Προς το περιεχόμενο

overclocking

asusz97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας εχω τον επεκσεργαστη 4770k kai mitriki asus z87 deluxe και μνημες 

Kingston's KHX16C9X3K4/16X is a kit of four 512M x 64-bit (4GB) DDR3-1600 CL9 SDRAM (Synchronous DRAM) 2Rx8 memory modules, based on sixteen 256M x 8-bit DDR3 FBGA components per module. Each module kit supports Intel® XMP (Extreme Memory Profiles). Total kit capacity is 16GB. Each module kit has been tested to run at DDR3-1600 at a low latency timing of 9-9-9 at 1.65V. The SPDs are programmed to JEDEC standard latency DDR3-1333 timing of 9-9-9 at 1.5V. Each 240-pin DIMM uses gold contact fingers and requires +1.5V. The JEDEC standard electrical and mechanical specifi- cations are as follows:

και επισης εχω το 
COOLERMASTER RL-N28L-20PK-R1 NEPTON 280L για ιδροψικσι

μπορω αυτες τις μνημες που εχω να τις κανω overclocking;;;;; και ποσο μπορω να τις φτασω και σε ποσα volt μπορω να τις βαλω 

επισης πως της κανω overclocking΄΄;;;;;

και επειδι ειμε αρχαριος στο overclocking μπορειτε να μου δοσετε οδηγιες για να το πετιχο;;;

επισης ποσο μπορο να φτασω τον 4770κ με τιν μητρικι που εχω;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σας εχω τον επεκσεργαστη 4770k kai mitriki asus z87 deluxe και μνημες 

Kingston's KHX16C9X3K4/16X is a kit of four 512M x 64-bit (4GB) DDR3-1600 CL9 SDRAM (Synchronous DRAM) 2Rx8 memory modules, based on sixteen 256M x 8-bit DDR3 FBGA components per module. Each module kit supports Intel® XMP (Extreme Memory Profiles). Total kit capacity is 16GB. Each module kit has been tested to run at DDR3-1600 at a low latency timing of 9-9-9 at 1.65V. The SPDs are programmed to JEDEC standard latency DDR3-1333 timing of 9-9-9 at 1.5V. Each 240-pin DIMM uses gold contact fingers and requires +1.5V. The JEDEC standard electrical and mechanical specifi- cations are as follows:

και επισης εχω το 

COOLERMASTER RL-N28L-20PK-R1 NEPTON 280L για ιδροψικσι

μπορω αυτες τις μνημες που εχω να τις κανω overclocking;;;;; και ποσο μπορω να τις φτασω και σε ποσα volt μπορω να τις βαλω 

επισης πως της κανω overclocking΄΄;;;;;

και επειδι ειμε αρχαριος στο overclocking μπορειτε να μου δοσετε οδηγιες για να το πετιχο;;;

επισης ποσο μπορο να φτασω τον 4770κ με τιν μητρικι που εχω;;;

Τα 4,6 ghz -4,8 ghz μπορεί να τα έχει το chip σου και με αυτήν την ψύξη που θα του έχεις.Τώρα για overclock settings δεν ξέρω να σου πω,υπάρχουν παιδιά μέσα στο forum με αρκετές γνώσεις από haswell cpus.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...