Bormpos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μετακομιζω Θεσσαλονικη συντομα και ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις πως ειναι τα πραγματα με την forthnet στο κεντρο κοντα στον λευκο πυργο αλλα και γενικα θεσσαλονικη. Παω για 24αρα γραμμη (αν και στον 8ο οροφο που θα ειμαι σιγουρα θα εχει απωλειες.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα ειναι ερωτηση αυτη για να πάρεις καποια σοβαρή απάντηση
Bormpos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν καποιος οντως εχει εμπειρια και τα πραγματα δεν ειναι καλα για την Forthnet τοτε θα ψαξω για αλλη εταιρια. Απλο και ουσιαστικο το ερωτημα μου για να παρω μια σοβαρη απαντηση.
άδικος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι σα να ρωτάς "ο καφές στο κέντρο της Πάτρας είναι καλός;" ένα πράμα...
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι σα να ρωτάς "ο καφές στο κέντρο της Πάτρας είναι καλός;" ένα πράμα... Ο καφες κανει 2 ευρω και στην αναγκη πας αλλου τζαμπα. Για να αλλαξεις isp το 20αρακι το χαλας.. Εγω μια χαρα νορμαλ την βρίσκω την ερωτηση.
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δε πρόκειται να πάρεις φυσιολογική απάντηση σε μια τόσο γενική ερώτηση. Στη καλύτερη θα ακούσεις το μακρύ & το κοντό του καθενός.
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δε πρόκειται να πάρεις φυσιολογική απάντηση σε μια τόσο γενική ερώτηση. Στη καλύτερη θα ακούσεις το μακρύ & το κοντό του καθενός. Whatever, ισως να εχεις δικιο Παντως forthnet ειναι αξιοπιστος isp
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ρωτησε στην πολυκατοικία αν εχεις θαρρος τι εχουν και τι ταχυτητες πιανουν. εγω εχω καταλάβει οτι μπορεί στην ίδια πολη, σε διπλα διαμερισματα, 2 διαφορετικές εταιρείες να εχουν τεράστια διαφορά στις ταχύτητες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 αν υπάρχει πρόβλημα στο ζεύγος και τον ίδιος ISP να έχουν υπάρχει πιθανότητα για διαφορές... έχουν δίκιο οι προλαλλήσαντες, η ερώτηση αυτή δεν έχει νόημα εδώ κι αρκετά χρόνια, η κατάσταση είναι trial n error...
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που είπε ο Κώστας από πάνω. Ρώτα τους υπόλοιπους ένοικους. Και πάλι όμως είναι να μη πέσεις σε προβληματικό ζεύγος όπως λέει και ο ThReSh. Πάλι τότε θα έχεις διαφορές...
Bormpos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικα στην Αθηνα δεν ειχα ποτε προβλημα. Ειμαι στην Forthnet απο το 2004 και μαλιστα εχω ακομα το Linksys απο τοτε. Ακομα παει μπαλα. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Bormpos, βασικα όλα εναι σωστά κι ολα ειναι λαθος. Αυτο το "trial n error" που ειπε ο thresh είναι επίσης σωστό όμως σου προτείνω να το κάνεις μέσα απο την διαδικασία των ερωτήσεων στο κτήριο. Και θα στο αποδείξω σε μερικές ημέρες, αλλάζω παροχο και θα δεις διπλασιασμό της ταχύτητας μου.. Δοκίμασε μια εταιρεία αλλα μείνε εκτος συμβολαίου για να μπορείς να φύγεις. (δεν ξερω πως γίνεται, ψαξτο).
fitifititis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Όλες οι εταιρίες ίδιες είναι. Αν θες καλή ταχύτητα μπες εδώ: http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=12 και δες τι απόσταση έχει η πολυκατοικία από το κοντινότερο κέντρο εκπομπής.
Bormpos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Μιλησα με την εταιρια και θα βαλω δοκιμαστικα για 2 βδομαδες. 10 χρονια πελατης τους. Να που βγηκε σε καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα