apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/326492-one-plus-one-64gb/ Επειδή με ρωτάνε πολλοί. Μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι το Ευρωπαϊκό ή το Κινέζικο καθώς και ποια η διαφορά τους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!..
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ έχεις το κινέζικο. Πέρα από το σηματάκι του CyanogenMod, καμία άλλη. Ίσως το ότι έρχεται με Color OS αλλά μπορείς να περάσεις κανονικά του Cyanogen. (εκτός και αν από εκεί που τα παίρνει ο αδερφός σου, την έχουν ήδη περασμένη) Edit: Α, ναι. Και η εγγύηση. Το οποίο λογικά ήδη το γνωρίζεις.
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ έχεις το κινέζικο. Πέρα από το σηματάκι του CyanogenMod, καμία άλλη. Ίσως το ότι έρχεται με Color OS αλλά μπορείς να περάσεις κανονικά του Cyanogen. (εκτός και αν από εκεί που τα παίρνει ο αδερφός σου, την έχουν ήδη περασμένη) Edit: Α, ναι. Και η εγγύηση. Το οποίο λογικά ήδη το γνωρίζεις. Αυτό για το cyanogen ο αδερφός μου μου είπε ότι το έχει σαν προσόν δηλ μου είπε το γνήσιο. Δηλ? Ποιο μου φέρνει τελικά?
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Γνήσια είναι και τα δύο. Στο πίσω μέρος του κινητού, κάτω κάτω γράφει Cyanogen;
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το ξέρω αυτό, γιατί το ένα κομμάτι που είχα, το έχω πουλήσει. Περιμένω να μου φέρει ο αδερφός μου τώρα για κάποιους που το παραγγείλανε και θα το προσέξω. Αλλα πρέπει να ανοίξω το κουτί ε?
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το ξέρω αυτό, γιατί το ένα κομμάτι που είχα, το έχω πουλήσει. Περιμένω να μου φέρει ο αδερφός μου τώρα για κάποιους που το παραγγείλανε και θα το προσέξω. Αλλα πρέπει να ανοίξω το κουτί ε? Αν ξέρεις το μαγαζί που τα ψωνίζει ο αδερφός σου, θα τη βρεις την άκρη. Άλλα αποκλείω να είναι η Global έκδοση.
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ξέρεις το μαγαζί που τα ψωνίζει ο αδερφός σου, θα τη βρεις την άκρη. Άλλα αποκλείω να είναι η Global έκδοση. Δεν το παίρνει από μαγαζί. Από το εργοστάσιο παραγωγής τα παίρνει αλλά θέλω να μάθω ποιο είναι. Γιατί λογικά αυτοί δεν τα βγάζουν και τα 2 μοντέλα?
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το παίρνει από μαγαζί. Από το εργοστάσιο παραγωγής τα παίρνει αλλά θέλω να μάθω ποιο είναι. Γιατί λογικά αυτοί δεν τα βγάζουν και τα 2 μοντέλα? Αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω. Δες και αυτό.
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω. Δες και αυτό. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο που ασχολήθηκες. Θα δω το βίντεο
stamatinho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 To 4g του κινεζικου λειτουργει Ελλαδα με cm ετσι?
vagelisvar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω δυστυχως το ειχα και το εδωσα. μεγαλη χαζομαρα εκανα. γιατι τορα ειμαι χωρις κινητο και για να παρο ενα αξιολογο εδω στην ελλαδα, πρεπει να σκασεις καμια 600αρα. Αποστολια η τιμη που εχεις στην αγγελια ειναι τελικη? αν υπαρξει προβλημα στο τελωνειο με τον αδερφο σου τι γινεται? πες μου ποτε περιπου θα ερθει ο αδερφος σου ξανα ελλαδα γιατι ενδιαφερομαι σοβαρα. τα λεφτα τα θες καταθεση η αντικαταβολη? ενδιαφερομαι σοβαρα και αμεσα.
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω δυστυχως το ειχα και το εδωσα. μεγαλη χαζομαρα εκανα. γιατι τορα ειμαι χωρις κινητο και για να παρο ενα αξιολογο εδω στην ελλαδα, πρεπει να σκασεις καμια 600αρα. Αποστολια η τιμη που εχεις στην αγγελια ειναι τελικη? αν υπαρξει προβλημα στο τελωνειο με τον αδερφο σου τι γινεται? πες μου ποτε περιπου θα ερθει ο αδερφος σου ξανα ελλαδα γιατι ενδιαφερομαι σοβαρα. τα λεφτα τα θες καταθεση η αντικαταβολη? ενδιαφερομαι σοβαρα και αμεσα. Βαγγέλη οι τιμές που έχω είναι οι τιμές που μου κάνανε προσφορά οι περισσότεροι που ενδιαφέρονται σοβαρά. Για 10 ευρώ πάνω ή κάτω δεν θα το κάνω θέμα εννοείτε. Αλλά αν υπάρξουν πχ 4 άτομα που μου δίνουν 420 ευρώ και 1 που μου δίνει 410, δηλ 5 άτομα, και ο αδερφός μου μπορεί να φέρει 4 το πολύ, θα προτιμήσω αυτούς με τα 420 εννοείτε. Με το τελωνείο να μην σε απασχολεί καθόλου, λόγω ότι τα ταξίδια που κάνει ο αδερφός μου είναι για επαγγελματικό σκοπό, και δικαιολογεί ένα ύψος εισαγωγών και εξαγωγών προϊόντων χωρίς εκτελωνισμό. Ο αδερφός μου έρχεται όποτε τον στέλνει η εταιρεία. Δεν είναι κάτι προγραμματισμένο. Αλλά είναι σίγουρο ότι 2 φορές τον μήνα θα έρθει. Μαθαίνει πότε θα έρθει 2 ημέρες πριν. Τα λεφτά καλύτερα με κατάθεση γιατί δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως και να κάνουν βόλτες τα oneplus σε περίπτωση που κάποιος πχ ξόδεψε τα λεφτά που είχε και δεν πάει να το παραλάβει.. Σήμερα μου έκανε και αξιολόγηση το μέλος που αγόρασε το oneplus 64gb που μου είχε φέρει δώρο ο αδερφός μου. Μου έκανε κατάθεση χωρίς να έχω καν αξιολόγηση και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα σε κάποιον που δεν έχει μια αξιολόγηση. Στην διάθεσή σου. Ευχαριστώ
vrwmiaris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως κακώς σε έκανε κατάθεση εφόσον έχεις εγγραφεί 11 /9
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει όμως μιλήσαμε στο τηλ. και λογικά κατάλαβε ότι δεν είχα σκοπό να τον κλέψω. Μα αφού δίνεις αριθμό λογαριασμού, μετά είναι χαζομάρα να μπλέκεις σε περιπέτειες για 300 και 400 ευρώ. Να με κυνηγάει ο άλλος για το τίποτα? Να μου λείπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις