Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται στην περίπτωση που ξεχάσει κάποιος το mail του λογαριασμού και τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής; Υπάρχει τρόπος να ανοίξει;

Δημοσ.

Επικοινωνείς με την apple, ζητάνε κάποια στοιχεία (απόδειξη αγοράς κλπ) και το ξεκλειδώνουν αυτοί. Αυτό αφορά την επαναφορά του apple id, για τον κωδικό συσκευής γίνεται και με επαναφορά από revovery mode. Πως γίνεται κάποιος να τα ξεχάσει όλα αυτά όμως?

Δημοσ.

Επικοινωνείς με την apple, ζητάνε κάποια στοιχεία (απόδειξη αγοράς κλπ) και το ξεκλειδώνουν αυτοί. Αυτό αφορά την επαναφορά του apple id, για τον κωδικό συσκευής γίνεται και με επαναφορά από revovery mode. Πως γίνεται κάποιος να τα ξεχάσει όλα αυτά όμως?

Το θεωρείς δύσκολο; με το itunes ξεκλειδώνει ο κωδικός της συσκευής; Με το imei θα μπορέσει να ξεκλειδώσει σε περίπτωση δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς;

όχι δεν έκλεψα κάποιο iphone αν αυτό σκέφτηκες... :)

Δημοσ.

Το θεωρείς δύσκολο; με το itunes ξεκλειδώνει ο κωδικός της συσκευής; Με το imei θα μπορέσει να ξεκλειδώσει σε περίπτωση δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς;

όχι δεν έκλεψα κάποιο iphone αν αυτό σκέφτηκες... :)

Κωδικό συσκευής ναι μπορείς να τον προσπεράσεις με το itunes, το τηλέφωνο σε recovery ή dfu mode και επαναφορά. Χάνεις βέβαια όλα τα αρχεία της συσκευής, επαναφέρεις από backup αν έχεις. Για το apple id αν δεν έχεις πρόσβαση ούτε στο mail του λογαριασμού πρέπει να επικοινωνήσεις με την apple, δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάνε αλλά η απόδειξη αγοράς είναι στάνταρ (ίσως και ερωτήσεις ασφαλείας δεν είμαι σίγουρος). Όχι, ήταν ειλικρινής απορία, μου φαίνεται δύσκολο να ξεχάσεις και passcode και apple id :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...