Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστηχώς εδω και λίγο καιρό η μπαταρία του εν λόγω ups εχει παραδώσει πνεύμα και ουσιαστικά το ups δουλεύει χωρίς μπαταρία μονο με ρεύμα , οποτε θέλω να αγοράσω μια αλλη μπαταρία γιατι το συγκεκριμένο ειναι καλό ups και ακριβό και δεν αξίζει να το βάλω στην ντουλάπα ή να πάρω αλλο.

Βρήκα διάφορες universal μπαταρίες στο ebay που λένε οτι κάνουν με το συγκεκριμένο αλλα για σιγουριά θα ήθελα να μου προτείνετε και εσεις μιας και δεν εχω μεγάλη εμπειρία με τα ups

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν το εχω ανοίξει ακομα να δω , έλεγα μηπως ειναι κατι standar με βάση το μοντέλο για αυτο ρώτησα. Για να βγάλω την μπαταρία απλα το ανοίγω και την βγάζω ετσι δεν χρειάζεται ενοω οπως σε κατι παλιά να το αφήσω μερικές ώρες να φύγει το φορτίο κτλπ ;

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι το μοντέλο το εχω 4 χρόνια περίπου

Αυτή παίρνει απο apc 12volt/7.2mah(rbc 110)https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?keyphrase=apc+rbc+110

Σαφώς υπάρχουν και ποιό οικονομικές στο skroutz,διαστάσεις να προσέξεις μόνο.

https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?from=catspan&keyphrase=ups+12v+7.2ah

ebay δεν ξέρω αν συμφέρει.

Δημοσ.

Παρε sunlight

Θα πρεπει να ειμαστε πολυ περηφανοι που αυτες οι μπαταριες κατασκευαζονται στην Ελλαδα.

Δημοσ.

μην πάρεις μπαταριες των 10 ευρω δεν αξίζουν. Είτε πάρε τις αυθεντικές, είτε πάρε απο το δήσιο (batteries.gr) που ειναι φθηνότερες αν και σε μένα κρατανε λίγο λιγοτερο Πχ οι αυθεντικες μου βγαζουν 5 χρονια ενω απο το batteries οι csb που δίνει γύρω στα 3,5-4 χρόνια . Βέβαια η τιμη τους ειναι σχεδόν η μισή.

Σου στειλα και pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι γνησιες της apc csb ειναι.Αν ξεκολλησεις το αυτοκολλητο θα το διαπιστωσεις.Δεν ξερω αν απο φετος εχει αλλαξει η συμφωνια και δεν την υποστηριζει η csb.

Επεξ/σία από Roger
  • Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε τις διαστάσεις όμως γιατί θυμάμαι πριν λίγο καιρό εδώ μεσά ενα παιδι εψαχνε αντικαταστάτη μιας apc μπαταρίας η οποία δεν ειχε τις στάνταρ διαστάσεις που έχουν οι 7αρες - 9αρες.

Δημοσ.

Ναι εν τέλει θα την βγάλω πριν αγοράσω αλλη για να σιγουρευτώ μην πάνε άδικα τα χρήματα , ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...