SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστηχώς εδω και λίγο καιρό η μπαταρία του εν λόγω ups εχει παραδώσει πνεύμα και ουσιαστικά το ups δουλεύει χωρίς μπαταρία μονο με ρεύμα , οποτε θέλω να αγοράσω μια αλλη μπαταρία γιατι το συγκεκριμένο ειναι καλό ups και ακριβό και δεν αξίζει να το βάλω στην ντουλάπα ή να πάρω αλλο. Βρήκα διάφορες universal μπαταρίες στο ebay που λένε οτι κάνουν με το συγκεκριμένο αλλα για σιγουριά θα ήθελα να μου προτείνετε και εσεις μιας και δεν εχω μεγάλη εμπειρία με τα ups Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το εχω ανοίξει ακομα να δω , έλεγα μηπως ειναι κατι standar με βάση το μοντέλο για αυτο ρώτησα. Για να βγάλω την μπαταρία απλα το ανοίγω και την βγάζω ετσι δεν χρειάζεται ενοω οπως σε κατι παλιά να το αφήσω μερικές ώρες να φύγει το φορτίο κτλπ ;
coolerman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό είναι το μοντέλο?https://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR550GI
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αυτο ειναι το μοντέλο το εχω 4 χρόνια περίπου
coolerman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αυτο ειναι το μοντέλο το εχω 4 χρόνια περίπουΑυτή παίρνει απο apc 12volt/7.2mah(rbc 110)https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?keyphrase=apc+rbc+110Σαφώς υπάρχουν και ποιό οικονομικές στο skroutz,διαστάσεις να προσέξεις μόνο. https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?from=catspan&keyphrase=ups+12v+7.2ah ebay δεν ξέρω αν συμφέρει.
Roger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Παρε sunlight Θα πρεπει να ειμαστε πολυ περηφανοι που αυτες οι μπαταριες κατασκευαζονται στην Ελλαδα.
EddieObscurant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 μην πάρεις μπαταριες των 10 ευρω δεν αξίζουν. Είτε πάρε τις αυθεντικές, είτε πάρε απο το δήσιο (batteries.gr) που ειναι φθηνότερες αν και σε μένα κρατανε λίγο λιγοτερο Πχ οι αυθεντικες μου βγαζουν 5 χρονια ενω απο το batteries οι csb που δίνει γύρω στα 3,5-4 χρόνια . Βέβαια η τιμη τους ειναι σχεδόν η μισή. Σου στειλα και pm
Roger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Oι γνησιες της apc csb ειναι.Αν ξεκολλησεις το αυτοκολλητο θα το διαπιστωσεις.Δεν ξερω αν απο φετος εχει αλλαξει η συμφωνια και δεν την υποστηριζει η csb. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από Roger 1
costaspl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρα ειναι και οι φθηνες. Σε 4 ups ( τα δυο apc) που εχω τετοιες βαζω χωρις προβλημα.
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόσεξε τις διαστάσεις όμως γιατί θυμάμαι πριν λίγο καιρό εδώ μεσά ενα παιδι εψαχνε αντικαταστάτη μιας apc μπαταρίας η οποία δεν ειχε τις στάνταρ διαστάσεις που έχουν οι 7αρες - 9αρες.
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι εν τέλει θα την βγάλω πριν αγοράσω αλλη για να σιγουρευτώ μην πάνε άδικα τα χρήματα , ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα