mge Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια...Ειμαι νεος στο χωρο του "hacking" στο android και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα... Τι ακριβως ειναι το root, τι δυνατοτητες προσφερει και πως γινεται???Τι ακριβως ειναι το custom rom, τι δυνατοτητες προσφερει και πως γινεται???Αν κανω κατι απο τα παραπανω χανω τη εγγυηση??? Πως κανω unroot??? Πως επαναφερω το συστημα στο αρχικο του Rom??? Αν κανω κατι απ τα παραπανω πως μπορω να επαναφερω το λειτουρφικο στην εργοστασιακη του κατασταση???Ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο...
stamatinho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια... Ειμαι νεος στο χωρο του "hacking" στο android και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα... Τι ακριβως ειναι το root, τι δυνατοτητες προσφερει και πως γινεται??? Τι ακριβως ειναι το custom rom, τι δυνατοτητες προσφερει και πως γινεται??? Αν κανω κατι απο τα παραπανω χανω τη εγγυηση??? Πως κανω unroot??? Πως επαναφερω το συστημα στο αρχικο του Rom??? Αν κανω κατι απ τα παραπανω πως μπορω να επαναφερω το λειτουρφικο στην εργοστασιακη του κατασταση??? Ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο... Στα γρηγορα. 1 To root σε κανει "αφεντικο" του κινητου σου.Κλεινεις οτι εφαρμογες θελεις,σβηνεις οτι θελεις.Κανεις backup οτι θελεις κλπ Οι περισσοτεροι κανουν root για να βγαλουν τις αχρηστες εφαρμογες τον εταιρειων και φυσικα να περασουν custom rom. 2 Custom rom ειναι οι rom που τις εχουν φτιαξει developer στο xda τα συν τους ειναι οτι ειναι πιο γρηγορο το κινητο,πιο "ελαφρυ",και ειναι πιο παραμετροποιησιμες.Καποιες custom μπορει να ειναι προβληματικες.Και αντι να κανεις τη συσκευη καλυτερη να την κανεις χειροτερη.Οποτε κοιτας να εχει καλες κριτικες η καθε rom και φυσικα να κανει update της rom ο developer που την εχει φτιαξει.Kαποιες προβληματικες με το update φτιαχνουν καποιες που ειναι παρατημενες δε φτιαχνουν ποτε. 3 Σε καποια κινητα ναι σε καποια οχι. 4 Αναλογα τη συσκευη κανεις και το αναλογο unroot. 5 Αναλογος το κινητο παλι.π.χ Σε samsung φλασαρεις μεσο odin μια στοκ rom και αφου μηδενισεις τον counter γινεται οπως το πηρες αρχικα. 6 Το κινητο γινεται ξανα οπως το πηρες οταν φλασαρεις την official rom της συσκευης. Επισης να γνωριζεις οτι καποια κινητα π.χ τα τελευταια τις samsung εχουν τον knox που γραφει και αν κανεις root η οτιδηποτε αλλο χανεις την εγγυηση. Οταν μπεις στο τριπακι τον φλασαρισματων να εχεις υποψη σου οτι μπορει να σε "χαιρετησει" το κινητο σου καποια στιγμη. Να "μπρικαρει" δηλαδη.Να μην ανοιγει με λιγα λογια.Να γινει τουβλο. Εμενα το note 2 μου ειχε μπρικαρει 5 φορες αλλα σταθηκα τυχερος.Καποιοι αλλοι πανε για αλλαγη πλακετας. Οποτε πριν κανεις οτιδηποτε διαβασμα,διαβασμα και ξανα διαβασμα.Ειδικα για τη συσκευη που σε ενδιαφερει.
stonecityboys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια η διαδικασια επειδη εχω μπερδευτει , για root σε samsung galaxy s3 mini? Τι ειναι το kernel? Ποια τα βηματα που πρεπει να κανω? Καποιος οδηγος βημα προς βημα? Δεν βγαζω ακρη...την τυχη μου μεσα!!!!
neverme Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μπες στο xda. Βρες το forum του κινητού που έχεις, και άρχισε να διαβάζεις. Σχεδόν πάντα έχουν έναν αναλυτικό οδηγό για το πως να κάνεις root και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείς. Θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις κάτι αν δεν έχεις καταλάβει πολύ καλά όλα τα βήματα, για το οποίο θα χρειαστεί αρκετό διάβασμα...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Η διαδικασία ρουταρισματος σε καμία περίπτωση δεν λέγετε hacking 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα