KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Κατεβασα πριν λιγο το vbox για να δοκιμασω μια custom εκδοση των 7 που εφτιαξα με το vlite και μου βγαζει επιλογη μονο x32 εκδοσεις. Ποτε δεν μου το εχει ξανακανει. Τι συμβαινει?
GCMH Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τρέξε το πρόγραμμα "as Administrator" και θα φτιάξει. Δηλαδή από τις ιδιότητες τις συντόμευσης->Compatibility και η τελευταία κάτω επιλογή.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 εχεις ενεργοποιημένο στο bios το VT-x ? αν οχι ενεργοποίησέ το. Αν το ενεργοποίησες μετά που εγκατέστησες το virtualbox, κάνε επανεγκατάσταση.
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ηλιθια ερωτηση, αλλα ας την κανω. Το λειτουργικο σου (= αυτο στο οποιο ειναι εγκατεστημενο το virtualbox) ειναι 64αρι ή 32αρι?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως ειπες jim χαχα. 64αρι ρε συ αλλα οκ δεν το ανεφερα ουτε εγω. Pantewolf το περιεργο ειναι οτι το ειχα το vbox πριν λιγο καιρο, απλα το διεγραψα και το ξαναεγκατεστησα. Παντως θα δω και αυτο που ειπες αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα