MoviemakerGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου χρειαζομαι αμεσα τον υπολογιστη. Θα παραγγειλω τα εξαρτηματα την Τριτη και θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα για να βγει η GTX 970. Να περιμενω να πεσει και η τιμη της δε μπορω. Ειμαι χωρις PC αυτο τον καιρο. Μηπως να εκοβα 20 ευρω απο τον CPU παιρνοντας τον i5 4590? δεν πιστευω να ειχα πτωση στην αποδοση... Μια ερωτηση: θα ειναι δυσκολο να συνδεσω τα καλωδια του τροφοδοτικου με τα υπολοιπα μερη; Ποση ωρα θα μου παρει περιπου να τον χτισω; Και κατι τελευταιο: μολις μου κοψε οτι χρειαζομαι dvd drive αλλιως δεν θα μπορω να εγκαταστησω τους drivers της μητρικης και της γραφικης. Τι θα κέρδιζες με το κόψιμο των 20 ευρώ βρε ? δεν κατάλαβα .. Το DvD ? Τι windows θα βάλεις 7 η 8 ? Όλα τ'αλλα είναι διαθέσιμα ? μόνο η κάρτα θα σε καθυστερήσει ?
TasosMG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι φιλε μου ολα ειναι απο 2-8 εργασιμες μερες. Στο μερος ομως που μενω αυτη τη στιγμη δεν εχουν μαγαζι eshop αρα θα τα στειλουν με κουριερ και υποθετω οτι θα ερθουν πιο γρηγορα απ οτι θα τα εστελναν με την δικια τους εταιρια μετοφορων αρα ισως καποια να ερθουν και την επομενη μερα. Με τα 20 ευρω που θα κοψω απο τον επεξεργαστη θα παω για μια καλυτερη οθονη. Θα βαλω windows 7 τα οποια τα εχω στο φλασακι. Θα λειτουργησει ομως το φλασακι εαν δεν εχω κανει εγκατασταση τα drivers της μητρικης; Βρηκα αυτη την οθονη: http://www.e-shop.gr/dell-s2340l-23-full-hd-p-PER.161895 Τι πιστευετε;
dimitrisOP Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 αυτην https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+p2414h
Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου χρειαζομαι αμεσα τον υπολογιστη. Θα παραγγειλω τα εξαρτηματα την Τριτη και θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα για να βγει η GTX 970. Να περιμενω να πεσει και η τιμη της δε μπορω. Ειμαι χωρις PC αυτο τον καιρο. Μηπως να εκοβα 20 ευρω απο τον CPU παιρνοντας τον i5 4590? δεν πιστευω να ειχα πτωση στην αποδοση... Έτσι και αλλιώς υπάρχει περίπτωση να αργήσει και άλλο η κάρτα και να την έχεις παραγγείλει ακριβότερα.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ναι φιλε μου ολα ειναι απο 2-8 εργασιμες μερες. Στο μερος ομως που μενω αυτη τη στιγμη δεν εχουν μαγαζι eshop αρα θα τα στειλουν με κουριερ και υποθετω οτι θα ερθουν πιο γρηγορα απ οτι θα τα εστελναν με την δικια τους εταιρια μετοφορων αρα ισως καποια να ερθουν και την επομενη μερα. Με τα 20 ευρω που θα κοψω απο τον επεξεργαστη θα παω για μια καλυτερη οθονη. Θα βαλω windows 7 τα οποια τα εχω στο φλασακι. Θα λειτουργησει ομως το φλασακι εαν δεν εχω κανει εγκατασταση τα drivers της μητρικης; Βρηκα αυτη την οθονη: http://www.e-shop.gr/dell-s2340l-23-full-hd-p-PER.161895 Τι πιστευετε; Επειδή δικαιολογημένα θα λαλήσεις στο τέλος με όλα αυτά που σου λέμε,πετάξου σε ένα κατάστημα ότι έχεις κοντά σου και δες οθόνες 23"- 24" 1080p (ips panel) έτσι θα έχεις δική σου άποψη πόσα χρήματα περίπου πρέπει να δώσεις για αυτή και αν 20 ευρώ μπορούν να κάνουν διαφορά σε μια οθόνη. Ένα κολπάκι που μπορείς να κάνεις είναι αν σε καθυστερήσει μόνο η κάρτα και όλα τ'αλλα είναι ετοιμοπαράδοτα και αν δεν έχεις έξτρα χρέωση και εφόσον θα τον στήσεις μόνος σου,είναι να κάνεις 2 παραγγελίες (ξεχωριστά την κάρτα δηλαδή) ώστε μέχρι να γίνει διαθέσιμη να δουλέψεις με την ενσωματωμένη που διαθέτεις. Καλές αγορές - να το χαρείς,και καλό... ξεμπέρδεμα..
Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Βρηκα αυτη την οθονη: http://www.e-shop.gr/dell-s2340l-23-full-hd-p-PER.161895 Τι πιστευετε; Aυτή είναι λίγο παλιότερο μοντέλο 23'',glossy με χαμηλότερο color gamut και δεν έχει premium εγγύηση της dell.Μια U2414H είναι εμφανώς καλύτερη (και η Dell P του DimitrisOP είναι λίγο καλύτερη από την S).
TasosMG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Επειδή δικαιολογημένα θα λαλήσεις στο τέλος με όλα αυτά που σου λέμε,πετάξου σε ένα κατάστημα ότι έχεις κοντά σου και δες οθόνες 23"- 24" 1080p (ips panel) έτσι θα έχεις δική σου άποψη πόσα χρήματα περίπου πρέπει να δώσεις για αυτή και αν 20 ευρώ μπορούν να κάνουν διαφορά σε μια οθόνη. Ένα κολπάκι που μπορείς να κάνεις είναι αν σε καθυστερήσει μόνο η κάρτα και όλα τ'αλλα είναι ετοιμοπαράδοτα και αν δεν έχεις έξτρα χρέωση και εφόσον θα τον στήσεις μόνος σου,είναι να κάνεις 2 παραγγελίες (ξεχωριστά την κάρτα δηλαδή) ώστε μέχρι να γίνει διαθέσιμη να δουλέψεις με την ενσωματωμένη που διαθέτεις. Καλές αγορές - να το χαρείς,και καλό... ξεμπέρδεμα.. Αυτο εχω σκεφτει να κανω αλλα μηπως μου τα στειλουν ξεχωριστα; Επειδη μερικα εχουν 1-2 μερες διαφορα...Btw ποσο δυνατη θα ναι η γραφικη του επεξεργαστη; Θα σηκωνει κανενα παιχνιδι;
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αυτο εχω σκεφτει να κανω αλλα μηπως μου τα στειλουν ξεχωριστα; Επειδη μερικα εχουν 1-2 μερες διαφορα... Btw ποσο δυνατη θα ναι η γραφικη του επεξεργαστη; Θα σηκωνει κανενα παιχνιδι; Ε ναι βρε σε χαμηλά setings η σε κανονικά και κανένα LoL θα την παλέψεις μια εβδομάδα.
TasosMG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Σιγουρα θα χρειαστω ψυκτρα; Στην περιγραφη του eshop για τον i5 αναφερεται οτι συμπεριλαμβανεται ψυκτρα...
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Σιγουρα θα χρειαστω ψυκτρα; Στην περιγραφη του eshop για τον i5 αναφερεται οτι συμπεριλαμβανεται ψυκτρα... Κοίτα ο i5 που παρήγγειλες έχει εξελιγμένη θερμική συμπεριφορά, από την στιγμή που δεν θα κάνεις oc αρκεί αυτή που σου δίνει η Intel από την άλλη πάλι καλό είναι σε τέτοια builds να μπαίνει μια καλή ψήκτρα από την αρχή γιατί οι περισσότερες θέλουν την μητρική στο χέρι για να μπουν,αν όμως είσαι στριμωγμένος τόσο πολύ άστη έξω και θα βρούμε μια που να μην χρειάζεται να βγάλεις την μητρική αργότερα.
TasosMG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εγινε. Και γω αυτο λεω εφοσων δε θα κανω oc θα μαι οκ. Αλλα λεω να την κρατησω για να χω το κεφαλι μου ησυχο. Παμε παλι στο θεμα της οθονης... Αποφασισα τελικα να βαλω το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη και να παρω μια πιο ακριβη οθονη... Παιδια οχι πανω απο 290-300 ομως. Μεχρι εκει. Ακουω προτασεις.
dimitrisOP Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+u2414h καλοριζικη
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εγινε. Και γω αυτο λεω εφοσων δε θα κανω oc θα μαι οκ. Αλλα λεω να την κρατησω για να χω το κεφαλι μου ησυχο. Παμε παλι στο θεμα της οθονης... Αποφασισα τελικα να βαλω το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη και να παρω μια πιο ακριβη οθονη... Παιδια οχι πανω απο 290-300 ομως. Μεχρι εκει. Ακουω προτασεις. Οτι και να αποφάσισες να κάνεις αυτό που σου είπα,να πας σε δυο μαγαζιά να δεις οθόνες και τι πληρώνεις.
TasosMG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+u2414h καλοριζικη Μηπως να επαιρνα μια με καλυτερη αναλυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα