη οι τυποι τα θελουν ολα πολυ γρηγορα και να γινονται ολα τελεια.Ωστοσο δεν γινεται σε οποιοδηποτε καταστημα να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Δεν θελω να γενικευσω,αλλα προβληματα βλεπω να εχουν κυριως αυτοι που ψωνιζουν με καρτες.Δεν ειδα κανεναν με αντικαταβολη να πει "ειχε προβλημα το ταδε".Αλλωστε θα παει εκει και θα δει το κουτι/προιον πως ειναι και αν θελει δεν πληρωνει καν.Ισως και για αυτο να μην ειχα ποτε προβλημα με τις αγορες μου

Δημοσ.

Μαλιστα. Το θεμα μου ειναι να μου αλλαξουν αν κατι παει στραβα. Ξερω και γω ατομα που εχουν παραγγειλει απο eshop χωρις κανενα προβλημα.

Παμε πισω στο θεμα της οθονης: Μηπως θα ταν καλυτερο να πηγαινα σε μια 27αρα σε αναλογη τιμη;

Δημοσ.

Μαλιστα. Το θεμα μου ειναι να μου αλλαξουν αν κατι παει στραβα. Ξερω και γω ατομα που εχουν παραγγειλει απο eshop χωρις κανενα προβλημα.

Παμε πισω στο θεμα της οθονης: μηπως να πηγαινα σε μια 1440p?

Στο αλλαζουν αν κατι εχει θεμα.(οχι να καψεις gpu/cpu με o.c. και να ζητας καινουργιο επειδη "δεν επρεπε να καει",ουτε να ζητας πιστωση ντε και καλα ενω μπορουν να στο αντικαταστησουν (το ειχα διαβασει καπου) δεν νομιζω σε κανενα μαγαζι να υπαρξει προβλημα

Περι οθονης για 1440p ειναι πανακριβες νομιζω 

Δημοσ.

Εγώ θα πω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη όταν κάνουμε μια πρόταση για ένα κατάστημα και ο καθένας ενδιαφερόμενος πρέπει να ψάχνει ώστε να βγάζει το δικό του συμπέρασμα για το πιο κατάστημα θα εμπιστευτεί.  Του Sakiz του κάνει και έπλεξε σχεδόν εγκώμιο,εμένα δεν μου κάνει.. σίγουρα δεν είναι το μοναδικό με προβλήματα αλλά εμένα δεν μου κάνει οποιοδήποτε κατάστημα που μου έχει δημιουργήσει προβλήματα. όπως σου είπα ψαξτο μόνος σου για να έχεις δική σου άποψη και την τελική ευθύνη.

Και αν τυχει να μαι και γω σε αυτα τα μεμονωμενα περιστατικα;
Εχετε ψωνισει ποτε σας απο το eshop? ειχατε κανα προβλημα;
Μουβιμεικερτζιαρ δλδ; Προβληματα σε hardware σαν αυτα που θελω να παραγγειλω; :ο

Δημοσ.

Δλδ τι προβλημα σου εχει δημιουργησει; Μηπως να παραγγειλω μονο οτι δε βρω στο visionstudio απο το eshop? μπορεις να μου προτεινεις μερικα μαγαζια που εχεις μεινει ικανοποιημενος; Απλα προταση κανεις δεν εγγυησαι κατι για να νιωθεις υπευθυνος για μενα :)

Δημοσ.

Εγώ θα πω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη όταν κάνουμε μια πρόταση για ένα κατάστημα και ο καθένας ενδιαφερόμενος πρέπει να ψάχνει ώστε να βγάζει το δικό του συμπέρασμα για το πιο κατάστημα θα εμπιστευτεί.  Του Sakiz του κάνει και έπλεξε σχεδόν εγκώμιο,εμένα δεν μου κάνει.. σίγουρα δεν είναι το μοναδικό με προβλήματα αλλά εμένα δεν μου κάνει οποιοδήποτε κατάστημα που μου έχει δημιουργήσει προβλήματα. όπως σου είπα ψαξτο μόνος σου για να έχεις δική σου άποψη και την τελική ευθύνη.

χαχαχα :P

Προσωπικα δεν ηθελα ουτε εγω να τα παρω απτο e-shop.ΑΛΛΑ

Ηταν πιο φθηνα

Δεν ειχαν μεταφορικα

Εχει καταστημα στο οποιο μπορω και να συννενοηθω με τον ταμια*(ειναι απτο χωριο μου..)

Δεν μπορω να σου πω μην παρεις απο εκει.Οπως δεν μπορω και να σου πω να παρεις απο εκει.Αλλα με αυτην την λογικη οτι μπορει να σου τυχει,μην παρεις απο πουθενα επειδη παντου μπορει να σου τυχει.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι

Το θεωρεις ανωτερο απο το ισοπ σε θεμα εξυπηρετησης και αντικαταστασης ελατωματικων προιοντων;

Λοιπον εφτιαξα αυτο σο συστημα απο το msystems. Ελπιζω να το εγκρινετε, και αυτο και το site...

post-309420-0-76338900-1412615679_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...