leonidas_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 να ρωτησω, η wind δινει snr 6 η οχι? Σε άλλο thread κάποιος σε ένα post πάντως έλεγε ότι η wind δίνει πλέον 6αρι. Δε θυμάμαι σε ποιο... 1
GiwrgosP- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή πιάνω 10mbps... O.o ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;;; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από GiwrgosP-
PEPES2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Σε άλλο thread κάποιος σε ένα post πάντως έλεγε ότι η wind δίνει πλέον 6αρι. Δε θυμάμαι σε ποιο... Και εγω εχω 6αρι εχω κανα χρονο τωρα στην wind.Κανε ενα τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα και ζητα το.
Nikospopt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πας σε μια άλλη εταιρία π.χ.(OTE,Cyta...) τα πάντα ΕΚΤΟΣ από wind.Ενώ πληρώνω για 24 με 30ms/ping έχω 4 με 300ms/ping τώρα τους βρίζεις ή όχι; έκανα 2-3 φορές το ίδιο λάθος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 2 χρόνια μετά, gg... 3
goana12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 H wind προσφατα ανακοινωσε αυξησεις σχεδον στα παντα... ολων των προγραμματων της. Μπορειτε να φυγετε αζημιως ως και 1 μηνα μετα την ληψη του λογαριασμου σας (θα αναφερει τις αυξησεις). Οσοι λοιπον δεν την "παλευεται" μαζι της, ευκαιρια να την κανετε ΑΖΗΜΙΩΣ με ... ελαφρα πηδηματακια...
GiwrgosP- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 2 χρόνια μετά, gg... Πανω που ειχα ξεχασει οτι ειχα βαλει wind
Alexlooker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω εχω 6αρι εχω κανα χρονο τωρα στην wind.Κανε ενα τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα και ζητα το. Αυτο εδω το εχω κανει, ζιτασ να κλειδώσουν την γραμμη με snr margin 6.
stratos979 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 H wind προσφατα ανακοινωσε αυξησεις σχεδον στα παντα... ολων των προγραμματων της. Μπορειτε να φυγετε αζημιως ως και 1 μηνα μετα την ληψη του λογαριασμου σας (θα αναφερει τις αυξησεις). Οσοι λοιπον δεν την "παλευεται" μαζι της, ευκαιρια να την κανετε ΑΖΗΜΙΩΣ με ... ελαφρα πηδηματακια... Πως την κάνουμε αζημίως; Η wind μου έριξε την ταχύτητα αυθαίρετα και τώρα μου λέει ότι "είναι πολύ καλή και έτσι" και στην τελική πρέπει να το φάω. Ψάχνοντας βρήκα το ποστ σου, μπορείς να δώσεις ακριβείς οδηγίες για να μπορέσω να φύγω αζημίως;
goana12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 1. Πας σ' ενα καταστημα wind με την ταυτοτητα σου και ζητας να στειλεις fax για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΟΥ λογο ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΙΜΩΝ. Μην ξεχασεις να ζητησεις και αποδεικτικο για το fax που σταλθηκε. Καλο θα ηταν να ζητησεις να γραφτει στην αιτηση, οτι δεν επιθυμεις την πληρη διακοπη της γραμμης σου, αλλα εντος των ημερων θα ζητησει μεταφορα γραμμης, αλλος παροχος της επιλογης σου. 2. Αν ολα ειναι Ο.Κ. θα ενημερωθεις στο κινητο σου οτι η αιτηση εγινε δεκτη, και οτι εχεις 1 μηνα ( μεχρι να γινει διακοπη της γραμμης σου) περιθωριο να βρεις αλλο παροχο. Εννοειτε πως εσυ θα πρεπει να κανεις αιτηση φορητοτητας σε οποιον παροχο επιθυμεις. Τα υπολοιπα τα αναλαμβανει αυτος. 3. Εχε υποψην οτι ειναι καλυτερα να πας μετα την εκδοση του τελευταιου λογαριασμου (που να εχει εκδοθει μετα τις 10 Σεπτεμβρη που ανακοινωθηκαν οι αυξησεις), και ο οποιος (υποχρεωτικα) θα αναφερει αναλυτικα τις αυξησεις. Απο την ημερομηνια εκδοσης αυτου του λογαριασμου, εχεις περιθωριο 1 μηνα να κανεις την διαδικασια. Μετα ΔΕΝ ΥΣΧΥΕΙ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα