xristosss21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα Έχω μια καρτα μνήμης 1gb όταν την συνδέω στο pc δεν μου την αναγνωρίζει ούτε φορματ κάνει έχω προσπαθήσει να κάνω recovery με το easeus data recovery αλλά τίποτα. Επίσης το pc δείχνει ότι η κάρτα μνήμης έχει χωρητικότητα 130ΤΒ. Μήπως ξέρει κανείς τη γίνεται?? θέλω οπωσδήποτε να σώσω κάποια αρχεία που έχω μέσα. Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι παλιά η κάρτα φαντάζομαι οποτε μπορεί να εχει χαλάσει κιολας , δοκίμασε με το on track easy recovery αλλα και το recuva
11demian111 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης το pc δείχνει ότι η κάρτα μνήμης έχει χωρητικότητα 130ΤΒ.Φαση NAL disk
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ...αυτή είναι ; ...βασικά, πάπαλα η καρτούλα. Αμφιβάλλω καν αν μπορούν να κάνουν κάτι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ εταιρίες ανάκτησης, στις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις ν' απευθυνθείς (Datalabs πχ), αλλά είναι η πρώτη και τελευταία σου επιλογή. ...οι οποίες ενδεχομένως θα ζητήσουν ιδιαιτέρως αλμυρό ποσό, αν τελικά είναι σε θέση ν' ανακτήσουν κάτι. Ισως όχι κάτι τραγικό, μιας και μιλάμε για μία flash memory card και δη του 1ος BG, αλλά και πάλι, ένα πενηντάρικο να μην το ζητήσουν; Ιδέα δεν έχω για τέτοιες κάρτες - ίσως και κατοστάρι. Το οποίο για εμένα σημαίνει καλύτερα πάρε απόφαση ότι τα αρχεία πάπαλα. Τίποτε φωτός να υποθέσω...; (...μα καλά κι εσύ, ένα GB δεν έκανες τον κόπο ν' αντιγράψεις, όσο ήταν νωρίς...; Ή τεσπά όποιος κι αν είναι ο κάτοχος της κάρτας και "υπεύθυνος".......)
xristosss21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ πολύ παιδιά. τελικά πάπαλα η καρτούλα δεν ασχολούμαι άλλο. (αλλά εντάξει δεν πειράζει δεν είμαι εγώ ο κάτοχος της κάρτας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα