timonkaipumpa3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Το παν είναι οι δημόσιες σχέσεις σε αυτούς τους τομείς...το πως θα είναι το μαγαζί και τι μουσικές θα παίζει και όλα αυτά είναι τελείως δευτερεύοντα...επίσης να έχεις κύκλο που θα κάνει και καταναλώσεις... Και γω εχω γνωστό που άνοιξε μαγαζί πριν κάνα 2 χρόνια με τρελό κύκλο στους φοιτητές και το μαγαζί 4-5 φορές την βδομάδα γεμάτο...αλλά παιδιά κατανάλωση μηδέν...ζήτημα αν το 5% των πελατών έπαιρνε 2ο ποτό...αν έπαιρνε θα ήταν μπύρα..ε στο τέλος δεν άντεξε γιατί πραγματικα έβγαιναν με το ζόρι τα έξοδα και ένας μισθός των 800 ευρώ για τον ίδιο...ε για να ξεσκίζεται στα άγχη και τα το τρέξιμο για τέτοια λεφτά δεν έλεγε και το κλεισε... Πλέον παιδιά δεν είναι απλά το να έχεις κόσμο..αλλά και το τι κόσμο έχεις...με φοιτήτριες που μασουλάνε ένα καλαμάκι 3 ώρες ή παραγγέλνουν ένα ποτήρι κρασί λεφτά δεν βγαίνουν... Εάν το ένα ποτήρι κρασί έχει 3€, τότε κάτι κάνει λάθος το μαγαζί. Εάν το μισό λίτρο, με μεζέ, έχει 3€ (το πολύ 4€) τότε έχεις κατανάλωση. Νομίζω πως και τα μαγαζιά δεν ξέρουν τι θέλουν... είδα τις προάλλες σε γνωστό προορισμό της Ελλάδας ένα μαγαζί που ήταν ψητοπωλείο, μαγειρείο, καφέ, μπαρ και πιτσαρία. Σέρβιρε και πατσά.
Backpacker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν το ένα ποτήρι κρασί έχει 3€, τότε κάτι κάνει λάθος το μαγαζί. Εάν το μισό λίτρο, με μεζέ, έχει 3€ (το πολύ 4€) τότε έχεις κατανάλωση. Νομίζω πως και τα μαγαζιά δεν ξέρουν τι θέλουν... είδα τις προάλλες σε γνωστό προορισμό της Ελλάδας ένα μαγαζί που ήταν ψητοπωλείο, μαγειρείο, καφέ, μπαρ και πιτσαρία. Σέρβιρε και πατσά. Για μαγαζί άφτερ μπαρ μιλάμε όχι για ρακάδικο...δεν έχει μεζέδες και τέτοια...πόσο θα το έχει το ποτήρι το κρασί?3 ευρώ όπως και την μπύρα..τα ποτά 5 ευρώ τα απλά και 6 τα σπέσιαλ...μια χαρά τιμές είναι...απλά τα φοιτητάκια φυσιολογικά φυσικά δεν έχουν μία για δεύτερο ποτό...κάνα 2 μπύρες μάξιμουμ..
michael92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 οχι για πολυ μεγαλο σκαιφτομε για κατι μικρο 70τ.μ 70τμ δεν είναι μπαρ, καφενείο είναι. 1
timonkaipumpa3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Για μαγαζί άφτερ μπαρ μιλάμε όχι για ρακάδικο...δεν έχει μεζέδες και τέτοια...πόσο θα το έχει το ποτήρι το κρασί?3 ευρώ όπως και την μπύρα..τα ποτά 5 ευρώ τα απλά και 6 τα σπέσιαλ...μια χαρά τιμές είναι...απλά τα φοιτητάκια φυσιολογικά φυσικά δεν έχουν μία για δεύτερο ποτό...κάνα 2 μπύρες μάξιμουμ.. Για after έχεις ένα point. Εκεί όμως μπορείς να παίξεις με happy hours, προσφορές σε σφηνάκια κτλ. Παρόλα αυτά, θαρρώ πως ό,τι εκτός μεζεδοπωλείου δεν έχει να περιμένει έσοδα μόνο από φοιτητές.
Backpacker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Για after έχεις ένα point. Εκεί όμως μπορείς να παίξεις με happy hours, προσφορές σε σφηνάκια κτλ. Παρόλα αυτά, θαρρώ πως ό,τι εκτός μεζεδοπωλείου δεν έχει να περιμένει έσοδα μόνο από φοιτητές. Δεν έχουν οι φοιτητές...σφηνάκια και υποβρύχια 1 ευρώ τα είχε..πιο κάτω οι τιμές δεν πάνε μετά δεν υπάρχει κέρδος...εκτός αν κάνεις κάνα μαγαζί τύπου fast drinks στη σαλονίκη με 3 ευρώ το ποτό που θα πρέπει να τζιράρεις χιλιάρικα κάθε βράδυ για να μείνει κέρδος...
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Απο τη στιγμη που λες για μαγαζι after αυτο σημαινει οτι στοχευεις σε αυτους που ηδη ειναι εξω και απλα μετα απο ολα οσα θα κανουν θα θελησουν να ερθουν και σε εσενα. Νομιζω οτι καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι κατι τετοιο σωστα; Σε συνδιασμο με τις υπολοιπες φυσικες δυσκολιες που θα βρεις μπροστα σου προσωπικα το θεωρω κακη ιδεα. Δευτερον ειναι τεραστιο λαθος να στοχευσεις στους φοιτητες. Εκτος απο το γεγονος οτι δεν προτιμουν να πηγαινουν σε after σκεψου οτι δεν εχουν κιολας να ξοδεψουν το κατι παραπανω. Επισης 70 τετραγωνικα τι διαολο ακριβως θα βαλεις μεσα; Το μπαρ; Τα σκαμπο και τα σταντακια; Η αποθηκουλα σου που θα ειναι; Τα ψυγεια; Και ολα αυτα με 30 ψωροχιλιαρικα; Σκεψου κατι αλλο καλυτερα. 1
xrhstaras1991 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Για after έχεις ένα point. Εκεί όμως μπορείς να παίξεις με happy hours, προσφορές σε σφηνάκια κτλ. Παρόλα αυτά, θαρρώ πως ό,τι εκτός μεζεδοπωλείου δεν έχει να περιμένει έσοδα μόνο από φοιτητές. ε ναι ετσι παιζεις εκει με happy hours και οπως γραφουνε και ποιο πανω εγω δεν στοχευω στουσ φοιτητες μονο αλλα στον νεο που θα βγει για ενα ποτο και να περασει καλα
bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ωπως συνηθως συμβαινει σε αυτα τα θεματα , οι πληροφοριες παντως ειναι ελλειπεστατες .Ουτε ποιο ειναι το κεφαλαιο, ουτε αν εχει η θελει να βαλει συνεταιρο , ουτε αν εχει σταμπαρει ηδη χωρο και ποσο ειναι το ενοικιο , ουτε αν εχει κατα νου ανθρωπους δικους του για το προσωπικο κλπ.
xrhstaras1991 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 70τμ δεν είναι μπαρ, καφενείο είναι. και ομως αμα δεις εδω στιν λαρισα κατι τετοια μαγαζακια κανουνε θραφση αντε οχι 70 σου βαζω εγω 100
bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλο εχω 150 Κ αλλο 20 αλλο προσλαμβανω 3 ατομα , αλλο ειμαι εγω dj ο ξαδελφος μου μπαρμαν και η ανεργη αδελφη μου σερβιτορα πχ.
xrhstaras1991 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ωπως συνηθως συμβαινει σε αυτα τα θεματα , οι πληροφοριες παντως ειναι ελλειπεστατες .Ουτε ποιο ειναι το κεφαλαιο, ουτε αν εχει η θελει να βαλει συνεταιρο , ουτε αν εχει σταμπαρει ηδη χωρο και ποσο ειναι το ενοικιο , ουτε αν εχει κατα νου ανθρωπους δικους του για το προσωπικο κλπ. κοιτα κεφαλεο εχω 30 χιλιαδες οσο για σινετερο δν ειμαι σιγουροσ αν θελω να βαλο τον χορο δν εχω καταλιξει σε καποιον ακομα αν και εχω δει καποιους οσο για προσοπικο εχω δικα μου ατομα και εμπστα για να δουλεψουνε Αλλο εχω 150 Κ αλλο 20 αλλο προσλαμβανω 3 ατομα , αλλο ειμαι εγω dj ο ξαδελφος μου μπαρμαν και η ανεργη αδελφη μου σερβιτορα πχ. σε ενα τατοιο μαγαζι δεν βαζεις προσοπικο οπωσ λεσ εσυ τωρα αλλα βαζεις εμπιρο προσοπικο που 8α σου φερει και κοσμο στο μαγαζι και επιδει ειμαι εγω dj δν σιμενει οτι εγς θα παιζω γτ αμα βαλο μονο δικα μου ατομα στο μαγαζι το εχς χαση το παιχνιδι απο τωρα.... Εάν το ένα ποτήρι κρασί έχει 3€, τότε κάτι κάνει λάθος το μαγαζί. Εάν το μισό λίτρο, με μεζέ, έχει 3€ (το πολύ 4€) τότε έχεις κατανάλωση. Νομίζω πως και τα μαγαζιά δεν ξέρουν τι θέλουν... είδα τις προάλλες σε γνωστό προορισμό της Ελλάδας ένα μαγαζί που ήταν ψητοπωλείο, μαγειρείο, καφέ, μπαρ και πιτσαρία. Σέρβιρε και πατσά. παιδια ετσι ειναι αμα εχεις δημοσιες σχεσει και ξερεις κοσμο και εχεισ γνωστους που 8α ειναι διπλα σου και θα σε βοηθανε οσο μπουρουνε πιστεβο οτι καταφερνεις πολλα
bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Θα νοικιασεις ετοιμο μαγαζι ? Θα το φτιαξεις απο την αρχη ? Εχεις υπολογισει αδειες ,εξαερισμους,πυρασφαλειες και οτι αλλο μπορει να χρειαζεται ? Δεν ρωτας καποια εταιρεια που αναλαμβανει το ολο πακετο αυτων των διαδικασιων αυτων ?
kanesaxo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 30Κ για να φτιάξει μαγαζί απ'την αρχή δε φτάνουν ούτε για αστείο. Μόνον κάτι έτοιμο αν βρεί, που και πάλι μια ψευτοανακαίνιση δε θα χρειαστεί; Με 30Κ τι θα πρωτοκάνεις; Θες: νοίκια, τέβε, λογιστή, άδεια λειτουργίας με ότι συμπεριλαμβάνει, τυχόν ανακαίνιση, προδιαγραφές νεες για ΄χωρους, WC πράματα, θάματα. Δεν είναι αστεία υπόθεση.
bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως αν δεις οτι ο λογαριασμος δεν βγαινει μπορεις να κοιταξεις και κατι μικροτερο.Μπυροσπορτκαφεροκαφτερ (ολημερις δηλαδη).Τωρα τα μικρα εχουν περαση , γιατι δεν θελουν πολυ κοσμο οπως τα μεγαλα, αυτο λειτουργει και θετικα γιατι φτιαχνει ζεστη ατμοσφαιρα και ετσι , μικροτερα εξοδα .Οι εποχες τωρα που ο αλλος τα επαιρνε σβαρα ολα , καφετερια , μπαρ , κλαμπ με ενα 50αρι-κατοσταρι στην τσεπη περασαν..Ενταξει υπαρχει ακομα χρημα αλλα...
Backpacker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Με 30χιλ μαγαζί για νύχτα δεν φτιάχνεις με καμία παναγία...να βρεις έτομο μαγαζί που το πουλάει άλλος και να το ψιλοαφήσεις οπως είναι ειναι θάνατος...για κάποιο λόγο έκλεισει και το πουλάει ο άλλος...άρα παίρνεις αυτό που λέμε αντιαέρα...την μαυρίλα του προηγούμενο...θέλει καλή αναικαίνιση μαγαζί χρεωκοπημένο για να ξαναμπεί στην αγορά...και 30χιλ δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.. Με 30χιλ φτιάχνεις κάνα ρακομελάδικο...κάνα μικρό σπορ καφέ και τέτοια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα