Peleus17 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ρε φιλε παιξε EDM σε αφτεραδικο να το κλεισεις σε μια βδομαδα... Παολα, Μαζωνακη, Καρρα, Παντελιδη, Οικονομοπουλο θα παιξει ο ανθρωπος για να εχει κοσμο και να δουλεψει το μαγαζι του, την πλειοψηφια θελει να πιασει. Μάλλον πρέπει να πας σε οφθαλμιατρο...Τσέκαρε καλύτερα τι έγραψα
ikaruga24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλακιες, το ζητημα (οτι τελικα και να ειναι αυτο που θελει να φτιαξει ο TS) ειναι οτι με 30 χιλιαρικα δεν αγοραζει ουτε πασατεμπο/υποβρυχια για να ξεκινησει. Ενα τετοιο μαγαζι χρειαζεται τουλαχιστον τα διπλασια με τοσο μικρο χωρο. Καταλαβαινω οτι ο μικρος τωρα ειναι καβλωμενος και απλα θελει να το κανει για το γαμωτο της υποθεσης αλλα εμενα μου μοιαζει σαν συνταγη βουρ για φουντο με το καλημερα. Πολλα τα αν, τι και πως που παρουσιαστηκαν μεχρι τωρα που ειναι αποδειξη οτι η ιδεα ειναι κακη, ο χωρος ειναι κακος και το μετρητο λιγο. Αν ο σκοπος ειναι απλα να κανεις την καβλα σου και να σπαταλησεις τα λεφτα σου τοτε με γεια σου και χαρα σου αλλα αν θες να κανεις κατι που να σου αποφερει κατι παραπανω ή ακομα και μια αρπαχτη να κανεις (να ξεκωλιαστεις δηλαδη 1-2 χρονια και μετα κλεισιμο και οτι πηρες και εφαγες και τελος) τοτε πρεπει να το σχεδιασεις καλυτερα και ανεβει το μετρητο πολυ παραπανω απο οσο εχεις. Αλλη μια ερωτηση, πες πως τελικα βρισκεις και το κανεις το σχεδιο. Δεν παει καλα και πρεπει να το κλεισεις. Μαξιλαρι βοηθειας εχεις αν πεσεις ή θα σε φανε τα χρεη μετα; Ειναι δηλαδη το τελευταιο σου χαρτι που παιζεις με αυτα τα 30 χιλιαρικα;
Backpacker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Και γω φιλικά πάντα...πιστεύω ότι ο TS είναι αρκετά ανώριμος για ένα τέτοιο εγχείρημα...στα 23 σου μαγαζάτορας...και μέσα στην κρίση που ο ανταγωνισμός και η φορολογία είναι ανελέητη...μου φαίνεται τελείως λανθασμένη κίνηση που βασίζεται πάνω στη νοοτροπία "Να γίνω αφεντικό"...ασχολείσου με τα djιλικια..φτιάξε έναν δυνατό και ευρύ κύκλο μέχρι τα 30 σου...φτιάξε ένα καλό κεφάλαιο...δες πως θα είναι τότε η οικονομία...και αν το πιστεύεις ακόμα ότι μπορείς κάνε σωστή δουλειά με δυνατό κεφάλαιο...με 30χιλιάρικα είναι ελάχιστα λεφτά για μαγαζί διασκέδασης...και πολλά για να τα πετάξεις έτσι εύκολα. Γιατί άποψη μου...αυτό πιστεύω κάνεις...τα πετάς...και επειδή δεν είναι καν δικά σου αλλά του πατέρα σου δεν έχεις ιδέα πόσο δύσκολα βγαίνουν 30χιλιάρικα.
xrhstaras1991 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια σασ ευχαρηστω ολουσ για τησ γνωμες σας με βοη8εισανε ολες και ολα αυτα που μου ειπατε σε καποια σημια εχετε δικοιο για καποιοσ ομωσ οχι οπως ενας εγραψε οτι ειναι λεφτα του μπαμπα μου και ομως οχι ο πατερας μ δεν μ δινει ουτε ενα ευρο απο ολα αυτα που θελω να βαλο... ολα ειναι δικα μ χρηματα τα οποια τα εχω δουλεψει ξερω θα πειτε 23 χρονον και εχεις τοσο λεφτα εχω γτ δουλεψα.. τεσπα αμα το προχορισω το θεμα με το μπαρακι θα σας ενημεροσω και θα χαρο να ερθετε ,... και οσω για την μουσηκι λαρισα και σκιλαδικα πανε μαζι γτ οπωσ ειπε και ενα παιδι ποιο ευκολα πασ σε ενα αφτερ που παιζει ελληνικα παρε σε ενα ποθ παιζει ξενα και αυρο ειναι απο πιρα γτ ειμαι dj και βλεπο τν κοσμο που ερχετε.....
NinjaMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χρηστάρα εγώ θα είμαι κυνικός μαζί σου. Θεωρώ ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Σοβαρέψου, βρες μια κοπέλα και μετά προσπάθησε να επενδύσεις τα χρήματά σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Να κάνεις ένα γαμημένο ανούσιο μπαρ, μαγαζί της νύχτας για ποιον λόγο; Για να καταστρέψεις ήδη καλούς ανθρώπους, να τους φέρεις στα "νερά" σου και να γίνεις και εσύ ακόμα πιο σκατένιος/χειρότερος απ'ότι ήδη είσαι; «Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2014 από NinjaMan
thanosrx8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αδερφε ξεχνα τα αφτερ για λαρισα. Αυτα πεθαναν απ το 2008. Ο κοσμος της λαρισας ψοφαει για σκυλε. Που πηγαν κατι λοστ,λαβ,μομπιλ που επαιξαν πιο ψαγμενα ενα φεγγαρι? Εμαθα το μομπιλ γινεται εστιατοριο,το reina/marilyn εχει κανα 2 χρονια πηξιμο στα ελληνικα,το night μουλτι κουλτι. Εισαι σιγουρος για την κινηση που πας να κανεις? Ειναι κριμα να πας απατος σε μια σεζον και να μπεις και μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα