Gunix Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας. Θέλω την βοήθεια σας. Ποιο είναι το καλύτερο antivirus για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το κανένα !. Μακρυά από τέτοια utilities, είναι περιττά στο OS X. Το μόνο σίγουρο που κάνουν είναι να προκαλούν προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χρειάζεσαι antivirus σε mac και γενικα σε unix/linux μηχανήματα. Αυτά είναι κόλπα του marketing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ. Αλλά έχω κολίση έναν ιο στο email yahoo και εστελνε παντου μηνυματα. Τι κάνω σε αυτό για να το διορθώσω? Έχω αλλάξει password Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω ηξερε ότι το Mac δεν εχει θεματα με ιους τι εγινε ξαφνικα εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ. Αλλά έχω κολίση έναν ιο στο email yahoo και εστελνε παντου μηνυματα. Τι κάνω σε αυτό για να το διορθώσω? Έχω αλλάξει password Δηλαδή τι έκανε ακριβώς, τι μηνύματα ήταν αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι μήνυμα τους έστελνε. Απλός μου λέγανε οι φίλοι μου τι μήνυμα είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για κατέβασε το free, ασφαλές EtreCheck, μια μικρή διαγνωστική εφαρμογή που ταξινομεί σε ένα snapshot το Mac hard & software. Το τρέχεις λοιπόν, click το μπουτόν “Copy report to clipboard” και στην συνέχεια με cmd-V ποστάρησε το στο νήμα. Ίσως μπορέσουμε να εντοπίσουμε τον εισβολέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Οι φίλοι σου εξακολουθούν να δέχονται "περίεργα" μηνύματα και μετά την αλλαγή του yahoo password που έκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν εννοείς για δωρεάν antivirus για Mac ή για αγορά του καλύτερου που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αν εννοείς για το καλύτερο antivirus που κυκλοφορεί σε Mac με συνδρομή για ένα χρόνο είναι το Ιntego που χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. http://www.intego.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άσχετο αλλά και μένα στέλνει μηνύματα τον τελευταίο καιρό το Yahoo και έχω αλλάξει password. Κάτι μπούρδες μηνύματα, ότι να'ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 τυπικά είναι λάθος να θεωρείται το MAC άτρωτο όσον αφορά κακόβουλο λογισμικό. Απλά αυτό που συμβαίνει είναι επειδή το σύστημα είναι UNIX και γενικά η Apple το προσέχει δεν μπορεί ένας υιος να κάνεις την ζημιά που θα έκανε στα windows. Για παράδειγμα το σύστημα δεν επιτρέπει την αλλαγή των αρχείων συστήματος χωρίς την άδεια χρήστη. Κάτι που πλέον ισχύει και για τα Windows. Γενικά οι virus έχει γίνει είδος προς εγκατάληψη μιας και απο αρχιτεκτωνικής είναι φτιαγμένη γία άλλες εποχές , που ο κόσμος δούλευε μόνο με δισκέτες και μερίκα kbs αρχεία θεωρούνταν μεγάλο μέγεθος. O virus μολύνει ένα υγιή εκτελέσιμο αρχείο με το να αντιγράφει τον εαυτό του μέσα στον εκτελέσιμο αρχείο. Στην σύγχρονη επόχη το κακόβουλο λογισμικό είναι καταρχην σκουλίκια, τα οποία είναι σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος απο οτι ένας υιος και δουλεύουν άνετα μέσω ίντερνετ και email. Τα σκουλίκια αποτελούν αύτονομα εκτελέσιμα αρχεία. Ένα ακόμα κακοβουλό λογισμικό είναι οι Δουρειοι ίπποι που απλά είναι προγράμματα που αν και σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι κάτι άλλο απλά προετοιμάζουν τών χώρο για επίθεση απο κακόβουλο χάκερ. Το τρίτο και εκ μακράν πιο δημοφιλές είναι το γνωστό ως λογισμικό κατάσκοπος ( spyware) αύτο το λογισμίκο έχει το ίδιαίτερο χαρακτηριστίκο ότι δεν έχει κάμια απολύτως αρνητική συνέπεια στο σύστημα σου. Πχ ο virus συνήθως κολάει το σύστημα με το να το γεμίζει με άρχηστα δεδομένα την μνήμη και να καταστρέφει κάποια αρχεία. Το work ( σκουλίκι) σύνήθως απλά χακάρει το email για να στείλει μυνήματα spam στις επαφές σου. Το spyware απλά κλέβει τις προσωπικές πληροφορίες σου, όνομα, διεύθυνση, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κτλ Όπως κάποιος αντιλάμβάνεται το θέμα είναι εξαιρέτικα περίπλοκο και δεν αφορά μόνο το λειτουργικό σύστημα αλλά και το internet browser μιας και έκει παίζεται το περισότερο παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calenter2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πρόσφατα έβαλα το avast στο Macbook Air. Κατά καιρούς έχει πιάσει 1-2 Troyans. Δεν έχω ιδέα ωστόσο αν δεν είχα Antivirus τι θα συνέβαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει αυτό που λέτε για ιούς κτλ. Αν βρεθεί κάποιο τρωτό σημείο να είστε σίγουροι ότι βγαίνει update και λύνεται το θέμα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πρόσφατα έβαλα το avast στο Macbook Air. Κατά καιρούς έχει πιάσει 1-2 Troyans. Δεν έχω ιδέα ωστόσο αν δεν είχα Antivirus τι θα συνέβαινε. Δεν το βγάζεις καλύτερα ;. Αργά η γρήγορα θα σου προκαλέσει θέμα. Αλλά, για το πως απ-εγκαθίσταται αυτό το πράγμα googlάρισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα