Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα καθως ημουν στον δρομο εβρεχε πολυ και το κινητο βραχηκε, μετα απο 20 λεπτα που πηγα σπιτι ειχε νερο στο καπακι και στην οθονη, δεν εποιανε το touch, το εκλεισα και το ξανα ανοιξα, αναβοσβηνε το SONY μετα εδειχνε μαυρο.. τα φωτακια κατω αναβουν κανονικα, ανοιξα καπακια τα παντα ωσπου εφτασα στην πλακετα, το εκανα με κρυο αερο απο το πιστολακι τιποτα, το εβαλα σε ρυζι 2-3 ωρες παλι τιποτα, τι προτεινεται? 

:(

Υ.Γ. εχω το xperia e

Δημοσ.

καλησπέρα καθως ημουν στον δρομο εβρεχε πολυ και το κινητο βραχηκε, μετα απο 20 λεπτα που πηγα σπιτι ειχε νερο στο καπακι και στην οθονη, δεν εποιανε το touch, το εκλεισα και το ξανα ανοιξα, αναβοσβηνε το SONY μετα εδειχνε μαυρο.. τα φωτακια κατω αναβουν κανονικα, ανοιξα καπακια τα παντα ωσπου εφτασα στην πλακετα, το εκανα με κρυο αερο απο το πιστολακι τιποτα, το εβαλα σε ρυζι 2-3 ωρες παλι τιποτα, τι προτεινεται? 

:(

Υ.Γ. εχω το xperia e

Αφου βραχηκε επρεπε να βγαλεις αμεσα την παταρια και να το βαλεις στο ρυζι τουλαχιστον 2 μερες (για σιγουρια) αλλα απο οτι καταλαβα το ανοιγες να δεις αν παιζει :P Οποτε παιζει να πας για καινουργιο :P

Δημοσ.

είχα αγχωθεί τόσο πολύ που δεν ήξερα τι να κάνω, τώρα τι μου προτείνεις να κάνω ?

Θα σου προτεινα να το βαλεις στο ρυζι για 1-2 μερες και να ξαναδοκιμασεις οταν το βγαλεις.. Απο κει και περα η ανοιγει η οχι..(ειχα παθει το ιδιο με μια ψηφιακη που μου επεσε μεσα στην τουαλετα απο την τσεπη.. Την εβγαλα και παταγα το power button, μπας και ανοιξει, αλλα τελικα εκανα εγω την ζημια :P) 

Δημοσ.

Αν το εκανες τοσες φορες που στην αρχη ανοιγε λιγο, μετα λιγοτερο και στο τελος καθολου, δυσκολα σωζεται.. Τωρα αν το εκανες 1-2 φορες κατι παιζει να γινει. Παντως γενικα #1 κανονας ειναι: βγαζεις παταρια και αμεσως ρυζι.

Δημοσ.

είναι πολύ πιθανό να ειναι οκ μετα απο δυο μερες. Το touch ειναι φυσιολογικο να μη λειτουργει όταν η οθονη ειναι βρεγμενη

εμ ναι είναι λογικό αλλά δεν ανάβει πάντα η οθόνη, μια ανάβει μια δεν ανάβει :/ 

Δημοσ.

εμ ναι είναι λογικό αλλά δεν ανάβει πάντα η οθόνη, μια ανάβει μια δεν ανάβει :/ 

Το κανεις κομματια (μπαταρια συσκευη καπακι κτλ κτλ) και σε ενα μπολ με ρυζι.. αυτο.. και 2 μερες.. οχι 1-2 ωρες!

Δημοσ.

Το κανεις κομματια (μπαταρια συσκευη καπακι κτλ κτλ) και σε ενα μπολ με ρυζι.. αυτο.. και 2 μερες.. οχι 1-2 ωρες!

μετά θα λειτουργήσει άραγε ?

Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι.. σήμερα το πρωί δεν έπιανε το touch.. αλλά το πήρα μαζί μου εκεί που πήγα και είχε ήλιο χωρίς υγρασία, και μετά από 2-3 ώρες ήταν κομπλέ, οπότε τώρα λειτουργεί κανονικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...