apostoliak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά να ξέρεις ότι και να παραγγείλεις από Κίνα, το πολύ σε 20 ημέρες θα σου έρθει (εννοώ με το απλό ταχυδρομείο και όχι EMS που είναι πιο γρήγορο, αλλά και πάλι θεωρείται ασφαλές για τελωνείο). Επίσης υπάρχουν site όπως το reportspam που σου παρέχουν ασφάλεια τελωνείου, δηλαδή εάν περάσει από το τελωνείο, τους στέλνεις την απόδειξη και σου το πληρώνουν αυτοί. Επίσης το συγκεκριμένο κατάστημα έχει και ευρωπαϊκή αποθήκη, που αυτόματα σημαίνει ότι ό,τι παραγγείλεις από εκεί το έχεις σε 2-5 ημέρες, με DHL και χωρίς τελωνείο. Επίσης εάν αγοράσω εγώ από εσένα και μου χαλάσει, τότε....Δεν έχω εγγύηση, δεν έχω τίποτα, θα πρέπει να περιμένω είτε να μου γυρίσεις τα χρήματα ή εάν δεχθείς να μου το στείλεις κίνα, πότε θα έρθει ο αδερφός σου, πότε θα πάει, πότε θα το δούνε, πότε πάλι θα ξαναέρθει....πολύ μακρινό. Αγοράζοντας από κινέζικο μαγαζί online, ξέρω ότι έχω εγγύηση από εκεί για 1 χρόνο, σε περίπτωση βλάβης με 9€ το στέλνω πίσω συστημένο και η δουλειά γίνεται πιο άμεσα και πιο γρήγορα. Απλά για να ξέρεις, ότι και να παραγγείλεις από Κίνα θα κάνει 20 έως 40 ημέρες. Επίσης ακόμα και με ασφάλεια τελωνείου πληρώνεις εσύ το τελωνείο και άμα είναι καμιά 100ρα η 200 ρα το τελωνείο ή έχει κάνα πρόστιμο επειδή ο πωλητής βάζει μικρότερη αξία από την πραγματική, κάνε τάμα μετά να βγάλεις άκρη. Επίσης θα ήθελα να μου πεις το συγκεκριμένο κατάστημα που το έχει σε αποθήκη στην Ευρώπη γιατί εγώ δεν το βρίσκω. Επίσης αν αγορτάσεις από εμένα θα έχεις και εγγύηση και απόδειξη.Όπότε 5 γραμμές ξεκάρφωτες πάνε κι αυτές.
maddoctor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά για να ξέρεις, ότι και να παραγγείλεις από Κίνα θα κάνει 20 έως 40 ημέρες. Επίσης ακόμα και με ασφάλεια τελωνείου πληρώνεις εσύ το τελωνείο και άμα είναι καμιά 100ρα η 200 ρα το τελωνείο ή έχει κάνα πρόστιμο επειδή ο πωλητής βάζει μικρότερη αξία από την πραγματική, κάνε τάμα μετά να βγάλεις άκρη. Επίσης θα ήθελα να μου πεις το συγκεκριμένο κατάστημα που το έχει σε αποθήκη στην Ευρώπη γιατί εγώ δεν το βρίσκω. Επίσης αν αγορτάσεις από εμένα θα έχεις και εγγύηση και απόδειξη.Όπότε 5 γραμμές ξεκάρφωτες πάνε κι αυτές. Δεν έχω καμία πρόθεση να συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου, γιατί με μία βόλτα από το myphone.gr, θα δεις ότι όλα όσα αναφέρεις σχετικά με την κίνα είναι ανακριβή. 20 μέρες max, τελωνείο που έχω διαβάσει υπολογίζεται βάση της αξίας και το μέγιστο που έχω διαβάσε σε 2 χρήστες από τους χιλιάδες ήταν 50€, το κατάστημα δηλώνει πιο χαμηλή αξία για να μην πληρώσεις τελωνείο, όχι για να σου το πληρώσει, πληρώνει ότι πλήρωσες. Η ευρωπαϊκή αποθήκη που δεν βρίσκεις είναι εδώ -> http://www.report me for spam/local-sale-c674.html
doctorkostis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης αν αγορτάσεις από εμένα θα έχεις και εγγύηση και απόδειξη.Όπότε 5 γραμμές ξεκάρφωτες πάνε κι αυτές. Ολα τα αλλα (πες) οκ, αλλα την εγγυηση θα ηθελα να την δω. Τι περιλαμβανει η εγγυηση σου δηλαδη?
apostoliak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω καμία πρόθεση να συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου, γιατί με μία βόλτα από το myphone.gr, θα δεις ότι όλα όσα αναφέρεις σχετικά με την κίνα είναι ανακριβή. 20 μέρες max, τελωνείο που έχω διαβάσει υπολογίζεται βάση της αξίας και το μέγιστο που έχω διαβάσε σε 2 χρήστες από τους χιλιάδες ήταν 50€, το κατάστημα δηλώνει πιο χαμηλή αξία για να μην πληρώσεις τελωνείο, όχι για να σου το πληρώσει, πληρώνει ότι πλήρωσες. Η ευρωπαϊκή αποθήκη που δεν βρίσκεις είναι εδώ -> http://www.report me for spam/local-sale-c674.html το oneplus δεν βρισκω στο link που μου έστειλες. τι να την κάνω την ευρωπαικη αποθήκη? για να πάρω zoppo ή pippo?
maddoctor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 το oneplus δεν βρισκω στο link που μου έστειλες. τι να την κάνω την ευρωπαικη αποθήκη? για να πάρω zoppo ή pippo?Το είχε σε stock, αλλά ξεπούλησε αμέσως!www.report me for spam/stock-in-europe-oneplus-one-qualcomm-64gb-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-g-g-34355 Μπορεί όμως όποιος θέλει να το παρει από Κίνα, στους χρόνους και τιμή που αναφέρεται στο site
hayas88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο που βγάζεις κέρδος σε βάρος αυτόν που δεν ξέρουν αλλά μην προσπαθείς να πείσεις και εδώ ότι συμφέρει μια αγορά από εσένα
morby Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ακούς για Oneplus και άλλα κουραφέξαλα. Η Oneplus ακόμη προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα της στην παραγωγή και έχει τρελό θέμα με τους digitizers. Πήγαινε στο Nexus 5 το οποίο είναι κορυφή με εγγύηση και εγγυημένα τα updates.
maddoctor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο κινητό αυτή την στιγμή είναι το Mi3 64GB, που σε καλύπτει σαν τιμή. Πολύ καλή εταιρεία πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, ελληνική υποστήριξη, κινητό που φυσάει. Το oneplus one διαβάζω βγάζει μία ανεξήγητη κιτρινίλα λέει σε μία γωνία του και πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται. 1
annorax Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ είναι τα...διαμάντια: http://android-phone.gr/smartphones/Fastest_smartphones.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα