Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει σχετικα ειναι ολα.Να προειδοποιησουμε το φιλο οτι αυτα που λεμε ειναι απλα εκτιμησεις και συμπερασματα απο τον περιγυρω μας.Παντως αλλο μπουζουξιδικο με τραγουδιαρα και αλλο ελληναδικο με dj.Kαι ποσα να χαλασουν οι 35 αρηδες στο δευτερο πια  , οσοι πανε.Παντως ειχανε μια περιοδο τρελη ,χεστηκαν στο χρημα.Οχι μονο λογω ρευστοτητας αλλα και μοδας.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει σχετικα ειναι ολα.Να προειδοποιησουμε το φιλο οτι αυτα που λεμε ειναι απλα εκτιμησεις και συμπερασματα απο τον περιγυρω μας.Παντως αλλο μπουζουξιδικο με τραγουδιαρα και αλλο ελληναδικο με dj.Kαι ποσα να χαλασουν οι 35 αρηδες στο δευτερο πια  , οσοι πανε.Παντως ειχανε μια περιοδο τρελη ,χεστηκαν στο χρημα.Οχι μονο λογω ρευστοτητας αλλα και μοδας.

Δεν έχει τόσο σημασία η άποψη του καθενός ξεχωριστά (όχι ότι πρέπει να την γράψεις στα @@ σου βέβαια) εκει που πρέπει να δωθεί σημασία ειναι στο σύνολο των απόψεων δηλαδή αν πουν την άποψη τους για την playlist καμια 10 με 20 άτομα ακόμη θα έχεις ενα πρόχειρο σκαρίφημα για το αν ειναι πιασάρικο ή όχι το playlist σου.

Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα κτλ αλλά πχ αν 15 στους 20 βρούν  το playlist σου απο "οκ" έως "γαμάτο"  πάει να πεί ότι είσαι σε καλό δρόμο ας πούμε... 

μού άρεσε σχετικά πάντως (πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι μιλάμε για ελληνάδικο και Λάρισα έτσι... όχι για club στα ΒΠ.... ) 

Απλά θα σου πρότεινα να βάλεις περισσότερες επιτυχίες απο 90's  μερικά 80's και κυρίως απο μεγάλα όνοματα Αντύπας,Μητροπάνος,Διονυσίου,Σφακιανάκη,Τερζή,Καρρά κάνα βοσκόπουλο τερλέγκα,κυριαζή,χιστοδουλόπουλο κτλ  και τα καινούρια πιασάρικα να είναι αερά μέσα σε αυτά σε σημεία κλειδιά (πχ κάθε 20 με 30 λεπτα και απο 1 με δύο,τρία καινούρια) γιατι συμφωνώ με την άποψη ότι για να δείς φράγκα πρέπει να προσελκύσεις μεγαλύτερο κοινό...

βάλε και κλαρινάτα μέσα για να χορεύουν τσιφτετέλια οι πιτσιρίκες των ματσωμένων :P

Κάνε 2,3 διαφορετικής φάσης Playlist και δές σε πιές φάσεις στο καθένα ξεσηκώνεται περισσότερο ο κόσμος και μετά συγχώνευσε όλα αυτα τα κομμάτια που θα παρατηρήσεις σε ένα playlist και κάνε τα επόμενα σου πάνω κάτω στο ίδιο στυλ. 

Δημοσ.

Το βλέπω πιο πιθανό να έχει κατανάλωση με αυτά παρά με deep house που είπε ένας φίλος παραπάνω :-)

Ανέφερα το DeepHouse μόνο και μόνο γιατί ταιριάζει σε τέτοιες ώρες και τέτοιου είδους μαγαζιά. Άμα θέλει να ανοίξει "Μαύρα Μεσάνυχτα" γιατί μόνο έτσι.μπορώ να το αποκαλέσω με τέτοια Playlist που μας έδειξε....Με γεια του και χαρά του ;) (Φιλικά Πάντα)
  • Like 1
Δημοσ.

Ανέφερα το DeepHouse μόνο και μόνο γιατί ταιριάζει σε τέτοιες ώρες και τέτοιου είδους μαγαζιά. Άμα θέλει να ανοίξει "Μαύρα Μεσάνυχτα" γιατί μόνο έτσι.μπορώ να το αποκαλέσω με τέτοια Playlist που μας έδειξε....Με γεια του και χαρά του ;) (Φιλικά Πάντα)

Είναι θέμα γούστου κυρίως, δε νομίζω ότι μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ταιριάζει το ένα ή το άλλο. Εγώ ας πούμε σε όσα after έχω πάει-πηγαίνω, ελληνικά παίζουν. Επίσης, πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να πάει κάποιος που ακούει πχ deephouse σε ένα ελληνάδικο after από το να πάει ένας "σκυλάς" σε deep house after!  Εννοείται φιλικά :-)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι θέμα γούστου κυρίως, δε νομίζω ότι μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ταιριάζει το ένα ή το άλλο. Εγώ ας πούμε σε όσα after έχω πάει-πηγαίνω, ελληνικά παίζουν. Επίσης, πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να πάει κάποιος που ακούει πχ deephouse σε ένα ελληνάδικο after από το να πάει ένας "σκυλάς" σε deep house after!  Εννοείται φιλικά :-)

Κοιτα, πριν 2 εβδομαδες ο κολητος μου ειχε γενεθλια. Παμε σε μια καφετερεια, παμε σε μια αλλη μετα και τελικα παμε και σε μια 3η καφετερεια. Εκει βρισκουμε και κατι γνωστους και αραζουμε. Πινουμε ενα δυο τρια ποτα και αρχιζει λιγο η ζαλαδα (μικρη) λιγο χαλαρωμα, ξερεις τα κλασικα. Ολα ωραια, ολα κομπλε, γκομενακια στο διπλα τραπεζη (αν και πηγα και της μηλησα αυτη ηταν σαπια), ολα γαματα ρε παιδι μου. Και εκει που ειναι 3 η ωρα παιζει ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΚΑ!!! Δηλαδη τωρα ειναι  σοβαρος ο ''Dj'', γιατι μονο Dj δεν ειναι. Θελω να πω οτι η κατασταση ηταν παρα πολυ χαλαρη και κοματια DeepHouse ηταν οτι μα οτι πρεπει. Εχω παρατηρησει οτι πολοι ''Dj'' παιζουν αυτο που γουσταρουν αυτοι και οχι οτι θελει το κοινο και αναλογα την περισταση!!!

Δημοσ.

Κοιτα, πριν 2 εβδομαδες ο κολητος μου ειχε γενεθλια. Παμε σε μια καφετερεια, παμε σε μια αλλη μετα και τελικα παμε και σε μια 3η καφετερεια. Εκει βρισκουμε και κατι γνωστους και αραζουμε. Πινουμε ενα δυο τρια ποτα και αρχιζει λιγο η ζαλαδα (μικρη) λιγο χαλαρωμα, ξερεις τα κλασικα. Ολα ωραια, ολα κομπλε, γκομενακια στο διπλα τραπεζη (αν και πηγα και της μηλησα αυτη ηταν σαπια), ολα γαματα ρε παιδι μου. Και εκει που ειναι 3 η ωρα παιζει ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΚΑ!!! Δηλαδη τωρα ειναι  σοβαρος ο ''Dj'', γιατι μονο Dj δεν ειναι. Θελω να πω οτι η κατασταση ηταν παρα πολυ χαλαρη και κοματια DeepHouse ηταν οτι μα οτι πρεπει. Εχω παρατηρησει οτι πολοι ''Dj'' παιζουν αυτο που γουσταρουν αυτοι και οχι οτι θελει το κοινο και αναλογα την περισταση!!!

Σε καταλαβαίνω, απλά σου λέω και πάλι για το θέμα γούστου. Δηλαδή, είσαι σίγουρος ότι όλοι στο μαγαζί (η πλειοψηφία έστω) ξενέρωσε όπως εσύ με τη μουσική ή οι άλλοι γούσταραν? Οι dj συνήθως βλέπουν αντιδράσεις, αν κάτι δεν τραβάει δεν το συνεχίζουν. Υπάρχει κι άλλη λύση, ξεκίνα να ακούς κανένα λαϊκό και θα σου αρέσουν :P  :lol:

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω, απλά σου λέω και πάλι για το θέμα γούστου. Δηλαδή, είσαι σίγουρος ότι όλοι στο μαγαζί (η πλειοψηφία έστω) ξενέρωσε όπως εσύ με τη μουσική ή οι άλλοι γούσταραν? Οι dj συνήθως βλέπουν αντιδράσεις, αν κάτι δεν τραβάει δεν το συνεχίζουν. Υπάρχει κι άλλη λύση, ξεκίνα να ακούς κανένα λαϊκό και θα σου αρέσουν :P :lol:

Λαϊκά ΠΟΤΕ. Μόνο EDM
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε φιλε παιξε EDM σε αφτεραδικο να το κλεισεις σε μια βδομαδα...
Παολα, Μαζωνακη, Καρρα, Παντελιδη, Οικονομοπουλο θα παιξει ο ανθρωπος για να εχει κοσμο και να δουλεψει το μαγαζι του, την πλειοψηφια θελει να πιασει.

• Like 3
Δημοσ.

Γιδια.Βαζουν chillout και μολις περασει η ωρα και χτυπησει το τσιφτετελοκλαψομουνικο  βιολογικο τους ρολοι το γυρνανε σε νταλκα.Μπυρα πινουμε ρε γιδι, δεν θελουμε να πανε κατω τα φαρμακια.

Δημοσ.

Λεγοντας after εννοειται μαγαζι το οποιο γεμιζει μετα τις 5 και για να το πω ακομα πιο σωστα που ανοιγει μετα τις 5.Αν εχεις σκοπο να το ανοιγεις 11-12 δεν ειναι after ειναι bar.Μαλλον εχεις μπερδεψει τον ορο νομιζω αλλα σε περιπτωση που οχι,διαβασε παρακατω

Το μονο που χρειαζεται ειναι να απαντησεις μια ερωτηση στον εαυτο σου:Υπαρχει κοσμος που ξερεις οτι θα ερχεται τακτικα?

Aν δεν εισαι σιγουρος γι αυτο και απλα το υποψιαζεσαι μην το κανεις το μαγαζι.

Τα after ειναι πολυ εξειδικευμενα μαγαζια,σκεψου οτι σε ολη την Αθηνα υπαρχουν 2-3 μονο τα οποια ειναι και μικρα.Επισης σκεψου οτι ουσιαστικα οι μερες που θα δουλευεις θα ειναι μονο Παρασκευη κ Σαββατο,μονο τοτε το ξενυχταει τοσο ο κοσμος (ο ενας στους χιλιους που θα συνεχισει σε after μαγαζι).Τις καθημερινες πως θα δουλευει το μαγαζι?Ειναι τοσο party animals στην πολη σου που βγαινουν μεχρι το πρωι τις καθημερινες?Επισης σκεψου οτι ο κοσμος που θες ειναι κοσμος με δουλεια που θα εχει λεφτα και αυτοι βγαινουν στανταρ μονο Παρασκευη Σαββατο αργα και αμα.

Μεγαλο ρισκο το after,θελει μεγαλη πολη και φυσικα τρελο pr.Που φυσικα δεν ειναι τσαμπα.

Τους φοιτητες ξεχασε τους,πιο πολυ αραζουν σε σπιτια και χυμα με μπυρες

Επισης να ξερεις οτι πρεπει να εισαι και καλυμενος με το ωραριο και τους γυρω σου,αν δεν κανω λαθος δεν λειτουργει η φαση με τον ιδιο τροπο που λειτουργει για τα bar (που τα πιανει το ωραριο στις 4).

Στα original after μαγαζια της Αθηνας στα 90s απαγορευοταν να πουλανε αλκοολ παρα μονο χυμους.Βεβαια τοτε ο κοσμος δεν επινε ετσι κι αλλιως αλκοολ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..!

Δημοσ.

Λεγοντας after εννοειται μαγαζι το οποιο γεμιζει μετα τις 5 και για να το πω ακομα πιο σωστα που ανοιγει μετα τις 5.Αν εχεις σκοπο να το ανοιγεις 11-12 δεν ειναι after ειναι bar.Μαλλον εχεις μπερδεψει τον ορο νομιζω αλλα σε περιπτωση που οχι,διαβασε παρακατω

Το μονο που χρειαζεται ειναι να απαντησεις μια ερωτηση στον εαυτο σου:Υπαρχει κοσμος που ξερεις οτι θα ερχεται τακτικα?

Aν δεν εισαι σιγουρος γι αυτο και απλα το υποψιαζεσαι μην το κανεις το μαγαζι.

Τα after ειναι πολυ εξειδικευμενα μαγαζια,σκεψου οτι σε ολη την Αθηνα υπαρχουν 2-3 μονο τα οποια ειναι και μικρα.Επισης σκεψου οτι ουσιαστικα οι μερες που θα δουλευεις θα ειναι μονο Παρασκευη κ Σαββατο,μονο τοτε το ξενυχταει τοσο ο κοσμος (ο ενας στους χιλιους που θα συνεχισει σε after μαγαζι).Τις καθημερινες πως θα δουλευει το μαγαζι?Ειναι τοσο party animals στην πολη σου που βγαινουν μεχρι το πρωι τις καθημερινες?Επισης σκεψου οτι ο κοσμος που θες ειναι κοσμος με δουλεια που θα εχει λεφτα και αυτοι βγαινουν στανταρ μονο Παρασκευη Σαββατο αργα και αμα.

Μεγαλο ρισκο το after,θελει μεγαλη πολη και φυσικα τρελο pr.Που φυσικα δεν ειναι τσαμπα.

Τους φοιτητες ξεχασε τους,πιο πολυ αραζουν σε σπιτια και χυμα με μπυρες

Επισης να ξερεις οτι πρεπει να εισαι και καλυμενος με το ωραριο και τους γυρω σου,αν δεν κανω λαθος δεν λειτουργει η φαση με τον ιδιο τροπο που λειτουργει για τα bar (που τα πιανει το ωραριο στις 4).

Στα original after μαγαζια της Αθηνας στα 90s απαγορευοταν να πουλανε αλκοολ παρα μονο χυμους.Βεβαια τοτε ο κοσμος δεν επινε ετσι κι αλλιως αλκοολ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..!

Στην επαρχία άφτερ λέγεται οτιδήποτε λειτουργεί μετά τις 2 το βράδυ...(δεν ανοίγει μετά τις 2...είναι ανοιχτό μετά τις 2..μπορεί να είναι και καφέ-μπαρ που είναι ανοιχτό απτο πρωί ως το βράδυ)

Δημοσ.

Στην επαρχία άφτερ λέγεται οτιδήποτε λειτουργεί μετά τις 2 το βράδυ...(δεν ανοίγει μετά τις 2...είναι ανοιχτό μετά τις 2..μπορεί να είναι και καφέ-μπαρ που είναι ανοιχτό απτο πρωί ως το βράδυ)

το ωραριο ειναι μεχρι τις 4 καθημερινες και τα παρασκευο-σαββατα δεν εχει καν ωραριο.Οποτε παλι after δεν ειναι.Απλα ενα μαγαζι που κλεινει πιο αργα.Λαθος ο ορος γι αυτο γινεται μπερδεμα εδω μεσα

Δημοσ.

Ναι μωρέ ξέρω τι είναι άφτερ...απλά αναφέρω τι θεωρείται αφτερ στην επαρχία..γιατί δεν νομίζω να υπάρχει σε επαρχιακή πόλη κανονικό αφτεράδικο που να ανοίγει μετά τις 3-4 το βράδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...