ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Κανονικα αυτό (σκέτο οπως ειναι) θα έπρεπε να σου εμφανίσει τον κώδικα στο αρχείο. Δηλαδη βγαλε το require αρχικά. Αν δε σου δειχνει τιποτα μαλλον ειναι κενο. <?php print_r(file_get_contents("../../../../../connection.php")); exit();
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το εκανα αλλα πάλι κενο μου βγάζει! Δηλαδή τι φάση, είναι κενή σελίδα η connection.php ? Εβαλα τον παρακάτω κώδικα. <?php print_r(file_get_contents("../../../connection.php")); exit(); (Εχω λιγότερα ../../ γιατι άλλαξα directory )
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ναι λογικα ειναι κενό. Γενικα ομως δε σου εβγαλε error πριν . var_dump(file_exists('../../../connection.php')); Δοκιμασε και αυτο να δεις αν υπαρχει το αρχείο αντι του file_get_contents Αυτο πρεπει να σου βγάλει κατι
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μου έβγαλε αυτό: bool(true) τι σημαίνει;
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 οτι υπάρχει το αρχείο... δοκιμασε και filesize
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος ειναι ο κώδικας για το size?
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μου έβγαλε int(548) Αρα κάτι υπάρχει εκει! Γιατι δεν μπορώ να συνδεθώ όμως με το include;
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 οκ δοκιμασε ξανα print_r(file_get_contents("../../../connection.php")); μηπως σου βγαλει τιποτα..
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς τιποτα...κενό βγάζει! Θα χαζεψουμε!
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 if (!copy('../../../connection.php', 'file.txt')) { echo "failed to copy $file...\n"; } Δοκιμασε αυτο μπας και κανεις τιποτα. Λογικα θα μπορεις να το δεις μετα..Αυτο θα αντιγραψει το αρχειο.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τελεια!! Μου έβγαλε ολα τα login details και το όνομα της db, το οποίο ειναι the_mobiles ( εβαζα λαθος όνομα). Το θεμα ειναι οτι το connection πρέπει να γίνει με το include file, και να γίνεται insert στην database. Αρα αν αλλάξω το όνομα της db που εχω στο πρώτο μήνυμα, θα δουλέψει κανονικά; Η σύνταξη μου ειναι σωστή;
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνε paste το αρχείο χωρίς τα login details να δουμε. Μου φαίνεται περιεργο που δεν εβλεπες πριν. Ισως να επρεπε να πατησεις view source.Μπορεις να χρησιμοποιείς τη κοπια αλλα και το αλλο μεσω require .
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει φίλε μου το κατάφερα! Σε ευχαριστώ απειρα, μεσα απο την καρδιά μου για την βοήθεια!
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως μου φαίνεται περιεργο που δεν έχεις προσβαση. Αλλα στην ουσία μπορεις να τους παρεις τα αρχεια ολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα