Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλεις να το ανοίξεις τώρα ή after?

Πάντως κοίτα να κανεις κάτι καλό να διαφοροποιηθείς από τα άλλα (π.χ. καλός DJ)και να μη χτυπήσεις κατ ανάγκη στην τιμή.Εχεις ένα ατού οτι είσαι μικρός οποτε είναι ευκολοτερο το προμοταρισμα σε άτομα της ηλικίας σου,φίλους,γνωστούς,κτλ οποτε go for it αν το πιστεύεις και έχεις και πλάτες όπως λες.

πιστευω θα ειναι λιγο δισκολα στην αρχη αλλα ανα εισαι καλος σε αυτο που κανεισ και εχεις και τον σωστο κοσμο να δουλευη εκει μεσα γτ σε ενα τετοιο μαγαζι δν παιζει ρολο μονο ο dj  αλλα και ι σιμπεριφορα απο το προσοπικο και και ι πιοτιτα που δινεισ στον πελατι 

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που ακριβώς δεν είπες... Θες φρούριο? Κέντρο? Ταχυδρομείου?

Επίσης δουλεύεις κάπου ανάλογα τώρα στη Λάρισα?

Δημοσ.

αν έχεις λεφτά να ρισκάρεις, πες 30 χιλιάρικα στο νερό, άκρες με τους τοπικούς νταβάδες και όρεξη, κάνε το

Με 30χιλιάρικα θα φτιάξει μαγαζί για νύχτα? Ούτε μπουγατσατζίδικο δεν ανοιγεις με τόσα... :P

Θέλει πάνω από 50-60 χιλιάρικα στην ξεφτίλα..

Άλλο η νύχτα και άλλο οι καφετέριες..η νύχτα θέλει κονέ με αστυνομίες και προστασίες αλλιώς θα είσαι κάθε μέρα αυτόφωρο είτε για καθίσματα είτε για μουσική είτε για ανήλικους στο μαγαζί..

Εγώ προσωπικά μια που ρώτησες όχι δεν θα επένδυα σε νύχτα γιατί τώρα στα 23 σου φυσικά σου φαίνεται γαμάτο αλλά στα 30 και πάνω δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε τέτοια ζωή...χώρια ότι δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια...(ξέρω ότι τώρα σου φαίνεται άλλη ζωή και πολύ μακρινό αλλά δεν είναι τίποτα 6-7 χρονάκια)

• Like 1
Δημοσ.

Που ακριβώς δεν είπες... Θες φρούριο? Κέντρο? Ταχυδρομείου?

Επίσης δουλεύεις κάπου ανάλογα 

κεντρο σκεφτομαι... ναι εγω ειμαι dj  και μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευα σε ενα μαγαζι στιν λαρισα 

Δημοσ.

κεντρο θελω να το ανοιξω.... θελω να το κανω σαν αφτερ αλλα οχι αφτερ δλλδ να δουλεβει μετα τς 12 και να ερχετε ο κοσμος α πινει το ποτο του να εχω dj για μουσικι οπως το secret στη  λαρισα

αυτο ειναι που το φοβαμαι λιγο οπωσ το λες και εσυ αλλα εχω πλατες απο πισο μν σου φενετε που ειμαι 23 αλλα ειμαι και εγω μεσα στν νυχτα αλλα αμα εσυ ειχεσ πλατεσ και εισαι μεσα στην νυχτα θα το εκανες???

post-202580-0-48443300-1410888060_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα λιγα που μου εχουν πει οσοι εχουν δουλεψει σε τετοια μαγαζια, το κερδος απο το ποτο ειναι πολυ μικρο. Στον καφε βγαζουν κερδος τα περισσοτερα μαγαζια γιατι ειναι φθηνος, το ποτο δεν τους συμφερει το ιδιο. Πρεπει να εχεις πολυ κοσμο δλδ αρκετες μερες την εβδομαδα με παρτακια event κλπ. Αν εχεις κονε εισαι κοινωνικος και μπορεις να δικτυωθεις και με παραταξεις σε πανεπιστημια κυνηγησε το.

Δημοσ.

Άνοιξε ένα κλαμπακη με EDM κυρίως μουσική. Πιστεύω θαμαζέψεις αρκετό κόσμο.

ναι θα μαζεψει για ενα χρονο..

μουσικες της μοδας που κανουν τον κυκλο τους και εξαφανιζονται μετα..

• Like 2
Δημοσ.

αφτερ =γεμιζει οταν τα αλλα κλεισουν-αδειασουν.- (και κλεινουν καποια ωρα μετα ανατολη ηλιου)) 

Πλεον ο κοσμος δεν εχει λεφτα να παει σε 2-3 μαγαζια οπως παλια...Εδω αθηνα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι πια...σε πολη 6 μυριων..και τα μισα ειναι βιτρινα γι αυτο υπαρχουν ακομη!

κανενα μαγαζι δεν γεμιζει με τις μλκς που λενε περι ποιοτητας,συμπεριφορας αυτο ειναι το μικροτερο ποσοστο...σκεψου αυτα που ειναι στην πολη σου πρωτα και προσπαθησε να καταλαβεις γιατι πανε καλα...

• Like 3
Δημοσ.

Το παν είναι οι δημόσιες σχέσεις σε αυτούς τους τομείς...το πως θα είναι το μαγαζί και τι μουσικές θα παίζει και όλα αυτά είναι τελείως δευτερεύοντα...επίσης να έχεις κύκλο που θα κάνει και καταναλώσεις...

Και γω εχω γνωστό που άνοιξε μαγαζί πριν κάνα 2 χρόνια με τρελό κύκλο στους φοιτητές και το μαγαζί 4-5 φορές την βδομάδα γεμάτο...αλλά παιδιά κατανάλωση μηδέν...ζήτημα αν το 5% των πελατών έπαιρνε 2ο ποτό...αν έπαιρνε θα ήταν μπύρα..ε στο τέλος δεν άντεξε γιατί πραγματικα έβγαιναν με το ζόρι τα έξοδα και ένας μισθός των 800 ευρώ για τον ίδιο...ε για να ξεσκίζεται στα άγχη και τα το τρέξιμο για τέτοια λεφτά δεν έλεγε και το κλεισε...

Πλέον παιδιά δεν είναι απλά το να έχεις κόσμο..αλλά και το τι κόσμο έχεις...με φοιτήτριες που μασουλάνε ένα καλαμάκι 3 ώρες ή παραγγέλνουν ένα ποτήρι κρασί λεφτά δεν βγαίνουν...

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...