iliasmach Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα,αυτες τις μερες σκεφτομαι να αγορασω καινουργια συσκευη και θα ηθελα την γνωμη σας για το ποια να διαλεξω σε αυτο το ευρος χρηματων.
king2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Note 3 neo στα 290.Κορυφαια amoled οθονη μεγαλη μπαταρια πενακι περνει sd εξαπυρηνο και 2gb ram.Το πιο vfm κινητο στα χρηματα του. 1
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/326492-one-plus-one-64gb/
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/326492-one-plus-one-64gb/ Kαι γιατι να μη περιμενει 15-17 μερες να το παρει κατευθειαν απο Κινα και να γλυτωσει 75 ευρω απο το 16ρι και 100 ευρω απο το 64 Απο τη μερα που βγηκε το oneplus one εχουμε χασει το μετρο μου φαινετε καποιοι.
pavlos0160 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα, για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειπα να γραψω εδω. Θελει να παρει κινητο η αδερφη μου και δινει μεχρι 300 ευρω, κυριως θελει να εχει καλη και ξεκουραστη οθονη γιατι θα το χρησιμοποιει και για διαβασμα και καλη καμερα. Εχετε να προτεινετε κατι? Με μια γρηγορη ματια που εκανα και καθως εχω να ασχοληθω με smartphones εδω και πολυ καιρο, κατεληξα στο LG G2 οπως λετε και εσεις παραπανω. Επισης ειναι εμπιστο να το παρει απ το ebay, γιατι βλεπω οτι ειναι πιο φθηνο. Και κατι τελευταιο, οταν λεει στην περιγραφη "Unlocked" τι σημαινει?
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα, για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειπα να γραψω εδω. Θελει να παρει κινητο η αδερφη μου και δινει μεχρι 300 ευρω, κυριως θελει να εχει καλη και ξεκουραστη οθονη γιατι θα το χρησιμοποιει και για διαβασμα και καλη καμερα. Εχετε να προτεινετε κατι? Με μια γρηγορη ματια που εκανα και καθως εχω να ασχοληθω με smartphones εδω και πολυ καιρο, κατεληξα στο LG G2 οπως λετε και εσεις παραπανω. Επισης ειναι εμπιστο να το παρει απ το ebay, γιατι βλεπω οτι ειναι πιο φθηνο. Και κατι τελευταιο, οταν λεει στην περιγραφη "Unlocked" τι σημαινει? Αφου δινει 300 ας το παρει απο Ελλαδα που θα εχεις και 2 χρονια εγγυηση. Γιατι να μπλεξεις χωρις λογο σε περιπτωση προβληματος.
maddoctor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Με τα λεφτά που δίνεις αγοράζεις κάτι σχετικά καλό από Ελλάδα ή αγοράζεις κάτι πολύ super από Κίνα! Επειδή τα λεφτά δεν είναι λίγα, πρότασή μου είναι να πάρεις κάτι καλό, ώστε να το κρατήσεις κάποια χρόνια. Έτσι μπορείς να δεις σε αυτό το μαγαζί που αγοράζουμε πολλοί στο myphone.gr: XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD - 280€ τελική (αυτό έχω αγοράσει εγώ και έχω μείνει πολύ περισσότερο από ικανοποιημένος. Αυτή την στιγμή θεωρείται το καλύτερο vfm κινητό της αγοράς) XIAOMI MI4 Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch - 334€ τελική (το επόμενο μοντέλο με 3GB RAM και ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά, με μία τεράστια ελληνική κοινότητα να υποστηρίζει το λειτουργικό και με ανύπαρκτο lag) ONEPLUS ONE Qualcomm 16GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core - 281€ τελική (κινητό που έχει πολύ μεγάλη ζήτηση αυτή την στιγμή και περιέχει την πιο τελευταία τεχνολογία) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core - 333€ τελική (όπως παραπάνω αλλά με 64GB χωρητικότητα) Lenovo K900 2.0GHz Dual Core Android4.2 5.5 Inch FHD IPS - 227€ τελική (η Lenovo μόλις ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα, είναι από τις πρώτες εταιρείες σε πωλήσεις στην Κίνα και το κινητό είναι πολύ καλό και το έχω αγοράσει στην γυναίκα μου γιατί ήθελε μεγάλη οθόνη να σερφάρει κυρίως και καλή κάμερα για να τραβάει τον μικρό μας) HUAWEI HONOR 6 4G LTE Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch - 290€ τελική Lenovo S820 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 4.7 Inch HD IPS - 110€ τελική ( στο κόκκινο χρώμα, πολύ ωραίο κινητό για γυναίκα, με πολύ καλά χαρακτηριστικά) 1
apostoliak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Kαι γιατι να μη περιμενει 15-17 μερες να το παρει κατευθειαν απο Κινα και να γλυτωσει 75 ευρω απο το 16ρι και 100 ευρω απο το 64 Απο τη μερα που βγηκε το oneplus one εχουμε χασει το μετρο μου φαινετε καποιοι. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Επειδή δεν θα ασχοληθείς με τίποτα. Και επειδή δεν θα ρισκάρεις τίποτα. Όποιος παραγγέλνει από Κίνα καλό είναι να πηγαίνει να κάνει και ένα Τάμα μέχρι να΄έρθει. Γιατί εκτός του ότι το κινητό θα κάνει τον γύρο του κόσμου σε 20 έως 40 ημέρες (σκέψου μόνο πόσα χέρια θα πιάσουν το κουτί σου και θα το κλωτσάνε από αποθήκη σε αποθήκη), στην περίπτωση που σταματήσει στο τελωνείο, θα προτιμήσεις να είχες πάει ο ίδιος στην Κίνα να το φέρεις. Όντως κάποιοι έχουνε χάσει το μέτρο. Περιμένουνε να τους φέρουνε το καλύτερο κινητό που υπάρχει παγκοσμίως στην πόρτα τους, από την άλλη άκρη της γης, τσάμπα. Ευτυχώς αυτοί είναι η μειοψηφία. Έχω ήδη 3 παραγγελίες καινούριες.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ο λόγος είναι πολύ απλός. Επειδή δεν θα ασχοληθείς με τίποτα. Και επειδή δεν θα ρισκάρεις τίποτα. Όποιος παραγγέλνει από Κίνα καλό είναι να πηγαίνει να κάνει και ένα Τάμα μέχρι να΄έρθει. Γιατί εκτός του ότι το κινητό θα κάνει τον γύρο του κόσμου σε 20 έως 40 ημέρες (σκέψου μόνο πόσα χέρια θα πιάσουν το κουτί σου και θα το κλωτσάνε από αποθήκη σε αποθήκη), στην περίπτωση που σταματήσει στο τελωνείο, θα προτιμήσεις να είχες πάει ο ίδιος στην Κίνα να το φέρεις. Όντως κάποιοι έχουνε χάσει το μέτρο. Περιμένουνε να τους φέρουνε το καλύτερο κινητό που υπάρχει παγκοσμίως στην πόρτα τους, από την άλλη άκρη της γης, τσάμπα. Ευτυχώς αυτοί είναι η μειοψηφία. Έχω ήδη 3 παραγγελίες καινούριες. Τα παραλες, δώδεκα εργάσιμες κάνει.Όσο για τις παραγγελίες σου, μπράβο αφού τους καταφέρνεις είσαι καπάτσα 1
iliasmach Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα και παλι μετα απο ψαξιμο κατεληξα στο sony xperia z1 και στο lg g2 περιμενω τις γνωμες σας για τα δυο παραπανω
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ευτυχώς αυτοί είναι η μειοψηφία. Αυτοι εχουν paypal Έχω ήδη 3 παραγγελίες καινούριες. fixed
maddoctor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ο λόγος είναι πολύ απλός. Επειδή δεν θα ασχοληθείς με τίποτα. Και επειδή δεν θα ρισκάρεις τίποτα. Όποιος παραγγέλνει από Κίνα καλό είναι να πηγαίνει να κάνει και ένα Τάμα μέχρι να΄έρθει. Γιατί εκτός του ότι το κινητό θα κάνει τον γύρο του κόσμου σε 20 έως 40 ημέρες (σκέψου μόνο πόσα χέρια θα πιάσουν το κουτί σου και θα το κλωτσάνε από αποθήκη σε αποθήκη), στην περίπτωση που σταματήσει στο τελωνείο, θα προτιμήσεις να είχες πάει ο ίδιος στην Κίνα να το φέρεις. Όντως κάποιοι έχουνε χάσει το μέτρο. Περιμένουνε να τους φέρουνε το καλύτερο κινητό που υπάρχει παγκοσμίως στην πόρτα τους, από την άλλη άκρη της γης, τσάμπα. Ευτυχώς αυτοί είναι η μειοψηφία. Έχω ήδη 3 παραγγελίες καινούριες. Απλά να ξέρεις ότι και να παραγγείλεις από Κίνα, το πολύ σε 20 ημέρες θα σου έρθει (εννοώ με το απλό ταχυδρομείο και όχι EMS που είναι πιο γρήγορο, αλλά και πάλι θεωρείται ασφαλές για τελωνείο). Επίσης υπάρχουν site όπως το reportspam που σου παρέχουν ασφάλεια τελωνείου, δηλαδή εάν περάσει από το τελωνείο, τους στέλνεις την απόδειξη και σου το πληρώνουν αυτοί. Επίσης το συγκεκριμένο κατάστημα έχει και ευρωπαϊκή αποθήκη, που αυτόματα σημαίνει ότι ό,τι παραγγείλεις από εκεί το έχεις σε 2-5 ημέρες, με DHL και χωρίς τελωνείο. Επίσης εάν αγοράσω εγώ από εσένα και μου χαλάσει, τότε....Δεν έχω εγγύηση, δεν έχω τίποτα, θα πρέπει να περιμένω είτε να μου γυρίσεις τα χρήματα ή εάν δεχθείς να μου το στείλεις κίνα, πότε θα έρθει ο αδερφός σου, πότε θα πάει, πότε θα το δούνε, πότε πάλι θα ξαναέρθει....πολύ μακρινό. Αγοράζοντας από κινέζικο μαγαζί online, ξέρω ότι έχω εγγύηση από εκεί για 1 χρόνο, σε περίπτωση βλάβης με 9€ το στέλνω πίσω συστημένο και η δουλειά γίνεται πιο άμεσα και πιο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα